#Kadın ve mutfak

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle 11:01

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar. Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların ..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Öcük İle Böcük  Böcük İşbaşında 10:59

Öcük İle Böcük Böcük İşbaşında

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar.Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların h..

Öcük ile Böcük Sineklik 10:59

Öcük ile Böcük Sineklik

Öcük ile Böcük'ün mutfak hayatı çok zor geçiyor.. Daha fazlası için kanalımıza abone olun!!..

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

Büşra Pekin Kimdir? 01:35

Büşra Pekin Kimdir?

(d. 30 Haziran 1982, Suudi Arabistan), Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bü..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu 00:30

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu

Alara Bozbey’le yeni bir aşka başlayan Ata Demirer, önceki akşam BKM Mutfak Uniq çıkışında objektiflere yansıdı. Demirer, karşısında gazetecileri görünce, “Yeni bir şey yok bizde, boşuna duruyorsunuz.” diyerek espri yapt..

  • BETA tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..

Yeşil Peynirli Meze  Tarifi 04:25

Yeşil Peynirli Meze Tarifi

5-6 dal fesleğen 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak 200 gr. beyaz peynir 1 tatlı kaşığı karabiber 3 avuç boziç Üzerine, Zeytinyağı Pul biber Fesleğen filizi 5-6 dal fesleğeni, 3 çorba kaşığı zeytinyağını ve 2 diş ..

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Domatesli Fesleğenli Köfte Ekmek Tarifi 04:40

Domatesli Fesleğenli Köfte Ekmek Tarifi

1 baget ekmek 150 gr kıyma 200 gr domates püresi 120 gr dil peyniri 1/2 bağ fesleğen 2-3 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 soğan 3 çorba kaşığı galeta unu 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kara..

Yulaflı Muhallebi Tarifi 10:28

Yulaflı Muhallebi Tarifi

3 çorba kaşığı yulaf 1 bardak(320 ml) süt 1 dolu çorba kaşığı bal 1 adet kuru incir 1 avuçtan biraz az fındık 3 çorba kaşığı yulaf ezmesini mutfak robotunda iyice un gibi olana dek çekin. Bu sırada sos tenceresine 1 bard..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..