#Kadın sürücünün araç parketmeyle olan Çabası

Söz | 43.Bölüm 2:17:19

Söz | 43.Bölüm

Söz’ün 43. Bölümünde;nDerman, Medusa planını harekete geçiriyor!nYaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Bahar’ın (Aybüke Pusat) da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin t..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kim Bu Salavatı Okursa,Bütün Dertler ve Kederler Ondan Kaldırılır 10:52

Kim Bu Salavatı Okursa,Bütün Dertler ve Kederler Ondan Kaldırılır

Kim Bu Salavatı Okursa,Bütün Dertler ve Kederler Ondan Kaldırılır 7 kere Okucak Salavatı Şerife Her Hangi Bir istek İçin Çok Tesirli Dua 7 salavatlı dua Çeşitli Salavatlar Hangi salavat Ne için okunurnnAllah’ım; zât-ı ..

  • izle tv tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video) 04:09

Cem Adrian - Duydum Ki Unutmuşsun (Official Video)

Söz: Hüseyin Turgut Yarkent Müzik: Selahattin Altınbaş (Editör: Median Müzik Edisyon) Düzenleme: Cem Adrian Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden sana ak..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Cadılar Bayramı Efsanesi 1:15:05

Cadılar Bayramı Efsanesi

Bu tatlı ve şirin Legend of Hallowaiian filmi, izleyicilerini Büyük Hawaii Adası’na götürüyor. Büyük ve eğlenceli ada Hawaii Adası’nda ise saatler Cadılar Bayramı’nı işaret ediyor. Genç, yaşlı, çocuk, her kesimden insanı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Anjali (Daljeet Kaur)'un 2017 Yeni Fotoğrafları 02:16

Anjali (Daljeet Kaur)'un 2017 Yeni Fotoğrafları

Türkiye'de son dönemde revaçta olan Hint dizileri arasında en sevilen kadın oyunculardan olan Daljeet Kaur'un en yeni resimlerini sizler için derledik...

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzdan Kaide Fragman 01:48

Tuzdan Kaide Fragman

Ölümsüz olan genç bir kadın, otuzlu yaşlarındayken hamile olduğunu öğrenir. Hayatını değiştirecek bu haberi öğrendiğinde ölmek üzere olan ikiz kız kardeşini aramaya başlar. Filmin senarist ve yönetmenliğini Burak Çevik ü..

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Adnan Oktar Tüm Kedicikleri Estetikle Bana Benzetti 03:51

Adnan Oktar Tüm Kedicikleri Estetikle Bana Benzetti

ADNAN Oktar'ın ilk mağdurlarından birisi olan ve yıllarca mahkemelerdeAdnan Hocacılara karşı mücadele veren eski mahken Ebru Şimşek suskunluğunu bozdu. ABD'de evlenip çocuk sahibi olan Şimşek, Adnan Hoca'nın sahip ola..

  • BETA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum 07:43

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum

Videomda gördüklerinizin aynılarını tıpatıp edinmek zorunda değilsiniz, Gratis ve Watsons’larda satılmıyor ama Rossman’larda oluyordu bir ara , hem beyaz gri renklerde pilli olan hem de Kaş Şekillendirici adı altında ust..

Güzeliz Biz Cep Yakmayan, Uygun Fiyatlı Mac Muadilleri 06:15

Güzeliz Biz Cep Yakmayan, Uygun Fiyatlı Mac Muadilleri

Selamlar arkadaşlar, kanalımda bugün Mac'in Honeylove rujuna muadil olan 5 ruju bulabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz. :) Muadil olan rujların isimlerinin hepsini video içinde bulabilirsiniz...

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı 07:31

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı

Yılların duayen ismini birçok ünlü isim de dinlemeye geldi. Bunlardan birisi de eski vokalisti Derya Uluğ’du. Ebru Gündeş, eski vokalisti olan ve son yılların en başarılı kadın popçularından olan Uluğ için övgü dolu sözl..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman 02:25

İçeride Shut In Türkçe Altyazılı Fragman

İçeride (Shut In) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Dul bir çocuk psikoloğu Amerika’nın kuzeydoğu kırsalında sakin bir yaşam sürmektedir. Kendini izole etmiş olan kadın bir araba kazası sonucu beyin hasarı alan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:20

Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Mom 4. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 5 Ocak Perşembe 2017 Napa Valley'de yaşayan, hayatını bir araya getirmeye uğraşan bir kadın olan Christy'nin hikayesinin anlatıldığı dizinin başrollerinde Anna Faris ..

  • Cowboy tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..