#Kadıköy sahil oyun havası böyle oynanır

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük 03:39

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük

bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördük başımız dik, alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük, haram yemek gnah yazar, biz babadan böyle gördükx2 böyl..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtınaya Yakalanan Göçmenler Böyle Kurtarıldı 01:08

Fırtınaya Yakalanan Göçmenler Böyle Kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde, Suriye uyruklu 13 göçmeni taşıyan lastik bot fırtınaya yakalandı. Yardım talebi üzerine bölgeye giden Sahil Güvenlik ekipleri, boğulmak üzere olan göçmenleri son anda kurtardı...

Batmak Üzere Olan Bottan 53 Göçmen Böyle Kurtarıldı 01:00

Batmak Üzere Olan Bottan 53 Göçmen Böyle Kurtarıldı

İzmir'de yasadışı yollardan Yunan adalarına geçmek isteyen kaçak göçmenlerin içinde bulunduğu lastik bot su alınca Türk Sahil Güvenlik ekipleri yardıma koşarak 53 göçmeni kurtardı...

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü 01:59

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü

Bordo Bereliler 80 Pkk'lıyı Böyle Öldürdü Amanos dağına operasyon yapan özel kuvvetlerimiz 100'e yakın hdpkk'lıyı böyle öldürdü..

Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Cumhurbaşkanı 02:28

Cumhurbaşkanı "Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar"

Cumhurbaşkanı Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararını eleştirerek, AP’de toplanıp bir toplantı yapmışlar. Orada bir karar almışlar...

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni 02:44

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni Dinle Nereye böyle Gözümden yaş geldi, içimden ağlamak Yüzümden düşüp bin parça, konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gi..

Kasklı Saldırgan Hasmını Böyle Kurşunladı 00:31

Kasklı Saldırgan Hasmını Böyle Kurşunladı

İstanbul Kadıköy'de kasklı saldırgan, hasmına iş yerinde kurşun yağdırdı. O anlarsa saniye saniye kamaralara yansıdı...

10 Saniyede 25 Bin Liralık Motosikleti Böyle Çaldılar 01:23

10 Saniyede 25 Bin Liralık Motosikleti Böyle Çaldılar

Kadıköy’de kasklı hırsızlar 25 bin lira değerindeki motosikletin direksiyon kilidini 10 saniyede kırarak çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken hırsızların, motosikleti götürürken ki rahat tavırları..

Taş, Kağıt  Makası Bir de Böyle İzleyin 00:27

Taş, Kağıt Makası Bir de Böyle İzleyin

Çok eskiden beri oynadığımız klasik bir oyun sizlerle... Taş Kağıt Makas olarak tanıdığımız bu oyun da taş makası kırar, kağıt taşı sarar, makas da kağıdı keser...

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Milyonda Az Kaldı Yok Böyle Erik Dalı Oyunu 04:48

4 Milyonda Az Kaldı Yok Böyle Erik Dalı Oyunu

4 Milyonda Az Kaldı Yok Böyle Erik Dalı Oyunu İzle..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Yılmaz - Böyle Güzel 03:05

Recep Yılmaz - Böyle Güzel

Recep Yılmaz Böyle Güzel Müzik Dinle..

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı 00:35

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 13-15 dola..

PKK’lıları Muğla’ya Getiren Tekneye Operasyon Böyle Düzenlendi 00:49

PKK’lıları Muğla’ya Getiren Tekneye Operasyon Böyle Düzenlendi

Muğla’da iki ayrı operasyonda etkisiz hale getirilen PKK’lı 10 teröristi, Suriye’nin Lazkiye kentinden getirdiği tespit edilen “Santo” adlı balıkçısı teknesinin, Sahil Güvenlik tarafından düzenlenen operasyondan önceki g..

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti 01:52

Yunanistan unsurları 28 göçmeni böyle ölüme terk etti

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca 28 göçmenin Türk kara sularına geri itilme anları kameraya yansırken, Sahil Güvenlik ekiplerince göçmenler kurtarıldı...

Emin Olun Böyle Nakavtlar Görmediniz Top 10 19:34

Emin Olun Böyle Nakavtlar Görmediniz Top 10

Emin Olun Böyle Nakavtlar Görmediniz Top 10..

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı 00:54

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı

Halk Otobüsü Durağa Böyle Daldı Kağıthane’de el freni çekilmeyen park halindeki halk otobüsü hızla hareket ederek durağa daldı. Yaşlı bir adam kazadan saniyelerle kurtuldu. Edinilen bilgiye göre, el freni çekilmeyen pa..

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar 01:06

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar

Tedavi Parasını Böyle Çaldılar Tramvay Durağının karşısındaki bir restoranda meydana gelen hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...