#Kadından müthiş sağ kroşe

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler 00:14

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler

Antalya’da gece saat 00.00’dan sonra müzik yayınının yasaklanması, eğlenceyi sokağa taşıdı. Lüks otomobillerini caddenin ortasına park eden 3 genç kadından 2’si dans ederken, diğeri ise o anları kayda aldı. Gençlerin gül..

Evde Boksun Gözünü Çıkaran Çift 00:22

Evde Boksun Gözünü Çıkaran Çift

Pandemi döneminde evde sıkılan çift boks yapmaya karar vermiş. Çift odayı ringe çevirmiş ancak kadından kocasına sert bir hamle gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu 03:26

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Vardar Ovasi Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Mayadağ'dan kalkan kazlar Al topuklu beyaz kızlar Yarimin yüreği sızlar Eğlenemem aldanamam Ben bu yerlerde duramam Vardar ovası, v..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Atarlı Bayan Motosiklet Sürücüsü 00:40

Atarlı Bayan Motosiklet Sürücüsü

İstanbul'un yoğun trafiğinde yolun kenarından ilerlemeye çalışan motosikletli bayan sağ şeritteki servis şoförünün kapısını bir anda açmayı ile tehlike atlatıyor. Motosikletli bayan ise bunun hesabını hemen kesiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kaybetti 00:24

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kayb

İtalya'nın kuzey batı kıyısında yer alan Loano şehri açıklarında demirli bir teknede çıkan yangın sebebiyle üç Alman vatandaşı hayatını kaybetti. Perşembe günü yaşanan kazadan 51 yaşındaki bir kadın sağ olarak kurtulurke..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika) 1:35:17

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika)

1982-1986 yılları arasında NBC de yayınlanan ve tum dunyada populer olan Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinin en çok aksiyon içeren bölümlerinden birini sizin için seçtim ve düzenledim.Michael Knight ve KITT için bu defa..

  • Tv Series tarafından
  • 23.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RESİDENT EVİL_ SON BÖLÜM FİLMİ İZLE 02:25

RESİDENT EVİL_ SON BÖLÜM FİLMİ İZLE

Resident Evil: Son Bölüm Filminin Özeti Önceki filmdeki olayların hemen ardından, Alice’i insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olarak görürüz. Alice, şimdi kâbusun başladığı yere, Raco..

  • PengoTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Chapecoense’nin kalecisine protez bacak 00:50

Chapecoense’nin kalecisine protez bacak

Geçen yıl 29 Kasım tarihinde Kolombiya'da düşen uçaktan sağ kurtulan altı kişiden biri olan Chapecoense kalecisi Follmann'a protez bacak takıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zihinsel Yaşınız Kaç 03:54

Zihinsel Yaşınız Kaç

Sizde zihin yaşınızı merak ediyorsanız işte basit bir test yardımıyla öğrenin...

  • SAGLIK tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Arkın  Dövüş Sahneleri  03:30

Cüneyt Arkın Dövüş Sahneleri

Bu sağ gözüne... Bu da sol gözüne... Bu anam için... Bu kabasakal için... bu da öldürdüğün bütün müslimanlar için.......