#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok 01:48

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, koronavirüsün hastalık yapıcı etkisinde ve öldürücü etkisinde herhangi bir azalma görmediklerini söyledi. Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim ..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum'' 02:33

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum''

Depremin merkez üssüne 3 mil uzaklıkta balık çiftliğinde balıkların bakımını yapmak için dalış yaptığını belirten Erencan Özkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: Deprem anında dalıştaydım, balıkları kontrol ediyordum, o an..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı! 04:13

Başkan Erdoğan'dan 'Şuşa' Mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan Sözlerime Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ede..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor 03:58

Ordulu Kivi Üreticisi Bu Yıl 8 Bin Ton Rekolte Bekliyor

Türkiye’de fındıktan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nin bazı illerinde ve Ordu’da hasat başladı. Türkiye'de Yalova'dan sonra en fazla kivi üretiminin gerçekleştirildiği Ordu'da ü..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..