#Kadir topbaş

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle 1:31:46

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı tarafından aldatılan bir adamın yaşadıkları anlatılır. Kaptan Tuğrul seferden döndüğü bir gün karısını bir erkekle yakalar. Karısına uyguladığı şiddet sonrası karısı bayılır. Tuğrul da cinayet iş..

N'oldu Aşkım - İş Bölümü (3. Bölüm) 02:48

N'oldu Aşkım - İş Bölümü (3. Bölüm)

NOLDU AŞKIM? Son dönemde yaptığı sosyal içerikli videolarla dikkat çeken ünlü oyuncu/müzisyen Eylül Öztürk ve Kardeş Payı gibi fenomen dizilerden hatırladığımız, sevilen oyuncu Kadir Polatçı'nın başrol oynadığı, kadın/e..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Neslihan Atagül'den ''Hamilelik'' açıklaması 02:22

Neslihan Atagül'den ''Hamilelik'' açıklaması

Neslihan Atagül'den ''Hamilelik'' açıklaması İzle..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzel Oyuncu Neslihan Atagül Hamile Mi 13:18

Güzel Oyuncu Neslihan Atagül Hamile Mi

Bir mekan çıkışı eşi Kadir Doğulu ile görüntülenen ve Neslihan Atagül'ün bol bir elbise tercih etmesi akıllara ‘Hamile mi?’ sorusunu getirdi...

  • BETA tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener'in Demet Akalın İle Projesi Askıda Mı 02:02

Hande Yener'in Demet Akalın İle Projesi Askıda Mı

Ünlü Şarkıcı Hande Yener, Mabel Matiz İle Birlikte Katıldığı Miin By Kadir Kılıç Defilesi Öncesinde Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Hande Yener, Demet Akalın İle Gerçekleştirmesi Beklenen Projesi Hakkında Açıklamalard..

  • BETA tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup'la Evlenecek Mi 01:12

Melisa Aslı Pamuk Oğuzhan Özyakup'la Evlenecek Mi

Miin By Kadir Kılıç Defilesi'ne Katılan Melisa Aslı Pamuk Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle 1:33:43

Şimal Yıldızı 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Kore Savaşı'nda görev yapan bir Türk müfrezesinin öyküsü anlatılır. Üsteğmen Kemal, düşmanın harekât yollarını öğrenmesi için görevlendirilerek Kore’ye gönderilir. Bir grup askeriyle birlikte yola çıkar..

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle 1:42:33

Yeşil Köşkün Lambası 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın kızı Şükran’a âşık olan Binbaşı Kemal’in öyküsünü anlatır. Binbaşı Kemal, Harbiye Nazırı Halil Paşa’nın yaveridir. Bir gün paşanın kızı Şükran ve arkadaşları kendisine bir oy..

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle 1:13:52

Yiğitlerin Türküsü 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, toprağından vazgeçmeyip köyün ağasıyla mücadeleye girişen Ahmet’in hikâyesini anlatır. İsmail Ağa, Ahmet’in askerden yeni döndüğünü öğrenmiştir. Bunu fırsat bilerek borcuna karşılık Ahmet’ten toprağını is..

Zalim 1970 Türk Filmi İzle 1:08:49

Zalim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babalarının intikamını almak isteyen siyam ikizi kardeşlerin öyküsünü konu edinir. Bizans tekfuru, Türklere vergi vermemek için Rus çarıyla anlaşır. Zalim’in öncülüğündeki Ruslar Amuryon şehrine saldırırl..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Sezai Yıldırım - Kimse Bilmez Derdimden 04:39

Sezai Yıldırım - Kimse Bilmez Derdimden

Sezai Yıldırım'ın, Armoni Müzik etiketiyle yayınlanan Kimse Bilmez Derdimden isimli tekli çalışması, Söz: Erdal Yıldırım Müzik: Sezai Yıldırım Düzenleme: Fatih Kadir Dinçkan Yönetmen: Ahmet Duran Görüntü yönetmeni: F..

Burak King - Gidesim Var 03:13

Burak King - Gidesim Var

Söz & Müzik: Burak King Düzenleme: Ali Can Özbuğutu & Özkan Meydan Bağlama: Mustafa İpekçioğlu Mix & Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kadir Yücel & Yasemin Kurttekin..

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Mehmet Karlı - Erzincan'ın Güzelisin 04:23

Mehmet Karlı - Erzincan'ın Güzelisin

Söz: İlyas Yetgin Müzik: Mehmet Karlı Düzenleme: Kadir Şeker..

Başıboş köpekler böyle saldırdı! 01:20

Başıboş köpekler böyle saldırdı!

KONYA'DA ÇOBANA YEMEK GÖTÜRÜRKEN SALDIRIYA UĞRADI. KOMŞULARI İMDADINA YETİŞTİ. KADİR ÖZCAN O ANLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERDİĞİ VİDEOYLA ANLATTI...

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Akasya Durağı - Hipnoz Edilen Usman Aga Dilek'i Obayana'ya Veriyor 10:47

Akasya Durağı - Hipnoz Edilen Usman Aga Dilek'i Obayana'ya Veriyor

Akasya Durağı, Türk komedi, aile dizisi. Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir..

Akasya Durağı - Tırınını Sinan'ın Taksisine Kim Bindi 10:28

Akasya Durağı - Tırınını Sinan'ın Taksisine Kim Bindi

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Akasya Durağı - Osman Ağa'ya Hipnoz Yaparlarsa 10:04

Akasya Durağı - Osman Ağa'ya Hipnoz Yaparlarsa

Kemal Güneş (Zafer Ergin) zengin bir sanayicidir. Karısı Melahat Güneş (Melek Baykal) ve kızı Tuğçe ile birlikte güzel bir hayat sürerken şirketi iflas etmiş ve intihar etmiştir. Bunun üzerine Kemal'in 15 yıldır özel tak..

Ceylan Koynat - Gitme Bir Adım Öteye (Cover) 04:44

Ceylan Koynat - Gitme Bir Adım Öteye (Cover)

Söz&Müzik: Yılmaz Erdoğan, Deniz Erdoğan Yönetmen: Burak Baki Uygulayıcı Yapımcı: Emre Hamarat Davul:Evren Şenyaylar Percussion:Cemal İlkbahar Bas:Savas Akbaba Gitar:Mehmet Şenyaylar Keyboard:Zafer Coşkuner Kanun:Kadir S..

100 bin Liralık altın buldu geri verdi! 01:36

100 bin Liralık altın buldu geri verdi!

Denizli'de boş daireyi boyamaya giden Kadir Topuzayak çekmecede yaklaşık değeri 100 bin TL olan ziynet eşyaları buldu. 1500 liraya boyadığı evde 100 bin liralık altın bulan usta altınların sahibinin izini sürerek kendisi..

Sinem Polat - Yüreğimizi Acıtan Damar'dan Arabesk Şarkılar 04:28

Sinem Polat - Yüreğimizi Acıtan Damar'dan Arabesk Şarkılar

Söz : EKBERİ Müzik : KADİR ŞEKER..