#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık- 01:44

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden Çin aşısının tercih edildiğini açıkladı. BioNTech firmasıyla yapılan görüşmenin detaylarını da anlattı. Koca, “Çin aşısı ucuz diye değil, güvenli olduğu için alındı” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Polise ve bekçilere saldırdılar 02:42

Polise ve bekçilere saldırdılar

TÜM DÜNYA DİKEN ÜSTÜNDE, ONLARIN KEYFİ YERİNDE... ONCA UYARIYA, YASAĞA RAĞMEN YİNE SOKAKTALAR, YİNE MASKESİZLER... İŞTE SON 24 SAATTEKİ DENETİMLERDE SINIFTA KALANLAR, ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ DİYE ESPRİ YAPANLAR, TE..

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırdı 03:29

Vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet İBB tarafından kaldırd

Pendik’te vatandaşın talebi doğrultusunda yapılan tuvalet, İBB yetkilileri tarafından ansızın kaldırıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Pendik Belediyesi kuruyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaş hizmet alma..

Lanet Olsun Böyle Düzene Diyerek Cam Kumbarasını Tekmeleyen Vatandaş 00:14

Lanet Olsun Böyle Düzene Diyerek Cam Kumbarasını Tekmeleyen Vatandaş

İstanbul'da bir vatandaş cam kumbarasını tekmeleyerek lanet olsun böyle düzene diye bağırdı ve yoluna devam etti...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boşanıyorum Çok Mutluyum 02:26

Boşanıyorum Çok Mutluyum

Zonguldak'ta boşanmak için mahkemeye giden adam, aracını süsledi. Boşanıyorum çok mutluyum diye yazdı. Tek celsede boşanan adam adliyeden güle oynaya çıktı.....

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı 02:00

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı

25 YIL ÖNCE BİR CEKETE SARILMIŞ HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU... CEKETİN ÜSTÜNDE MUSTAFAMA BAKAMIYORUM, O ÇOK HASTA DİYE BİR NOT VARDI... YILLAR SONRA EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENEN O GENÇ, ŞİMDİ GERÇEK AİLESİNİ ARIYOR...

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Çin malı kestane tezgahta 01:32

Çin malı kestane tezgahta

YERLİ KESTANEYE ÇİNLİ RAKİP ÇIKTI. FİYATI MÜŞTERİLERİ ÇEKSE DE PİŞİNCE ÜZERİNDEKİ KÖPÜK PANİK YARATTI. UZMANLAR DA KİMYASALA MARUZ KALMIŞ OLABİLİR DİYE UYARDI...

Tetik ailesinin altınları ne oldu 02:19

Tetik ailesinin altınları ne oldu

HANİ BİR TEKERLEME VARDIR YA, SÜT NEREDE, İNEK İÇTİ, İNEK NEREDE DAĞA KAÇTI DİYE DEVAM EDEN... İŞTE ŞİMDİ O TEKERLEMEDEKİ GİBİ BİR HABER VAR SIRADA. BAHÇELİEVLER'DE YAŞAYAN TETİK AİLESİNİN ALTINLARININ BAŞINA GELENLERİ İ..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Balkona sakladığı altınları çalındı! 03:09

Balkona sakladığı altınları çalındı!

İSTANBUL'DA HIRSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ALTINLARI BALKONDAKİ DOLABA SAKLADI..NASIL OLSA HIRSIZ BALKONA BAKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA ÖYLE OLMADI..BAKTILAR... KOMŞUYUZ BAĞIŞ YAPAMAYA GELDİK YALANIYLA YAŞLI ADAMI KANDIRIP 180 Bİ..

Alarm sistemine folyolu önlem! 01:47

Alarm sistemine folyolu önlem!

ÇALDIĞI KIYAFETLER MAĞAZA ÇIKIŞINDA ÖTMESİN DİYE, ALARM SİSTEMİNE KARŞI FOLYO HAZIRLADI... KIYAFETLERİ SIRT ÇANTASININ İÇİNDE MAĞAZADAN ÇIKACARACAKTI AMA ÇALIŞANLARIN KABİNDEKİ ASKILARI SAYDIĞINI HESABA KATAMADI.....

Gaspçılar sert kayaya çarptı 01:21

Gaspçılar sert kayaya çarptı

MERSİN'DE GASPÇILAR 2 KUYUMCU KURYESİNE SALDIRIP, 2 MİLYON 700 BİN LİRALIK ALTINI ÇALMAYA KALKTILAR. YAKALANINCA DA BÜYÜK PARAYDI, OLSAYDI GÜZEL OLURDU DİYE SİTEM ETTİLER, DERT YANDILAR....

Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı 02:57

Merakla Beklenen Acı Tatlı Ekşi Filminin Galası Yapıldı

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Acı Tatlı Ekşi adlı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Galaya, aralarında Hülya Avşar, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın da olduğu çok sayıda davetli..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..