#Kadın ve mutfak

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

 Fi Gecesinin En Şık Kadınları 02:38

Fi Gecesinin En Şık Kadınları

Fi Dizisinin lansman gecesine katılan ünlü kadın sanatçılarımızdan en şıkları acaba kimlerdi!..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Dünyanın En Güzel Kadınları Açıklandı 04:46

Dünyanın En Güzel Kadınları Açıklandı

Amerikanın en ünlü moda dergisinin yayınladığı Dünyanın en güzel 100 kadın listesinde Hollywood yıldızlarından pop yıldızlarına kadar kadar kimler kimler var, hepsi haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haris Alexiou  - Mia Pista Apo Fosforo  ( Herşeyi Yak) 05:14

Haris Alexiou - Mia Pista Apo Fosforo ( Herşeyi Yak)

Sarki Yunan besteci mikroutsikos tarafindan bestelenmis, Haris Alexiou tarafindan Mia pista apo fosforo ; Sezen Aksu tarafindan da Herseyi yak adıyla söylenmiştir. Görüntüler O kadın filminden. Mia Pista Apo Fosforo ..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Rusya Tuğla Kölelerini Kurtarmak : ' Onları Eve Götürüyoruz ' | Modern Gün Köleliği 11:55

Rusya Tuğla Kölelerini Kurtarmak : ' Onları Eve Götürüyoruz ' | Modern

Rusya'nın binlerce savunmasız erkek ve kadın her yıl kayboluyor.....

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı 01:57

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz destek. CHP eski kadın kolları genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmamız gerekiyor dedi. Referandumda evet oyu vereceğini açıkladı....

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz'ın Evindeki Esrarengiz Fotoğraflar 01:54

Cem Yılmaz'ın Evindeki Esrarengiz Fotoğraflar

Sosyal medyada paylaşılan ve Cem Yılmaz'ın evinden çekilen resimlerde de yer bildirimi yapan kadın halen gizemini koruyor.Acaba Cem Yılmaz2ın yeni sevgilisimi dedikoduları ise ortalıkta dolaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..

Anadolu'ya 4.Bölüm 48:16

Anadolu'ya 4.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Giresun Alancık Köyü Kırsal Kalkınma Kooperatifi ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 1. bölümü ve T..

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet 01:05

Beni Hala Seviyor Musun Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Anadolu'ya 12.Bölüm 26:33

Anadolu'ya 12.Bölüm

Nevzat Şenol'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 20. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 13.Bölüm 52:08

Anadolu'ya 13.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Manyas Gölü'ndeki kooperatifleşme çalışmaları, gölün kullanımı ve zirai mücadele ile ilgili bilgi, röpotaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kad..

Anadolu'ya 16.Bölüm 54:32

Anadolu'ya 16.Bölüm

Programın 16. bölümünde; kavakçılık ve kavak ağacı yetiştiriciliği, köy enstitülerinin önemi hakkında Şükrü Koç ve Naciye Makal ile söyleşi yer almaktadır. Programda ayrıca “Kadın Ana” adlı oyunun 6. bölümüne yer verilme..

Anadolu'ya 17.Bölüm 53:06

Anadolu'ya 17.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; zirai mücadelenin ülke ekonomisindeki yeri ile ilgili bilgi, röportaj ve görüntüler yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 7. bölümü ve Turizm..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

Anadolu'ya 22.Bölüm 46:47

Anadolu'ya 22.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Leziz Onaran ile yaz aylarında görülen ishaller hakkında yapılan röportaj ve Kadın Ana dizisinin 11. bölümü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 39.Bölüm 23:36

Anadolu'ya 39.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 39. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 23. bölümü yer almaktadır...

Anadolu'ya 41.Bölüm 30:33

Anadolu'ya 41.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptıpı programın 41. bölümünde; Kadın Ana dizisinin 24. bölümü yer almaktadır...

Arşiv Sanat 42.Bölüm 38:25

Arşiv Sanat 42.Bölüm

Evren Yiğit'in sunuculuğunu yaptığı programın 42. bölümünde; Türkiye'nin ilk profesyonel kadın seramik sanatçısı Füreya Koral konu edilmektedir...