#Kadir demir yetmez mi

Adrenalin Tutkunu Bisiklet Akrobatı 00:27

Adrenalin Tutkunu Bisiklet Akrobatı

Yanındaki uçurumu hiçe sayarak bir kaç santimlik demir korkulukları bisikletle geçen adrenalin delisi bisikletçi..

  • JET TV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..

Mustafa Ceceli Bedel'in 6 Milyon Kutlamasını Yaptı 03:51

Mustafa Ceceli Bedel'in 6 Milyon Kutlamasını Yaptı

Son çıkardığı single Bedel ile tarzını değiştiren Mustafa Ceceli 5.günde 6 Milyon dinlenmeye ulaştı! Eşi Selin İmer ve Samsun Demir ile kutladı...

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savunma Sanayii Başkanı, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA Teslim edildi. 00:59

Savunma Sanayii Başkanı, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, güvenlik güçlerimize ilk KARGU-2 Kamikaze İHA teslimatlarının gerçekleştirildiğini duyurdu. Artırılmış görev süresi Geliştirilmiş hedef tespit algoritması Artırılmış otonomi SSB - S..

Yük Gemisi Kazası 02:08

Yük Gemisi Kazası

Yanaşayım derken tüm yük limanını harabeye, demir salatasına dönderiyor..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video) 02:55

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video)

Söz Müzik: Hasan Ali Ferah Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Can Ahmet Damar Tulum: Baran Kirman Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre To..

Kontrolden çıkan otomobil akaryakıt istasyonuna daldı 00:36

Kontrolden çıkan otomobil akaryakıt istasyonuna daldı

Van’ın Bahçesaray ilçesinde kontrolden çıkan otomobil akaryakıt istasyonundaki pompaların üzerini kapatan sundurmanın demir direklerine çarparak durabildi...

İzleyenin Canını Yakan Düşüş 00:11

İzleyenin Canını Yakan Düşüş

Demir dubaların üstünden bir diğerine atlamaya çalışan adam kötü şekilde düşmüş. İzlerken neredeyse aynı acıyı yaşayacaksınız...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi ile artıyor 01:58

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından M60T ve Leopard 2A4 tanklarının geliştirilme ve yeni teknolojilerle birleştirilme çalışmalarını içeren görüntüleri paylaştı...

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover) 03:46

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover)

Türk Rock Müziğinin yaşayan efsanesi Erkin Koray'ın güzide eseri Şaşkın'ı Karadeniz enstrümanları ile icra ettik. Projemizin dördüncü parçası olarak yayınladığımız Şaşkın'ı keyifle dinlemenizi umuyor, emeği geçen herkese..

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

Sincap Karamel'e Protez Taktılar 03:19

Sincap Karamel'e Protez Taktılar

Batman'da yabani hayvanlar için kurulan kapana sıkışarn sincap, hayvansever Tayfun Demir'in yardımı ile tedavi ettirildi. 'Karamel' adı verilen sincap zorlu iki ameliyatın ardından hayata tutunurken, kolları kesildi. Kar..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarca bekledi 02:33

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarc

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kontrolden çıkarak demir korkulukları parçaladığı köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazada yoldan geçen bir vatandaş ise yaralıların yağan yağmurdan ıslanmaması için..

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı 03:12

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı

İstanbul Eyüpsultan’da viraja hızla giren sürücü demir bariyerleri aşarak otomobiliyle su kanalına uçtu. Yara almadan kurtulduğu kazayı gülerek anlatan 21 yaşındaki Bekir Doğan, “Araba kedi gibi dört ayağının üstüne düşt..

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro 02:03

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan Marshall Adaları bayraklı Bold yatı Marmaris Gümrüklü Limanı'na demir attı...

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı 01:09

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar'daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu Yoldaş Selim Çelik, çıkarıldığı mahk..

Umut saatler sonra kurtarıldı 01:41

Umut saatler sonra kurtarıldı

17 YAŞINDAKİ UMUT DEMİR SARSINTIDA ENKAZ ALTINDA KALDI. KURTARILINCA DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN İLK KELİME ANNE OLDU. İŞTE ENKAZ ALTINDAN HEPİMİZİ UMUTLANDIRAN O GENCİN VE ANNESİNİN HABERİ...

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..