#Kadını hafife almak ve sonucu

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması 00:32

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması

Avustralya’nın güneydoğusunda bulunan Tazmanya Adası'nda deniz ateş böceği saçtığı mavi ışıkla adayı fosfor mavisine boyadı. Tazmanya adasının kuzeyinde George Town kasabasının yakınlarında, sahil kenarı boyunca deniz at..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı 02:33

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı

Rize'de eğlenmek için Go-kart'a binen 21 yaşındaki hemşire Tuğba Cevahir, boynundaki şalın araç lastiğine takılması sonucu ağır yaralandı. Yaşanan kaza anı ise kameralara yansıdı. Cevahir'in nefes alabilmesi için boğazı ..

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

Maç Tahmini - İki Sıfırı Çok Yanlış Anlayan Dayı 00:13

Maç Tahmini - İki Sıfırı Çok Yanlış Anlayan Dayı

Karadenizli amacanın Maç sonucu sizce ne olur sorusuna amcamızın kendinden emin tahminini buyrun hep birlik de izliyoruz. İki sıfır Sıfır sıfır iki sıfır ama gol yok sıfır iki beş sıfır.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Soyguna Gittiler, Bozguna Uğradılar! 00:27

Silahlı Soyguna Gittiler, Bozguna Uğradılar!

Mersin'de ellerinde uzun namlulu silahlarla kuyumcu dükkanında soygun girişiminde bulunan soyguncular, durumu erken fark eden iş yeri sahibinin silahını ateşlemesi sonucu bozguna uğradı. Olayda soygunculardan biri vurula..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Tunceli'de Kanatlı Kedi 00:54

Tunceli'de Kanatlı Kedi

Kedilerde görünen nadir bir genetik bozukluğun sonucu...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Derdi Çocuklarını Okutmak 04:23

Tek Derdi Çocuklarını Okutmak

Adana'da kalıp ustası Emin Bozdağ, motosikletle giderken bir kamyonetin çarpması sonucu yaralanarak çalışamaz hale gelince yıkılmak üzere olan gecekonduda eşi ve 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi veriyor. Bozdağ, “Çocuklarımı..

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu 02:16

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur dedi...

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bambaşka - Fragman 02:03

Bambaşka - Fragman

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyeca..

Mumya Altyazılı Fragman 02:22

Mumya Altyazılı Fragman

İlki 1932 yılında çekildikten sonra beyazperdede kendine hatırı sayılır bir yer edinmeye başlayan Mumya hikayeleri, uzun bir aradan sonra, 1999 yılında bu kez Stephen Sommers'ın kamerasıyla yeniden izleyiciyle buluşmuştu..

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017) 04:30

Chelsea 1-2 Crystal Palace (Maç Özeti - 1 Nisan 2017)

Chelsea - Crystal Palace maç sonucu: 1-2 İngiltere Premier Lig'de lider Chelsea evinde Crystal Palace'ı ağırladı. Chelsea evinde şok bir yenilgi aldı. Crystal Palace mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. helsea bugün..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar 00:49

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar

Aydın Nazilli İsabeyli Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi eve dönüş yolunda araçlarının patlayan lastiğini değiştirirken otomobilin başında sızıp kaldı. Şahıslar jandarmanın uzun uğraşları sonucu ayıltılabi..

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı 00:25

Kocaeli'de Asfalt Yüklü Kamyon Devrildi 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, asfalt yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolundan Ankara istikametine seyreden Zeki Yılgın'ın kullandığı 41 BY 894 plakalı sıcak asfalt yüklü ka..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017) 14:20

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017)

Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 1-2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşlemesi ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, evinde Real Madrid’i ağırladı. Maçı Real Madrid 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti Şam..

Rüya - Hamile Değilim 04:49

Rüya - Hamile Değilim

Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Rüya 9.Bölüm de yaptığı testler sonucu Elif hamile olmadığını öğrenir ve bir nebze de olsun rahat nefes alır...

  • ANKA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada 00:32

Otomobille Halk Otobüsünün Kafa Kafaya Çarpıştığı An Kamerada

Kadıköy'de otomobille halk otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası saniye saniye araç kamerasına yansıdı...

Küçük Kızın Duygulandıran Hediyesi 02:21

Küçük Kızın Duygulandıran Hediyesi

Annesine bir kolye beğenen ama parasını yetişmediği halde bir kaç kuruş para vererek konuşmasıyla kuyumcudan kolyeyi almayı başaran ama kıza annesinin inanmaması çaldığını düşünmesi sonucu kuyumcuya gelip olayı sorması k..

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avda, Kalbine Yenik Düştü 01:25

Avda, Kalbine Yenik Düştü

Elazığ’da arkadaşıyla ava çıkan bir kişi , geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım 00:36

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım

7 Oca 2014 tarihinde yayınlandı Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü ge..

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..