#Kadın tesettür

Bilek Güreşini Zorla Kazandı 02:18

Bilek Güreşini Zorla Kazandı

Kadınlar arası yapılan bilek güreşinde kadın sporcun yaptığı sıradışı hareketler büyük ilgi çekti. Rakibinin dikkatini bozmayı başaran kadın bilek güreşini kazandı...

  • mızmız tarafından
  • 470 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü 00:36

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan kadın kuşun kalp atışlarının yavaşlaması ve bir süre sonra nefesinin kesilmesi üzerine kalp masajı yapmaya başlamış. Kalp masajının nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi ola..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım 05:07

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım

Kadın olmak çok güzel de bizim de derdimiz hiç bitmiyor di mi? :) Saç baş makyaj derken geldik ödem atmaya. Ödem biliyorsunuz hepimizin sorunu. Adet öncesi, sonrası, yemeklerden sonra, yemeklerden önce ne yazık ki hep bi..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman 01:50

Kıskanç Türkçe Altyazılı Fragman

Kıskanç, orta yaş krizine giren ve çevresindeki herkesi kıskanmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatıyor. Bir üniversite profesörü olan Nathalie eşinden boşanmış bir kadındır. Orta yaşlarına varan Nathalie çevresinde..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:36

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle

Yönetmen:Jason Reitman ve Senaryo:Diablo Cody çalıştığı ABD yapımı komedi , dram türünde 2018 yılında yayınlanmış bir filmdir. 2 çocğu olan Marlo yeni doğan bebeği ile birlikte 3 çocuk annesi bir kadın olmuştur. Çocuklar..

Tarzım Cepte Ufak Tefek Cinayetler Karakter Makyajları 25:52

Tarzım Cepte Ufak Tefek Cinayetler Karakter Makyajları

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin birbirinden iddialı 4 kadın karakterinin makyajlarının nasıl uygulanacağını gösterdik...

Oğuzhan Uğur'la Pinç Yeni Sezon 16. Bölüm İzle 41:41

Oğuzhan Uğur'la Pinç Yeni Sezon 16. Bölüm İzle

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ : İç Dökme, Linç, Hastane, Sarışın, Bora Uzer - Kadın, ŞşşşŞ..

Çalışanlarını Sokakta Emekleten Patron 00:25

Çalışanlarını Sokakta Emekleten Patron

Çin'de kozmetik ürünler satan bir şirketin kadın patronu, hedeflenen satışa ulaşamayan tamamı kadın olan çalışanlarını cadde üzerinde emekletmiş...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı 00:39

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı

ABD'de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada 'hamile' olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Gökçe Eyüboğlu Yorgunluktan Gözlerim Şişti 02:10

Gökçe Eyüboğlu Yorgunluktan Gözlerim Şişti

Fox TV Yeni Sezona Merhaba Partisi, Bu Akşam Raffles Hotel’de Gerçekleşti. Kadın Dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu, UçanKuş Kameralarına Konuştu. Yoğun Tempo Yüzünden Yorgun Olduğunu Belirten Eyüpoğlu, “Ekim Ayından Beri..

  • BETA tarafından
  • 436 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Karantinanın Kadınlar Üzerindeki Etkisi 00:31

Karantinanın Kadınlar Üzerindeki Etkisi

Corona virüse karşı evde kendini karantinaya alan kadın biraz egzersiz yapmış. Amuda kalkmak isteyen kadın dengede zor durumca lambayı aşağıya indirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman 00:31

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman

Çin’de erkek arkadaşı kendisini terk ettikten sonra günlerce ağlayan kadın intikam almak istemiş. Eski erkek arkadaşının evine 1 ton soğan yolladı. Soğanlarla birlikte bir de not gönderen kadın, sen beni ağlattın. Şimdi ..

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sel Sularının Keyfini Çıkarmak 00:29

Sel Sularının Keyfini Çıkarmak

Ukrayna'da aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen selde bir genç kadın şişme yatağı ile keyif yapmış. Genç kadın sel sularında tatil havası estirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal 03:26

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal

Tuğkan - Derya Bir kadın var sanki lütfu tanrının Gülüşü araf takılıp kaldığım O kadın öyle uzak ki hayallere Siz onu hiç kolay sanmayın Yeşili deniz Ah bir görseniz Yüzü derya Hani aşk derler ya..

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağırdı 01:48

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağ

Maskesiz şekilde metroya binmek isteyen genç kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Yasağa rağmen maske takmayan ve görevliye uzun sure bağıran genç kadın daha sonra istasyondan ayrıldı...

Kocasının Eşyalarını Balkonda Yaktı 01:45

Kocasının Eşyalarını Balkonda Yaktı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde boşanma sürecinde olan kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmaya kalktı. Ekiplere zor anlar yaşatan kadın, güçlükle ikna edildi...

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

Korona virüs denetimine tepki gösterdi, maskesini atarak taksiye bindi 00:20

Korona virüs denetimine tepki gösterdi, maskesini atarak taksiye bindi

Beyoğlu'nda korona virüs denetimleri yapan polis ekipleri, maske takmayan kadın yolcu için taksi sürücüsüne ceza kesti. Denetimlere tepki gösteren kadın, maskesini yere atarak taksiye bindi. İlginç anlar kameralara yansı..

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu 01:14

Çorum'da Güldüren Maske Diyaloğu

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs ile mücadele kapsamında Çorum’da maske denetimi yapıldı.Gazi Caddesi'nde denetim yapan polis ekipleri, maskesiz gezen bir kadını durdurarak maske takması için uyarıda bulunarak..

  • PengoTV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..