#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri) 03:50

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri)

Sözleri Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Hep yanımda kal gecemde..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal 03:51

Faruk Tınaz Sana Öyle Hasretim Ki Orjinal

Sana öyle hasretimki, Bir çabam yok varam diye Yandım amma susuzluktan İçmiyorum haram diye Bana cansın gönlüme yâr Nasıl tatlı nasıl tatlı özlemin yâr Dolaştırsan diyar diyar Bir gün demem aman diye Gözüm sende g..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yavuz Bingöl - Yemin 05:23

Yavuz Bingöl - Yemin

ŞARKI SÖZLERİ Bu sevdanın dalında hep yanmaya mı yeminin Erken gelen hazanda hep solmaya mı yeminin Bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim Toprağa anlatsın diye sesimi sulara verdim Her mevsim uyansın diye sev..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni  Türkü 03:07

Güler Duman - Türkülerle Gömün Beni Türkü

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erbakan Milli Görüşü ve Atatürk'ü Anlatıyor 05:50

Erbakan Milli Görüşü ve Atatürk'ü Anlatıyor

Rahmetli Necmettin Erbakan milli görüşün önemini ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını insanlara anlatıyor. Yaşasın Bağımsız Türkiye :)..

  • Cowboy tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar ORTAÇ - Nankör 04:41

Serdar ORTAÇ - Nankör

Şarkı Sözleri: Aramızda bir sürü düşman var Sürü nankör var Ve bakan kör var Yanımda aşkı bilen sensin Hak eden sensin Sana borcum var Delinin birisi çaldı kalbimi çok Varlığında yeter bana hiç borcun yok Yüzümüzde güne..

Anne Kedinin Gazabı (İntikam İçerir) 00:32

Anne Kedinin Gazabı (İntikam İçerir)

Yine şımarık bir köpek ve karşısında annelik duyguları ağır basan kedi, tam ortalarında yavru bir kedi izleyin efendim. Yaşasın kedilerin gücü..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Kaval Çalmaya Çalışan Teyze 00:27

Kaval Çalmaya Çalışan Teyze

Sırma dişli teyzemin muhteşem kaval çalma performansı hepimizi mest ediyor. Yaşasın sanat ve sanat aşığı teyzeler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkı Nakaratları Rap,pop,arabesk 10:35

Şarkı Nakaratları Rap,pop,arabesk

Şarkı nakaratları bize duygu patlaması yaşatıyor. Rap nakaratında havaya girerken damar nakaratında hüzünleniyoruz. Telefonların bile zil sesleri şarkı nakaratlardan oluşuyor. Yaşasın nakarat müzikleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milletin Hizmetine Gönül Veren İki Lider 02:35

Milletin Hizmetine Gönül Veren İki Lider

“İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” şiarıyla milletine hizmet eden iki lider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sultan 2. Abdülhamid Han…..

Başbakan Yıldırım Türkiye Dünya Barışı İçin Mücadele Ortaya Koyuyor 01:07

Başbakan Yıldırım Türkiye Dünya Barışı İçin Mücadele Ortaya Koyuyor

Başbakan Yıldırım, Suriye'de birçok devlet binlerce kilometre uzaklardan gelip güç savaşı verirken Türkiye, sadece 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, dünya barışı olsun' anlayışıyla mücadele ortaya koyuyor. dedi...

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..