#Kadınlar yaşasın diye müzik dinle

İade Alınmayan Ayakkabıyı Mağaza Önünde Yakmak 00:50

İade Alınmayan Ayakkabıyı Mağaza Önünde Yakmak

1 gün giyilen ayakkabı koku yapıyor diye servise gönderimiş. Karar kullanıcı hatası. İade alınmayınca müşteri ayakkabıyı faturasıyla birlikte mağaza önünde yakmış ve bunu yüklemiş. Sonrasında 1 hafta sonra aranıp 120 TL ..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar 04:46

ROK'un Sonunu Hazırlayan Tüm Diyaloglar

Kusmalı Boşnak sözleri ile tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu ve komik bir veda etmiş oldu. Abdülkerim Durmaz'ın yaptığı şaka sonrası olanlar oldu. Rok Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'da haydaa diye bağırmaları i..

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Siz Öğretmen Olsaydınız Ne Öğretmeni Olurdunuz 01:55

Siz Öğretmen Olsaydınız Ne Öğretmeni Olurdunuz

Sokaktaki vatandaşa Siz Öğretmen Olsaydınız Ne Öğretmeni Olurdunuz ? diye sorulmuş. Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Mobbing Nedir 03:32

Mobbing Nedir

Plazalar sizin portakal suyu sıkacağı gibi suyunuzu sıkarken, kapitalizm çarklarını yağlarken siz zeytinyağı mı kullansak avakadoyu yoğurtla mı yesek diye maaşınızı organik reyonunda harcarken, patronun size verdiği ibre..

Subliminal Nedir 03:07

Subliminal Nedir

Subliminal sizce öyle olamayacağını fark edemeyin diye subliminaldir. Saniyenin 1000'de 1'i kadar ekranda kalan subliminal mesajı hiçbir şekilde fark edemeyiz. Zira zihnimiz onu bilinçaltına işlemiştir çoktan, geçmiş ols..

Akrobaside Potaya Ayak Basan Basketçi Mükemmelito Sımaç 00:04

Akrobaside Potaya Ayak Basan Basketçi Mükemmelito Sımaç

Eğlence olsun diye basketçiler sokak şovu yapmayı severler. işte genç arkadaşımız bir tık daha zorlayıp mükemmelito sımaç yaptı..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Evlilik mi Yoksa Bekarlık mı Sultanlıktır 02:39

Evlilik mi Yoksa Bekarlık mı Sultanlıktır

Sokakta bulunan vatandaşa evlilik mi yoksa bekarlık mı sultanlıktır diye sorulmuş Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış..

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mültecileri İstanbul Yerine Düzce’de Bıraktılar 02:00

Mültecileri İstanbul Yerine Düzce’de Bıraktılar

TEM otoyolu Düzce kesiminde yaya olarak yürüyen 115 mülteci yakalandı. Mültecilerin insan kaçakçıları tarafından İstanbul diye Düzce’de bırakıldığı öğrenildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Yusuf Güney İle Aşk Acısı Çeken Adamın İlginç Diyaloğu 01:10

Yusuf Güney İle Aşk Acısı Çeken Adamın İlginç Diyaloğu

Güdül'de Düzenlenen 1. Uluslararası Hasat Şenliklerinde Yusuf Güneyi İle Aşk Acısı Çeken Varmı Diye Sormuş Ve Olanlar Olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Dejavu Nedir 01:15

Dejavu Nedir

Ay dejavu oldu demeyi öğrenmişsin de sorsak Dejavu ne demek diye? cevap veremezsin. Bak bakalım neymiş dejavu.....

Demet Akalın En Azından Bi̇r Merhabamız Kalsaydı 01:23

Demet Akalın En Azından Bi̇r Merhabamız Kalsaydı

Bir Avm çıkışı kameralara takılan Demet Akalın son günlerde yaşanan tartışmalarla ilgili konuştu. Demet Akalın “Ebru Yaşar’la sahne mevzusu hakkında söyleyeceğimi söyledim. Sizden editörlerinizden biri gayet güzel cevap ..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bize Ç Harfi ile Başlayan 3 İl İsmi Söyler Misiniz 02:24

Bize Ç Harfi ile Başlayan 3 İl İsmi Söyler Misiniz

Sokaktaki vatandaşa Bize Ç Harfi ile Başlayan 3 il İsmi Söyler misiniz ? diye sorulmuş. Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Millet Oynanan Oyunu Biliyor 01:12

Bu Millet Oynanan Oyunu Biliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizi senaryolara boyun eğmedik diye cezalandırmaya, yargılamaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, Amerika. Bunu ülkemizdeki işbirlikçileri aracılığıyla yapıyorlar, FETÖ ile birlikte yapıyorlar. B..

Mahir Ünal'dan 'Baraj' Açıklaması 01:11

Mahir Ünal'dan 'Baraj' Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal seçim barajıyla ilgili olarak 'Uyum yasaları çalışmalarında doğal olarak seçim yasası da bizim gündemimizde. 2012'de sunduğumuz bir 3'lü bir teklifimiz vardı. şu anda daha çok üzerinde çalıştı..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Çocuğunuz İleride Ateist Olduğunu Söylese Ne Tepki Verirsiniz 02:31

Çocuğunuz İleride Ateist Olduğunu Söylese Ne Tepki Verirsiniz

Sokaktaki vatandaşa Çocuğunuz İleride Ateist Olduğunu Söylese Ne Tepki Verirsiniz diye sorulmuş. Birbirinden ilginç ve eğlenceli cevaplar kameraya böyle yansımış..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akalın Ebru Yaşar'dan Hesap Sordu Hangi̇ İlgi̇nç Yanıtı Aldı 01:51

Akalın Ebru Yaşar'dan Hesap Sordu Hangi̇ İlgi̇nç Yanıtı Aldı

Bir Avm çıkışında Fatih Ürek’le birlikte kameralara yansıyan Demet Akalın, Ebru Yaşar’la aralarındaki bitmek bilmeyen polemik hakkında konuştu. Ebru Yaşar’ı telefonla aradığını ve “Neden böyle bir şey yaptın.” diye sordu..

  • BETA tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiyeciler Neden Kırmızı Kemer Takar 05:05

İtfaiyeciler Neden Kırmızı Kemer Takar

Sivas'da yaşayan insanlara ''İtfaiyeciler Neden Kırmızı Kemer Takar?'' diye sormak ve insanların cevapları. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce