#Kadınların yapamayacağı düşündüğünüz Şey var mı

Değme Futbolculara Taş Çıkaran Genç 00:42

Değme Futbolculara Taş Çıkaran Genç

Yolda topu andıran cismi tek vuruşta yolun karşısındaki çöp konteynerine sokan genç bir çok futbolcunun yapamayacağı vuruşu yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Arasında Neler Yaşanıyor 11:13

Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Arasında Neler Yaşanıyor

Geçtiğimiz yıl dünyaevine girdiği Özcan Deniz'den boşanan Feyza Aktan'ın ilk işi sosyal medya hesabından Deniz soyadını kaldırmak oldu. DEDİKODULAR GERÇEK ÇIKTI.... Çift, geçtiğimiz günlerde boşanarak sevenlerini şaşırtm..

  • BETA tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vatanın Mı Ailen Mi 05:06

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vatanın Mı Ailen Mi

Vasili, Cevdet'ti ailesi ile tehdit ederek, Kuvva Orduları’nın konuşlandığı her yeri, Ali Fuat Paşa’nın elindeki silahların, herkesin yerini bilmek istediğini söyler. Ailesi ve vatanı arasında bir seçim yapmak zorunda ka..

  • ANKA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fighting EX Layer Shirase PV PS4 00:59

Fighting EX Layer Shirase PV PS4

After many years, ARIKA's classic EX characters have once again gathered together! Heated battles will unfold between high quality characters on beautiful stages! Featuring 「強氣Gougi-」, a new system that transcends the b..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Regl Nedir 02:34

Regl Nedir

Regl Nedir? PMS Bir Adet midir? Regl, kadınların rahim iç yüzeyinde oluşan damar ve dokuların kan ile birlikte vücuttan atılmasıdır. Ay hali, adet, halam geldi gibi anlamdaşları da var reglin. Bir de kirli diyor kimiler..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Tuğçe Ay Sakin Olun 5 Dakikada Kıl , Tüy Alma 04:51

Tuğçe Ay Sakin Olun 5 Dakikada Kıl , Tüy Alma

Sivilcelerim var, sivilce lekelerim var, geçmeyen pütürlükler var, siyah noktalarım var, yağ butonlarım var, yüzümde matlık var, cansız gözüküyorum, renk eşitsizliklerim var.....

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade 05:12

Barış Manço - Benden Öte Benden Ziyade

Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duva..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel 03:04

Halil Sezai - Kafası Kendinden Bile Güzel

kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir derdi var her halinden belli anlatmıyor, anlatsa kurtulur kalbi aşk geçirmez yarası zırhlıdır gülüşünde birşey var hep içime dokunur bir der..

  • Candy tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..