#Kadınlar evde bulunsun

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

Evde Buzlu Dondurma Nasıl Yapılır 03:03

Evde Buzlu Dondurma Nasıl Yapılır

Elma / Üzüm Suyu Ananas Çilek Böğürtlen Yabanmersini..

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır 04:58

Evde Tavuk Suyu Nasıl Yapılır

Malzemeleri: 1 tane tavuk but 1.5 Litre su Yarım pırasa Yarım soğan Yarım havuç Yarım kereviz Defne yaprağı 1 diş sarımsak 1 dal biberiye Bir kaç dal maydanoz sapı..

Evde Kalmış Kızın Falı (Eylül Öztürk) 00:56

Evde Kalmış Kızın Falı (Eylül Öztürk)

sözleri: Sana kısmet var Gercekten mi Uzun boylu kumral Gerçekten mi Çocukta para var Gerçekten mi Kız adam kral Gerçekten mi Beyaz ata binmiş Vallhi de kız Kapına da gelmiş Valla de kiz Kiz baba kismet Valla de kiz ..

  • JET TV tarafından
  • 1.477 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Evde Pul Biber Yapımı 03:05

Evde Pul Biber Yapımı

1 kolye kuru acı kırmızı biber 1,5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 kolye kuru acı ve kırmızı biberi ipinden ayırıp mutfak doğrayıcısına koyun. Eğer ben pul biberimde tohum istemiyorum derseniz robota koymada..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Evde Kumpir Nasıl Yapılır 06:17

Evde Kumpir Nasıl Yapılır

1 büyük boy Patates 1 yk Bezelye 1 yk Mısır 1 adet Kornişon Turşu 1 tk Tereyağı 2 yk Çedar Peyniri 2 yk Ekşi Krema Ekşi krema için: 1/2 paket kremaya 2 yk kefir ekleyip, üzerini tülbentle kapatıp 12 saat bekletin. Üzer..

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi 06:12

Evde Hamburger Köfte Menüsü Tarifi

6 adet Hamburger Köftesi için: 400-500gr. kıyma 1 adet soğan 1 orta boy yumurta 1 silme tatlı kaşığı + biraz daha ucuyla tuz 1 silme tatlı kaşığı to kırmızı biber karabiber 1er tatlı kaşığı pekmez ve üzüm sirkesi 2-3 diş..

Pelin Karahan Gece Gezmelerinde Ama Aklı Evde 00:57

Pelin Karahan Gece Gezmelerinde Ama Aklı Evde

Pelin Karahan Gece Gezmelerinde Ama Aklı Evde İzle..

  • BETA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Evde Çamaşır Kurutmak Küf Yaratır Mı 04:54

Evde Çamaşır Kurutmak Küf Yaratır Mı

Halk Sağlığı Uzmanı Ayşe Emel Önal: Tozlu ve rutubetli ortamda küf olur....

  • NABIZ tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Kolay Pide  Tarifi 02:17

Evde Kolay Pide Tarifi

2 Paket Milföy hamuru Sucuk Sivri biber Yumurta rendelenmis kasarpeyniri..

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır 02:43

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır

Bu sıcak günlerde buz gibi nefis bir ev limonatası tarifi videosu ile karşınızdayız. Özellikle ramazan ayı ile birlikte oruç tutanlar akşamları iftardan sonra serinlemek için mutlaka denemelisiniz...

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç Yapımı 16:31

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç

Bu video Natura Keratin markasının katkılarıyla hazırlanmıştır.Videoda belirttiklerim kelimesi kelimesine kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçb..

Şeyda Erdoğan Evde Kolay Mezuniyet Makyajı 15:41

Şeyda Erdoğan Evde Kolay Mezuniyet Makyajı

Kullandığım Ürünler : Nyx hydra touch base Maybelline Fit Me Fondoten 110 Maybelline Fit Me Kapatıcı 25 ve 05 numara Maybelline Total Temptaion shadow&highligt palet Maybelline Master Drama Light Liner 10 Gold Light Ess..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Ürünler: The Body Shop Chinese Ginseng and Rice Sephora White Clay Mask Inglotlab Hydrating Day Serum Shiseido Ibuki Protective Moisturiser Estee Lauder Advanced Night Repair Braun'un katkılarıyla hazırlanmıştır!..

 Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma 04:37

Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma

Sorularınız veya önerileriniz olursa yorum atarsanız çok sevinirim. Kanalıma abone olmayı ve videomu beğendiyseniz 'beğen' butonuna tıklamayı unutmayın. Bir de diğer sosyal medya hesaplarıma da göz gezdirseniz ne güzel o..

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu ) 07:46

Gözde Tezer Yıpranmış Saçlar İçin Evde Keratin Bakımı ( Saç Botoksu )

Çok övülen keratin bakımını sonunda ben de denedim! Saç botoksu da denilen bu bakım nasıl yapılıyor ve sonuçtan memnun kaldım mı? Saçlarım canlandı mı? Saç düzleştirme etkisi var mı? Hadi gelin cevaplar videoda!..

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı 17:31

Merve Özkaynak Evde Profesyonel Cilt Bakımı

Bu videomda derinlemesine cilt bakımımı nasıl yaptığımdan bahsettim ve uygulamalı olarak gösterdim. Umarım keyifle izlersiniz! Bahsettiğim ürüne buradan ulaşabilirsiniz:..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak 07:03

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak

200 gr tek çekim dana döş kıyma 2 adet hamburger ekmeği 4 dilim füme et 4 dilim cheddar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı barbe..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Özüm Sabay Siyah Noktalardan Kurtulun  Evde Kendin Yap  Maske Bant Tel Toka 10:47

Özüm Sabay Siyah Noktalardan Kurtulun Evde Kendin Yap Maske Bant Tel

Siyah noktalar hepimizin korkulu rüyası, cildimizi iyi temizlemediğimizde çirkin bi görüntüye sebep oluyorlar. Sizlere videoda verdiğim 5 Pratik Yöntemle siyah noktalarınızdan kurtulacaksınız :)..

Adeta Si̇hi̇r Gi̇bi̇ 32 Adet Kolay Evde Bi̇li̇m Deneyleri̇ 15:01

Adeta Si̇hi̇r Gi̇bi̇ 32 Adet Kolay Evde Bi̇li̇m Deneyleri̇

Günlük yaşantınızın her alanında işlerinizi kolaylaştıracak çabuk ve basit tüyolar, pratik bilgiler ve daha birçok şey bu kanalda :)..

Evde Bebek Timsah Beslemek 00:16

Evde Bebek Timsah Beslemek

1 Yaşındaki timsahın sahibini yemeye çalışmasını izliyoruz efendim. Ooov çok tehlikelisin timsah kardeş.....

  • JET TV tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..