#Kadın tesettür

Dolmuş Şoförü Çocuk İçin Ücret Ödemeyen Kadına Hakaretler Yağdırdı 01:26

Dolmuş Şoförü Çocuk İçin Ücret Ödemeyen Kadına Hakaretler Yağdırdı

Ankara'da iddialara göre dolmuşa binen bir kadın yolcu, küçük çocuğu için ücret ödemedi. Çocuk için ödeme yapması gerektiğinden habersiz olan kadın durumu anlatmaya çalışsa da dolmuş şoförünün tepkisi oldukça sert oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Şok Skandal Esra Erol'da Açık Kalan Mikrofon Rezaleti 04:10

Canlı Yayında Şok Skandal Esra Erol'da Açık Kalan Mikrofon Rezaleti

1: 09 - 1:17 SESİN NERDEN VE KİMDEN GELDİĞİ TAM OLARAK NET OLMAMAKLA BİRLİKTE STÜDYODA BİR KADINDAN GELDİĞİ ANLAŞILIYOR! BU KADIN YA TEKNİK EKİPTEN BİRİ YADA MİKROFONU AÇIK KALAN ADAYLARDAN BİRİSİ OLABİLİR. AMA ŞURASI ÇO..

  • JET TV tarafından
  • 1.691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Bilgi Yarışması Oyununda Para Kazanan Kadının Kafayı Sıyırması 01:14

Bilgi Yarışması Oyununda Para Kazanan Kadının Kafayı Sıyırması

Bir bilgi yarışması oyunu olan HQ Trivia oynayan Lauren May isimli kadın oyundan 11,30 dolar kazandı. Oyundan para kazanmanın getirdiği sevinçle çığlık çığlığa kalan kadın kendini yerlere attı...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metroda Kadınların Saç Baş Yolmalı Kavgası 01:42

Metroda Kadınların Saç Baş Yolmalı Kavgası

Hong Kong metrosunda çekilen görüntülerde üç kadın, metroda koltuk kavgasına tutuşmuş. Bir kadın, trendeki iki bayan yolcunun saçlarını çekerken aynı zamanda tekme vurmuş. Polis ekipleri şiddet uygulayan kadını tutuklanı..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güldür Güldür Show'un İzdivaç Programına Dönüştüğü Muhteşem Anlar 08:20

Güldür Güldür Show'un İzdivaç Programına Dönüştüğü Muhteşem Anlar

Güldür Güldür Show'da arkadaşı Banu'ya kısmet arayan bir kadın, Abdurrahman ve Kısmet isimli arkadaşına sevgili arayan başka bir kadın arasında geçen muhteşem diyaloglar...

  • JET TV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadının El Kurutma Makinesi İle İmtihanı 00:25

Yaşlı Kadının El Kurutma Makinesi İle İmtihanı

Videoyu çeken kadın, yaşlı kadına el kurutma makinesini kullanmasını söylüyor ve yaşlı kadın komik bir duruma düşüyor...

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 14 Şubat Özel Bölüm 54:47

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 14 Şubat Özel Bölüm

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ (14 Şubat Özel Bölüm) : Kadın, Erkek, Aşk ve Aşkım Kapışmak..

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti 01:37

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti

Kazakistan'da bir erkek, kadın güzellik yarışmasında finale kaldı. Kazakistan'ın Almatı kentinde yaşayan İlay Dagilev adlı bir kişi, ülkesinde düzenlenen kadın güzellik yarışmasında finale kalınca erkek olduğunu itiraf ..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz) 1:58:08

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz)

Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakteri, modern hayat şartlarını, sigortalı ve sabit bir iş olanağını reddeden, sürekli olarak kendi projelerini üreten ve günün birinde bi projelerinin birileri tarafında..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:55

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir çiftliği yakan ve ardından yara-bere içerisinde kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamayan Kristen, sadece kadın hastaların kaldığı bir akıl hastanesine kapatılır. Yaşadığı olayı ve dahası geçmişini de hatır..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Yanlış Konuşan Kadını Bayıltana Kadar Döven Güvenlik Görevlileri 01:01

Yanlış Konuşan Kadını Bayıltana Kadar Döven Güvenlik Görevlileri

Görüntüde tepkisini dile getiren kadın konuşmasıyla sinirleri fazla bozunca iki kadın güvenlik görevlisi kafasına tekme atıp yüzüne yumruk atarak bayıltıyolar..

  • JET TV tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadınlar Arasında Ayrımcılık Yapmak Daha Tehlikelidir 02:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadınlar Arasında Ayrımcılık Yapmak Daha Tehlike

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer kadın meselesini tüm boyutlarıyla konuşacaksak önce samimi olmamız gerekir. Kadın ve erkek arasındaki ayrımcılıktan daha tehlikelisi kadınlar arasında ayrımcılık yapmaktır. dedi...

Erkeklerden Güzel Ve Anlamlı Kadınlar Günü Mesajı 01:52

Erkeklerden Güzel Ve Anlamlı Kadınlar Günü Mesajı

Sokaktaki vatandaşa, dünya genelinde milyonlarca kadın tarafından büyük bir coşkuyla kutlanan Kadınlar Gününde Kadın sorulmuş. Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değe..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
22 Yıldır Hava Durumu Sunan Kadının Hiç Yaşlanmaması 01:15

22 Yıldır Hava Durumu Sunan Kadının Hiç Yaşlanmaması

Çin'de bir hava durumu sunucusu kadın 1996'dan beri ekran karşısına çıkıyor. Şimdi 44 yaşında olan Yang Dan isimli kadın 22 sene geçmesine rağmen hiç değişmemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Fragmanı

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Uber Şoföründen Yolcuya Darp 02:12

Uber Şoföründen Yolcuya Darp

Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere Uber'e binen kadın yolcu ile şoför arasında ücret tartışması çıktı. İddiaya göre yolcudan 220 lira isteyen şoför, parayı alamayınca şiddete başvurdu. Darp edilen kadın yolcu kanlar için..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: En Güçlü Silahlar Ortadoğu'da Deneniyor 02:12

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: En Güçlü Silahlar Ortadoğu'da Deneniyo

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde düzenlenen İl Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısına katıldı...

Fazla Taksi Ücreti Kavgası 01:16

Fazla Taksi Ücreti Kavgası

İstanbul Bayrampaşa'dan İstinye'ye giden kadın yolcu, taksicinin normalden 2 kat ücret istediğini iddia edince ortalık karıştı. Kadın telefonla erkek arkadaşını çağırınca olay dahada büyüdü..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..

8 Yıl Boyunca Her Gün Selfie Çeken Kadının İnanılmaz Değişimi 03:22

8 Yıl Boyunca Her Gün Selfie Çeken Kadının İnanılmaz Değişimi

14 yaşında başladığı selfie macerasında 22 yaşına geldiğinde bir çalışma yapmaya karar veren Eadington isimli genç kadın ortaya muhteşem bir video çıkardı. 8 yıl boyunca her gün selfie çeken kadın onca yılı 3 dakikaya sı..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Havuza Düşen Anneanne Ve Torunu Boğuldu 00:46

Havuza Düşen Anneanne Ve Torunu Boğuldu

Aydın'da işitme ve konuşma engelli kadın ile 3 yaşındaki torunu havuza düştü. Kadın ve torunu boğularak can verdi. Olayın ardından havuz kenarına gelen baba, çocuğunun cansız bedenini sudan çıkardı. İşte o anlar.....