#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Jet Motorlu İHA'lar Yolda 01:06

Jet Motorlu İHA'lar Yolda

Türkiye milli savunma sistemlerinde hedef büyüttü. İHA üreticisi BAYKAR Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar jet motorlu İHA'ların müjdesini verdi. 4.5 ton kalkış ağırlığına sahip, Bayraktar'ın 5-6 kat büyüğü, daha hız..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Pişman Değilim Dediğiniz Bir Şey Var mı? - Röportaj 03:57

Pişman Değilim Dediğiniz Bir Şey Var mı? - Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara mikrofon uzatılmış ve pişman değilim dediğiniz bir şey var mı diye sorulmuş.Birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Nusret'in Rapçi Diddy'le Bir Araya Gelmesi 00:15

Nusret'in Rapçi Diddy'le Bir Araya Gelmesi

Hollywood’ta rapçi Diddy'le bir araya gelen Nusret bir video paylaşıp altına Tesadüf diye bir şey yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Polisin Alkol Kullandın Mı Sorusuna Hacıyım Cevabını  Verdi 01:03

Polisin Alkol Kullandın Mı Sorusuna Hacıyım Cevabını Verdi

Zonguldak'ta kontrolden çıkan kamyonet önce duvara çarptı ardından da yolun kenarındaki bahçeye uçtu. Kendi imkanlarıyla araçtan inen sürücü, polisin “Alkol kullandın mı sorusuna” ise gülerek “Hacca gittim geldim ne alko..

Cihat Denince Aklınıza Ne Geliyor 02:37

Cihat Denince Aklınıza Ne Geliyor

Sokakta bulunan vatandaşlara Cihat Denince Aklınıza Ne Geliyor ? diye sorulmuş. Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Ahmet 32 Karısı Leyla 14 Yaşındadır 3 Yıl Önceki Yaşlarının Toplamı Kaçtır? 02:41

Ahmet 32 Karısı Leyla 14 Yaşındadır 3 Yıl Önceki Yaşlarının Toplamı Ka

Sokaktaki insanlara çocuk gelinlere dikkat çekmek için Ahmet 32, Karısı Leyla 14 Yaşındadır 3 Yıl Önceki Yaşlarının toplamı Kaçtır? diye sorulmuş. Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostunun Sorusuna Kafa Sallayan Köpek 00:10

Dostunun Sorusuna Kafa Sallayan Köpek

''Kraker ister misin?'' diye soru soran dostuna kafasını sallayarak onaylayan köpüşün sevimli hallerini izliyoruz efenim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti 01:21

Teknik Direktörün 19 Yaşındaki Kaleciye Söyledikleri Tepki Çekti

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ligin dördüncü haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı sonrası, “Yediğimiz goller hep kaleci hatası. Bir takımda kaleci olmazsa..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

En Yakın Arkadaşınızla Aldatılsanız Tepkiniz Ne Olurdu 02:08

En Yakın Arkadaşınızla Aldatılsanız Tepkiniz Ne Olurdu

Sokaktaki vatandaşa En yakın Arkadaşınızla Aldatılsanız Tepkiniz Ne Olurdu ? diye sorulmuş Birbirinden ilginç ve eğlenceli görüntüler kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..