#Kadir demir yetmez mi

Erkekliği Bitiren Duba Kazası 00:11

Erkekliği Bitiren Duba Kazası

Otoparktaki demir dubaların üzerinde yürümek isteyen adam daha ilk adımında çok kötü bir kaza yaşamış. Adam özel bölgesinden büyük hasar almış...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Bakan Derya Yanık- 'Şeyma ve Hasan’ın katilleri, eylemlerine uyan en ağır cezayı alacak' 04:20

Bakan Derya Yanık- 'Şeyma ve Hasan’ın katilleri, eylemlerine uyan en a

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırşehir'de kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Şeyma Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yanık, Şeyma ve Hasan'ın katillerinin eylemlerine uyan en ağır c..

Samsun'da otomobil alt geçitte bariyere çarptı- 2 yaralı 00:55

Samsun'da otomobil alt geçitte bariyere çarptı- 2 yaralı

Samsun'da otomobilin yoldan çıkarak alt geçitte demir bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı...

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

2023 Metafizik Alem 1:51:57

2023 Metafizik Alem

-Dünyanın frekans ayarları ile mi oynadılar? -Boyut kapıları neden aktif edilmek isteniyor? -Mavi kan ırkı ve Reptil varlıklar aramızda mı? -Metafizik alem, cinler ve kureselci şeytani yapı hangi ritüelleri yapıyor? -202..

  • STUDIO AS tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 2 yıl önce
can bonomo güneş 00:15

can bonomo güneş

canan demir..

Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları İçin Gözaltı morluğuna DİKKAT 23:29

Mucizevi İçecek! Günde 3 Kez! Reflü Eklem Romatizması ve Mide Ağrıları

???? Demir Hapı kullanmana rağmen kan değerinin neden düzelmediğini biliyor musun? ???? Mide koruyucu yerine mucizevi içecek! Sonuca inanamayacaksın ! ???? Metabolik hastalıkların hiçbiri cerrahi işlem de düzelmez ! Mide..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 9 ay önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Melek Mosso - Ağlarsam 03:35

Melek Mosso - Ağlarsam

Söz: Leyla Beste : ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer Karayazgan Gitarlar: Cihan Tanrıverdi Çello Furkan Demir Piyano, Synths: Zafer Karayazgan Mix& Mastering: Selim Topsakal Stüdyo: Çınar Records Melek Mosso - Ağla..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..