#Kadın ve mutfak

Büşra Yılmaz Aliexpress Alışverişim Altıgen Gözlük Selfie Işığı 10:12

Büşra Yılmaz Aliexpress Alışverişim Altıgen Gözlük Selfie Işığı

Aldıklarım; -Retro Gözlük -Selfie Işığı -Minik Far Paleti -Kamera Kumandası -Yuvarlak Gözlük..

Merve Kutlu Uygun Fiyatlı Yeni Ürünlerle Makyaj 12:09

Merve Kutlu Uygun Fiyatlı Yeni Ürünlerle Makyaj

Yeni ürünler elime geçmişken hepsini boca ettim yüzüme sfdsfs. Bence eğlenceli, şaşırtmacalı, düşüp kalkamamalı, komik ve bilgilendirici bir video oldu. Umarım severek, eğlenerek, höykürerek izlersiniz. Seviliyorsunuuuuz..

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 15:27

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Yine uygun fiyatlı bir marka yine beeen! ???? Makeup Academy Eve Shop'lara geldiiiğ ve hafta sonu tüm ürünlerinde indirim var. ???? Ben durur muyum hemencecik ürünleri aldım, inceledim benim tatlış takipçilerimi bilgiled..

Merve Kutlu Bol Sohbetli Eylül Favorilerim 20:00

Merve Kutlu Bol Sohbetli Eylül Favorilerim

Canlarııımmmm ilkbaharı çok sevsem de sonbaharın yeri ayrı. ???? bol bol sohbet ettiğimiz, eylül ayında en çok yaptığım makyajım ve bakımım, okuduğum kitabım, en çok sevdiğim dizilerimi ve müziklerimi paylaşıyorum...

Merve Kutlu Saçlarımı Nasıl Hacimli Ve Yakmadan Maşalıyorum 12:27

Merve Kutlu Saçlarımı Nasıl Hacimli Ve Yakmadan Maşalıyorum

Merhabalar güzellikler. Çook uzun süredir saçların nasıl bu kadar hacimli ve gür görünüyor, video çek artık behh diyordunuz. İşte geldiiimm! ???? Kullandığım ürünleri de gösteriyorum zaten. Öpüldünüz!..

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum 20:02

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum

Çoookk istenilen video geldi! Saçlarımı evde nasıl boyuyorum? Hangi markayı kullanıyorum!? ???? Lütfen sonuna kadar izleyin. Saçlarımı boyadıktan sonra nasıl bakım yaptığımı da anlatıyorum! ???? Umarım yararlı olur. Öpül..

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj Essence 15:05

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj Essence

Tek marka makyaj yapsam tabii ki uygun fiyatlı yapardııımm öyle de oldu. ???? Essence mükemmel ötesi güzel bir marka. Bir sürü iyi ürünü var ve cruelty free yani hayvan deneyi yapmıyor!..

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim 11:48

Merve Kutlu Çok Uygun Fiyatlı Yaz Favorilerim

Çooohh sııcaaahhh! ???????? Merhaba güzellerim. İlk kez favoriler videosu çektim umarım olmuştur bu. ???? Biraz heyecan var hadi bakalım hayırlısı. ???? Hem son birkaç aydır çok severek kullandığım makyaj ürünlerimi göst..

Merve Kutlu Ten Makyajında Kullandığım Makyaj Fırçalarım ve Süngerlerim 21:11

Merve Kutlu Ten Makyajında Kullandığım Makyaj Fırçalarım ve Süngerleri

Herkese koskocamaaan merhabalar! :) Makyaj fırçaları en az kullandığımız makyaj malzemeleri kadar önemli. Bu videoda sadece ten makyajında kullandığım fırça ve süngerleri göreceksiniz. Yararlı olacağını umuyorum! :) Vide..

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum 15:58

Merve Kutlu Likit Mat Ruj Koleksiyonum

Herkese likit mat rujlarımdan merhabaa! :) İlkini paylaşmıştım ve çok heyecanlı bir şekilde 2. partını da paylaşıyorum sizlerle! :) Umarım size yardımı dokunmuştur! :) Videomu izlemekten keyif aldıysanız beğenmeyi ve pay..

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 27:19

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! :) Çok uzun zaman önce yaptırdığım, yaptırdığım an pişman olduğum dövmemi nasıl sildirdiğimle alakalı uzuuunca bir video çektim. Bana kızmayın yine mi uzun video diye, bu video benim 1,5 yıllık dövme sildir..

Aslı Özdel Gunluk Makyaj Rutinim 05:28

Aslı Özdel Gunluk Makyaj Rutinim

Aslı Özdel Gunluk Makyaj Rutinim İzle..

Aslı Özdel Kolay Eyeliner Nasil Cekilir 08:07

Aslı Özdel Kolay Eyeliner Nasil Cekilir

Eyeliner: Maybelline-Master Precise Liquid Eyeliner (Black)..

Aslı Özdel Yaz Makyajim 06:19

Aslı Özdel Yaz Makyajim

URUNLER: Coresatin Bioderma Spf 50+ Maybelline-Instant Age Rewind (220 Light) Anastasia Beverly Hills-Brow Powder (Brunette) Mac-Blacktrack Maybelline-the Rocket Volum Express Bourjois-Bronzing Powder (Delice de Poudre)..

Aslı Özdel Pembe Murdum Tonlu Bugulu Goz Makyajı 05:06

Aslı Özdel Pembe Murdum Tonlu Bugulu Goz Makyajı

FARLAR/EYESHADOWS: Maybelline-Color Tattoo-Pink Gold MAC-Filament MAC-Cork MAC-Cranberry Frost MAC-Caribbean Mineralize Eyeshadow MAC-Beauty Marked..

Aslı Özdel Kahve Altin Tonlu Buğulu Göz Makyajı 06:51

Aslı Özdel Kahve Altin Tonlu Buğulu Göz Makyajı

FARLAR/EYESHADOWS: On and On Bronze-Maybelline (Color Tattoo) All That Glitters (Mac) Amber Lights (Mac) Bronze (Mac) Cork(Mac) - RUJLAR/LIPSTICKS: Flormar-Deluxe Cashmere Lipstick (DC28) Mac-Love Lorn Sephora-Cream Lip..

Aslı Özdel Siyah Buğulu Göz Makyajı 11:06

Aslı Özdel Siyah Buğulu Göz Makyajı

Aslı Özdel Siyah Buğulu Göz Makyajı İzle..

Aslı Özdel İlkbahar Makyajı 06:25

Aslı Özdel İlkbahar Makyajı

Videoda Kullanilanlar-Products I Used: Primer:Benefit-Porefessional Fondoten/Foundation: Maybelline-Affitone 24h Longlasting Foundation Kaslar/Brow: Anastasia Beverly Hills Brow Powder (Blonde) Farlar/Eyeshadows: Kryo..

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj 06:51

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj

Tere Dayanikli Makyaj Videosunda Kullandigim Urunler icin Kutucugu Genisletin! :) Izlediginiz icin cok tesekkur ederim :)..

Mavi Gözler İçin Makyaj 04:13

Mavi Gözler İçin Makyaj

Renkli gözler serisinin ilk makyajı 'mavi gözler' için :) Mavi gözleri en çok öne çıkaran renkleri merak ediyorsanız bu videonun size yardımcı olucagini umuyorum.Çok sevgiler :..

Aslı Özdel Pratik Dudak Çevrelendirme 02:10

Aslı Özdel Pratik Dudak Çevrelendirme

Dudak kalemiyle pratik dudak çevrelendirme tekniği videom umarım dudak kalemiyle hayatınızı kolaylaştırır :) Çok sevgiler♥..

'Mıhlama' Rekoru Denemesi 01:02

'Mıhlama' Rekoru Denemesi

'Mıhlama' rekoru denemesi Bursa'nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen 17. Kadırga Şenlikleri kapsamında 68 kadın aynı anda mıhlama yaptı...

Araba Tekerleğine Yatak Girerse 00:05

Araba Tekerleğine Yatak Girerse

Arabası ile yolda ilerleyen kadın çamurluk ile lastik arasına sıkışan yatağı farketmeden umarsızca yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadını Arkasından Tutup Yere Düşüren Köpek 00:31

Kadını Arkasından Tutup Yere Düşüren Köpek

Kişisel bir antrenör olan kadın tam koşmaya başladığında kendi Border Collie cinsi köpeği arkasında tutup kadının yere düşmesine neden oluyor.....

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi Sonbahar Kış Makyaj Trendleri 09:12

Gamze Ekşi Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: catrice eye base the balm nude dude pastel 15 numara allık essence multi acition maskara flormar stlymatic s04 loreal paris matte fondoten (11 vanilya rengi) maybelline kapatıcı (01) pastel 15 ve 16..

Gamze Ekşi Işıltılı Bronz Makyaj 07:26

Gamze Ekşi Işıltılı Bronz Makyaj

izlediğiniz için teşekkürler, sizi çooook seviyorum :) Kullandığım Ürünler: purebeauty cc krem(natural) catrice eye base the balm voyace paleti flormar stly matic s04 numara kalem flormar super matte serisi..

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim 13:55

Gamze Ekşi Kasım Favorilerim Saç Bakım Rutinim

Merhaba ben Gamze Ekşi. Kanalımda makyaj, kıyafet, cilt bakımı, güzellik, lifestyle ve moda ile ilgili videolarımı ve tavsiyelerimi bulabilirsiniz. Ayrıca çok farklı konseptlerden oluşan vloglarımı da kanalımda izleyebil..

Gamze Ekşi Selena Gomez Makyajı 07:08

Gamze Ekşi Selena Gomez Makyajı

İzlediğiniz için teşekkürler sizi çoook seviyorum :)..

Gamze Ekşi Dönem Makyajları 08:37

Gamze Ekşi Dönem Makyajları

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: maybelline fitme kapatıcı essence greys eyeshadow palet loreal paris maskara rimmel london wake me up fondoten ve kapatıcı benefit benetint flormar 211..

Gamze Ekşi Mor Eyeliner Makyajı 07:36

Gamze Ekşi Mor Eyeliner Makyajı

izlediğiniz için teşekkürler sizi çoook seviyorumm :) KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: rimmel london wake me up fondoten ve kapatıcı romantic bird makeup palet essence efect long lasting mor rengi essence multi accition maskara p..