#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Burcu Bi̇ni̇ci̇ “İhanet Yok Merve Özbey Reklam Yapıyor” 01:09

Burcu Bi̇ni̇ci̇ “İhanet Yok Merve Özbey Reklam Yapıyor”

Ünlü popçu Merve Özbey, 2.5 yıllık nişanlısı işadamı Murat Binici'yle ayrıldı. İddialara göre bu aşkın bitmesinin sebebi ihanet, üstelik araya giren kadının güzel oyuncu Burcu Binici olduğu ifade edildi. Merve Özbey’in b..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle 1:05:49

Kabakçının Hayatı Türkçe Dublaj Animasyon Çizgi Film İzle

Babasız büyümüş olan 9 yaşındaki Icare, annesini de kaybetmesinin ardından yardımsever bir polis olan Raymond’un çabası ile bir yetimhaneye yerleşecektir. Burada kendisini Kabak (Courgette) diye adlandıracak, okuldaki ha..

  • PengoTV tarafından
  • 7.948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Enkaz altında kalan çocuğun o sözleri yürek dağladı! 00:48

Enkaz altında kalan çocuğun o sözleri yürek dağladı!

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra enkaz altında kalan bir çocuğun onu kurtarmaya çalışan vatandaşa Gitme abi diye seslenmesi yürekleri dağladı. İşte o anlar.....

Panik anları sesli mesajlarda 02:10

Panik anları sesli mesajlarda

KİMİ 'ŞU AN EVDE DEĞİLİM. NE OLUR ÇOCUKLARIMA BAKAR MISINIZ?' DİYE SORDU... KİMİ KAPININ SIKIŞTIĞINI, DIŞARI ÇIKAMADIĞINI SÖYLEYİP YARDIM İSTEDİ... DEPREMDE YAN YATAN BİNADAKİ KOMŞULAR­, TELEFONA SARILIP WHATSAPP GRUBUND..

Doğaya 2001 ekmek... 01:11

Doğaya 2001 ekmek...

SELLER, DEPREMLER, KORONA SALGINI. ARTIK HEPSİ SON BULSUN, BİR DAHA DA BAŞIMIZA GELMESİN DİYE DUA EDİP; DOĞAYA 2001 EKMEK BIRAKTILAR. İŞTE ERZURUM'DA 487 YILLIK O GELENEĞİN SIRRI...

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

Hakan Altun Geçi̇rdi̇ği̇ Zor Günler Hakkında Neler Söyledi̇ 09:16

Hakan Altun Geçi̇rdi̇ği̇ Zor Günler Hakkında Neler Söyledi̇

Hakan Altun Bostancı’da vereceği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı!.. Ünlü sanatçı, “Konsere yoğun ilgi gösterdikleri için sevenlerime öncelikle çok teşekkür ediyorum.Elimizden geldiğince insanlara g..

  • BETA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı 11:08

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Öteki Taraf'ın galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya birçok ünlü isim akın etti.Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği Öteki Ta..

  • BETA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Astroloji Nedir 06:13

Astroloji Nedir

Türk Dil Kurumu yıldız falcılığı olarak tanımlamış astrolojiyi. Astroloji ise kendisini, bir kişinin doğum anında belirli gök cisimlerinin konumları ve hareketleri, bireyin kişiliğini ve diğer özelliklerini belirler ve b..

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepkisi 01:32

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepki

Aksaray’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliden biri kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarını önce tehdit etti, sonra “Utanmıyor musun?” diye tepki gösterdi..

Karantinada olması gerekirken sokakta! 02:14

Karantinada olması gerekirken sokakta!

BURSA'DAKİ DENETİMLERDE POLİS ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI. KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA OLAN DA VARDI, SİGARA YASAĞINDAN HABERİM YOK DİYE KENDİNİ SAVUNAN DA...

Otelcilerin dilenci isyanı... 02:48

Otelcilerin dilenci isyanı...

İSTANBUL'DA TARİHİ YARIMADAYA GİDEN TURİSTLER, YAKALARINDAN DÜŞMEYEN DİLENCİLER, ISRARCI SEYYAR SATICILAR VE DOLANDIRICI TAKSİCİLERDEN BIKTI. OTEL İŞLETMECİLERİ YETKİLİLERE ''BİZİ VE TURİSTLERİ ONLARDAN KURTARIN'' DİYE ..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Volvo S90 Test Sürüşü 16:45

Volvo S90 Test Sürüşü

Volvo S90 D5 AWD testi yayında. Videonun sonundaki Volvo S90 hız testini kaçırmayın! Kendi kendine gidebilen yeni Volvo S90 ile ilgili merak ettiğiniz tüm cevapları bu testte bulabileceksiniz. Şimdiden iyi seyirler... D..

  • BETA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sansasyonel Eylem Yapacaklar 01:58

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sans

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olduklarını ileri sürdü. Kanal D haberden Ber..

Sebzeli Mücver Tarifi 04:06

Sebzeli Mücver Tarifi

Malzemeler : 1 Büyük kabak (Küçükse iki tane kullanın) 2 Tane patates 2 Tane havuç 1 Tane orta boy soğan Bir tutam maydanoz ve dereotu Tuz, karabiber, pul biber çok azda kimyon 3 tane yumurta Yarım su bardağı un Kızartm..

Sen Misin Benim Tırnaklarımı yanlış boyayan abo abo .... 01:53

Sen Misin Benim Tırnaklarımı yanlış boyayan abo abo ....

Tırnaklarını yanlış renge boyadılar diye kavga çıkaran adam. Malüm yer ABD, Mayhem ...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Korna kavgası... 01:21

Korna kavgası...

KOCAELİ'DE BİR ADAM, İDDİAYA GÖRE SIRF KORNA ÇALDI DİYE ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜNE COPLA SALDIRDI. O DEHŞET ANLARINDA KAMERALAR DA KAYITTAYDI...

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi  08:40

Meyveli Yumuşak Kek Şeftalili Ters Yüz Kek Tarifi

Şeftalili Ters Yüz Kek Malzemeleri : 5-6 adet şeftali 3 yemek kaşığı (60gr) tereyağı 100 gr toz şeker Kek hamuru için: 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 ..

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu 12:19

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 1.20 olduğuma bakmayın diyen şarkıcı, kiloyla alakalı problemim yok sesimle herkesi döverim diyerek meslektaşlarına meydan okudu. Dünyanın..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..

Kısıtlama bahaneleri! 02:45

Kısıtlama bahaneleri!

KİMİ HASTANEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ, KİMİ HER ŞEY BİR HAYAL GİBİ DEDİ. KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YİYİNCE ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDEDECEK DİYE HAYIFLANAN BİLE VARDI. İŞTE DÜN AKŞAM 20'DEN İTİBAREN YURDUN KISITLAMALI H..