#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar  Hülya Sözer 04:20

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar Hülya Sözer

Sensizlige söylendi bütün sarkilar yoksun diye aglayip esti rüzgarlar erede o sevgiler, o mutluluklar özledim çok özledim gel yagmur gözlüm bir gün biter diyorlar bu ayriliklar kaç bahardir bekledim geçiyor yillar kirpig..

Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım 04:26

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım

Kalbimde bir taş, gözümde yaş Yürür ayyaş sapar boynuma İnsan kendine yakalanır İnsan kendinden yaralanır Ah kendimden bir çıksam Koşsam koşsam ve atlasam Deniz alsa, balık sevse, evinde misafir etse Sussam sussam balı..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Arı Vız Vız Vız - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:20

Arı Vız Vız Vız - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Arı Vız Vız Vız Şarkısı Sözleri: Yaz geldi çiçekler açtı,arılar hep dolaştı Ari viz viz viz,ari viz viz viz,ari viz viz viz diye dolaşır Önce menekşeyi koklar sonra gülü emeriz Çiçek balını,çiçek balını,çiçek balını biz ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canim Kardeşi̇m 23.Bölüm Çocuk Oli̇mpi̇yatları 10:29

Canim Kardeşi̇m 23.Bölüm Çocuk Oli̇mpi̇yatları

Evde olimpiyatların sözü açılır. Mine hemen hayaller kurar. Annesine çocuk olimpiyatları neden yok diye sorar ve çocuk olimpiyatları nasıl olmalı ,neler yapılmalı diye hayal kurar. Çocukça dünyasında olimpiyat sporlarını..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda 04:00

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda

Burcu Güneş – Bir Lokma Sevda Şarkı Sözleri Sen Geleceksin Diye Kimseyi Almadım Hayatıma Gerçeği Sorarsan Alamadım Aslında Sen Düşeceksin Diye Olur Olmaz Uykularıma Unuttum Gündüzü Yaşadım Hep Rüyalarda Senin Bir Sesin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..