#Kadını hafife almak ve sonucu

İntikam Uğruna Film İzle 1:28:39

İntikam Uğruna Film İzle

Küçük bir kasabada Şerif olan Michael Spencer, görevini bırakmak zorundadır. Sebebi hayatının değişmesine neden olmuştur. Küçük kardeşi bir mafya hesaplaşması sonucu öldürülmüştür. Şehirdeki dedektiflerden umudunu kesen ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York'ta Yangın- 32 Yaralı 00:24

New York'ta Yangın- 32 Yaralı

BD'nin New York kentinde 12 katlı bir apartmanın kazan dairesinden kaynaklanan yangında 32 kişi yaralandı. New York kentindeki Murray Caddesi’nde bulunan 12 katlı binanın, kazan dairesinde borudan sızan gaz yangına ned..

Bahçelievler Basın Express Yolunda Kaza 03:39

Bahçelievler Basın Express Yolunda Kaza

Bahçelievler Basın Express yolu Çobançeşme mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı...

Kütahya'da İki Otomobil Çarpıştı 9 Yaralı 01:32

Kütahya'da İki Otomobil Çarpıştı 9 Yaralı

Kütahya'da iki otomobilin çarpışması sonucu, 4'ü ağır 9 kişi yaralandı...

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Kendi Kendine 160 Km Hızla Giden Motosiklet 00:38

Kendi Kendine 160 Km Hızla Giden Motosiklet

Fransa'da kaydedilen bu görüntüler izleyenlerde şok etkisi yarattı. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. Yaşanan kaza sonucu motosiklet sürücüsü motosikletten düştü. Dengesi bozulmadan ilerleyen motosikletin kendi başına ..

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesini Bu Hale Getirdi 05:23

Annesini Bu Hale Getirdi

Olay 13 Haziran 2017 günü Düzce’nin Çilimli ilçesi Yeni Vakıf köyünde meydana geldi. Ruhsal durumu bozuk olan ve Bolu Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ve 33 yaşındaki Güray Tunç, bir anlık kendini kayb..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti 02:00

Kırmızı Ateş Karıncaları Avustralya'yı İstila Etti

Avustralya, Queensland’ın güney doğu bölgelerinde büyük bir sorun haline gelen ölümcül kırmızı ateş karıncalarının istilasıyla uğraşıyor. Karınca kolonileri nedeniyle Avustralya şimdiye kadar ekonomide 1.2 milyar Euro’l..

Zincirleme Kamyon Kazasında Sıkışan Sürücü Kurtarıldı 03:42

Zincirleme Kamyon Kazasında Sıkışan Sürücü Kurtarıldı

» Asayiş Zincirleme kamyon kazasında sıkışan sürücü kurtarıldı 17 Haziran 2017 08:08PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleYorum YapZincirleme kamyon kazasında sıkışan sürücü kurtarıldı Şanlıurfa’da polis uygulama noktasını..

Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale 02:54

Bayılan Askere Sağlık Görevlilerinden İlginç Müdahale

İngiltere'de Kraliçe'nin 91. doğum günü kutlaması töreni sırasında bir askerin baygınlık geçirmesi sonucu sağlık görevlilerinin disiplin içerisinde ve ağır bir şekilde bayılan askere müdahale etmesi dikkat çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaykayı Kurtamaya Çalışan Bisikletlinin Suya Uçması 00:10

Kaykayı Kurtamaya Çalışan Bisikletlinin Suya Uçması

Bir bayanın yere düşmesi sonucu ayaklarının altından kayan kaykayı kurtarmaya çalışan bisikletli adam suya uçmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Askeri Türk Anasını Vurur Mu 00:57

Türk Askeri Türk Anasını Vurur Mu

FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde hainlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Münire Aydın, “Kendi askerimiz olsa Türk anasını vurabilecek cesareti olur mu? Am..

Survivor 2017- Serhat Akın'ın Veda Konuşması 01:33

Survivor 2017- Serhat Akın'ın Veda Konuşması

Survivor 2017 de Kıbrıstaki yarı finalde SMS oylaması sonucu şampiyonluk hayallerine veda eden Serhatın veda konuşması sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavşan Okulu Fragman 01:25

Tavşan Okulu Fragman

Zamanını türlü hınzırlıklarla meşgul olarak geçiren Max, yaptığı küçük kaza sonucu kendini sihirli tavşanların bulunduğu bir okulda bulur. Tüm tatilini burada geçirmek durumunda kalan Max, burada Emma ve başka üstün yete..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu.. 02:39

Havalimanının Duvarları Bile Buz Tuttu..

Ağrı’da etkisini gösteren dondurucu soğuklar nedeniyle havalimanının duvarları bile buz tutarken, kimi vatandaş ise araçlarını battaniyeyle sararak korumaya çalışıyor. Ağrı’da etkili olan kar yaşının ardından çatılarda..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu 00:30

Şırnak'tan Acı Haber Geldi! 3 Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Elmalı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin saldırması sonucu 3 asker şehit düştü..

2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı 04:13

2 Yıl Önce Kemaliye'de Düşerek Ölen Sporcu Anıldı

2 yıl önce Kemaliye'de düşerek ölen sporcu anıldı Arkadaşlarının anısına 450 metreden basejump atlayışı yaptılar ERZİNCAN - 38. Erzincan Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Festivalinin 2. gününde 2015 yılınd..

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı 04:28

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralıZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Melike Hırçın yaralandı...

Cesaretiniz Varsa Türkiye'de Yapın Diyenlere İnat 00:23

Cesaretiniz Varsa Türkiye'de Yapın Diyenlere İnat

Son zamanlarda bazı paylaşım sitelerinde yayınlanan, altına ulan yurt dışında çok hoşgörülü insanlar hicbi tepki yok Yiyosa Türkiye' de yapın bak noluyo şeklinde yorumlar alan videonun Türk gencine yaptığı baskılar s..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arı ile Örümceğin Ölüm Kalım Savaşı 00:59

Arı ile Örümceğin Ölüm Kalım Savaşı

Camın kenarına ağ ören örümcek ile bir arı ölüm kalım mücadelesine girmiş.Örümceğin ağına takılan arı uzun uğraşlar sonucu kurtulmayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Maytaplarla Omlet Yapılır Mı? - Deneyip Gördük 05:33

Maytaplarla Omlet Yapılır Mı? - Deneyip Gördük

Aklımıza gelen ilginç şeyleri denemeye devam ediyoruz. Bu videoda Acaba maytapların ısısı omlet yapmaya yetecek mi? sorusunun cevabını arıyoruz. Sonucu hep beraber göreceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce