#Kadın yolcu

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yolcusunu Ezdi 00:46

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yolcusunu Ezdi

Marmaris'te indiği yolcu midibüsünün altında kalan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Muğla'nın Marmaris ilçesinde yolcu midibüsünün şoförünün son durakta indirdiği yaşlı kadın, sürücünün cep telefonu..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uber Şoföründen Yolcuya Darp 02:12

Uber Şoföründen Yolcuya Darp

Atatürk Havalimanı'na gelmek üzere Uber'e binen kadın yolcu ile şoför arasında ücret tartışması çıktı. İddiaya göre yolcudan 220 lira isteyen şoför, parayı alamayınca şiddete başvurdu. Darp edilen kadın yolcu kanlar için..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran Otobüs Şoförü 00:30

Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran Otobüs Şoförü

İstanbul'da Yeşilpınar-Eminönü seferini yapan 99Y adlı İETT otobüs hattının şoförü, kullandığı otobüsü yol ortasında durdurarak bir kadın yolcuya saldırdı. Şoförün, kucağında çocuğu bulunan kadının üzerine bağırarak yürü..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru 00:36

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bombalı saldırı ve darbe girişimi ardından azalan yolcu trafiği normale döndü. Havalimanında dün bin 454 iniş-kalkışla, tüm zamanların uçun rekoru kırı..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

Yine Bir Uçak Yine Yumruk Yumruğa Kavga! 01:18

Yine Bir Uçak Yine Yumruk Yumruğa Kavga!

Tokyo-Los Angeles arasında sefer yapan yolcu uçağında yolcular yumruk yumruğa kavga ettiler! Nedenini bilmediğimiz kavga başka bir yolcunun kamerasına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı 00:37

Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunun 95. kilometresinde meydan geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu otobüsü sürücüsü önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaraland..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu 02:43

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 119 kaçak yakalandı. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bir yolcu ot..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Saldırgan Yolcuya Şoförden Önce Otobüsteki Yolcular Müdahale Etti 01:34

Saldırgan Yolcuya Şoförden Önce Otobüsteki Yolcular Müdahale Etti

Antalya'da durak haricinde yolcu almayan şoför, başka bir araçla otobüsü takip edip diğer durakta binen yolcunun saldırısına uğradı...

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan Hava Yolları Uçağının Camı Çıkarsa 01:34

Hindistan Hava Yolları Uçağının Camı Çıkarsa

Hindistan Hava Yolları'na ait bir uçağın uçuş esnasında camı çıkmış camın hemen yanındaki yolcu durum karşısında şoka girmiş diğer yolcu ise camı takma çabasına girişmiş...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada 03:24

Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu midibüsündeki bir yolcu, yüksek sesle konuştuğu için kendisini uyaran sürücüyle tartıştı. Yanında taşıdığı keseri çıkaran şahıs boğuşmaya dönüşen tartışmada şoföre vurdu. Keser darbesi y..

Kocaeli'nde Halk Otobüsünde Dehşet 02:01

Kocaeli'nde Halk Otobüsünde Dehşet

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yolcu otobüsünde yüksek sesli konuştuğu için uyarılan yolcu, otobüs şoförünü keserle öldürdü. Çıkan arbede ve dehşet anları otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yolcunun 'param ..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Ebru Gündeş - Her Mevsim 02:56

Ebru Gündeş - Her Mevsim

Ebru Gündeş - Her Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin Merhaba demeden elveda dersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 5 yıl önce