#Kadını hafife almak ve sonucu

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

3YE_-_Do_Ma_Thang 03:00

3YE_-_Do_Ma_Thang

3YE DO MA THANG klibini izleyin. Kanalima abone olmayı,like atmayı ve yorum yazmayı unutmayın!!! (NOT:Bu videoyu alıp kendi kanalınıza yada videoyu alıp üstüne çirkin şeyler koymak yani izinsiz almak yasaktır!!!)..

  • Lee SunYeon tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Televizyonu Annesinden Daha Çok Seven Ufaklık 00:33

Televizyonu Annesinden Daha Çok Seven Ufaklık

Yatakta televizyon izleyen ufaklık tam annesi bir öpücük almak istemiş. Ancak ufaklık hiç oralı olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman 00:31

Sevgilisinden Bir Ton Soğanla İntikam Alan Eleman

Çin’de erkek arkadaşı kendisini terk ettikten sonra günlerce ağlayan kadın intikam almak istemiş. Eski erkek arkadaşının evine 1 ton soğan yolladı. Soğanlarla birlikte bir de not gönderen kadın, sen beni ağlattın. Şimdi ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koşu Bandında Alkol Alan Arkadaşlar 00:30

Koşu Bandında Alkol Alan Arkadaşlar

İki arkadaş alkol almak için çok farklı bir yer seçmişler. Koşu bandına koydukları bardaklara alkolü doldurup koşu bandını çalıştırmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Simit almaya gitti, eşi ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobili alev aldı 04:46

Simit almaya gitti, eşi ve çocuklarının içinde bulunduğu otomobili ale

Kocaeli’nin Derince ilçesinde simit almak için fırına giden şahsın, içinde eşi ve çocukları bulunan otomobili alev aldı. Yangına müdahale eden vatandaşların olası faciayı önlediği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Yurt Dışında Benzin Ucuz Olunca 00:08

Yurt Dışında Benzin Ucuz Olunca

Aracına yakıt almak için benzin istasyonuna giren sürücü , pompayı aracına takıp ödeme yapmak için markete girince olanlar olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da 01:35

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da

Emeklilerin merakla beklediği tarihler açıklandı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin kurban bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceği açıklandı. Üstelik emekliler ödemelerini almak için bankalara gitmey..

Ev Alacaklar Bu Oyuna Sakın Düşmeyin 01:51

Ev Alacaklar Bu Oyuna Sakın Düşmeyin

Gayrimenkul sektöründe yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı. Sistem açık... Müteahhitler projeyi iki farklı firma üzerinden yürütüyor. Böylelikle evler aynı anda 2 kişiye satılıyor. Ev almak isteyen vatandaş mağd..

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı 03:06

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı

Bursa’da sıfır cip almak için 276 bin lira ödeme yapan bir müşteriden, üç gün sonra ÖTV zammını gerekçe göstererek 55 bin lira daha istediler. Bütün işlemleri yaparak parayı da ödediğini iddia eden vatandaş, “Ödememi yap..

Hırsızlar bunu da yaptı- Yaşlı adamın 80 bin lirasını çalıp, evi ateşe verdiler 04:50

Hırsızlar bunu da yaptı- Yaşlı adamın 80 bin lirasını çalıp, evi ateşe

Kırıkkale'de pazar ihtiyacını görmek için dışarı çıkan 79 yaşındaki Hasan Özmen'in ev almak için birikim yaptığı 80 bin lira parayı çalan hırsızlar, evi ateşe verip kayıplara karıştı...

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi 00:15

Hedefi Tutturamayan Temizlik Görevlisi

Çöp konteynerini almak için araçla yanaşan temizlik görevlisi için işler hiçte yolunda gitmemiş. Çöp olduğu gibi yola boşalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Çıtır Çıtır  Fırında Kabak Cips Tarifi 01:16

Çıtır Çıtır Fırında Kabak Cips Tarifi

Kabak Cipsi Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 kabak Sıvı yağ tuz parmesan peyniri Hazırlanışı; 1. Kabağı ince ince doğrayalım. Eğer aparatınız yoksa bıçakla da kesebilirsiniz. 2. Kabakların suyunu almak için havlu peçet..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

İnadından Vazgeçmeyen Kadın Hırsız 01:16

İnadından Vazgeçmeyen Kadın Hırsız

Motosikletli kadın bir evin önündeki saksıyı almak istemiş. Kadın ilk deneyimde motosikleti ile yer düşmüş ancak kadın saksıyı almayı kafaya koymuş ve almış...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halde Dans Şov Yapan Amca 01:00

Halde Dans Şov Yapan Amca

Meyve sebze haline taze ürünler almak isteyenler bir amcanın müthiş dans performansı ile karşılaşmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle 1:06:18

Son Günah 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, âşık olduğu adamı elde etmek için türlü oyunlar oynayan bir kadının öyküsünü konu alır. Feriha, amcasının evinde bir sığıntı gibi büyümüştür. Kuzeni Nevin’e karşı kinle dolu olan Feriha, ondan intikam alm..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Telefonu satmak isterken tuzağa düştü 01:39

Telefonu satmak isterken tuzağa düştü

TELEFONUNU SATMAK İÇİN ALIŞVERİŞ SİTESİNE İLAN VERDİ. AMA PAZARLIK YAPTIĞI KADINLAR MÜŞTERİ DEĞİL DOLANDIRICIYDI. PARAYI ALMAK İÇİN BULUŞTUĞUNDAYSA AKLA GELMEYECEK BİR YÖNTEMLE KANDIRILDI...

Bir hemşirenin isyanı! 01:54

Bir hemşirenin isyanı!

HEMŞİRE CEMİLE DENİZ, ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞLATTIĞI HUKUK MÜCADELESİNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KOVİD-19 'U GEREKÇE GÖSTEREN MAHKEME HEYETİ, BULAŞMA RİSKİ VAR DİYEREK, ÇOCUĞUN GEÇİCİ VELAYETİNİ BABASINA ..

Kadının Fıçı Bira ile İmtihanı 00:30

Kadının Fıçı Bira ile İmtihanı

Bankın üzerine koyduğu fıçı biradan bit bardak almak isteyen kadın fıçının patlamasıyla neye uğradığını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..