#Kadını hafife almak ve sonucu

Paranormal Korkunç Kuran Kursu  Kızıl Hoca Vakası 17:21

Paranormal Korkunç Kuran Kursu Kızıl Hoca Vakası

Efsane, olay: 1960 yıllarında bu köyde kuran kursun da ders veren bir hoca varmış. Hoca aynı zamanda büyü ilimiyle uğraşırmış.Karşılığını verene istediği büyüyü yaparmış... Muhtarlık seçimleri zamanında, adaylardan biris..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada 00:29

Düğünde Silahla Vurulma Anı Kamerada

Kütahya'da düğün eğlencesinde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu başına saçmalar isabet eden 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti...

İki Küçük Kız Kardeşin Öldüğü Kaza Kamerada 00:23

İki Küçük Kız Kardeşin Öldüğü Kaza Kamerada

Mersin'de kuzenleriyle birlikte yolun karşısına geçmek için yola çıkan 2 küçük kız kardeş, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti...

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı 00:29

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde koşarak yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Tren Kazasının Yaşandığı Bölge Havadan Görüntülendi 00:35

Tren Kazasının Yaşandığı Bölge Havadan Görüntülendi

Tren kazasının yaşandığı bölge havadan görüntülendi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü oldu..

Tekirdağ'da Tren Kazası 01:12

Tekirdağ'da Tren Kazası

Tekirdağ'da tren kazası Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtiliyor...

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu 11:54

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu

Sonucu çok beğendiğim tam bir ilkbahar/yaz makyajıyla karşınızdayım. Değişik edit denemelerimin olduğu iç dökmeli size akıl danışmalı bir video oldu umarım beğenirsiniz...

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı 01:36

Silahlı Pompalı Tüfekli Kavga Çıktı

Konya'da iki grup arasında çıkan kavga sırasında elinde pompalı tüfekle olay yerine gelen bir kişiyi gören polisler silahlarını çekip şahsa doğrulttu. Bir polisin tekme atması sonucu elindeki pompalı tüfeği düşüren şahıs..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle 3:48:18

Yüzüklerin Efendisi 1 Yüzük Kardeşliği Türkçe Dublaj Hd İzle

Asırlardır kayıp olan yüzük bulunur ve kaderin garip bir cilvesi sonucu, küçük bir Hobbit olan Frodonun eline geçer. İhtiyar Gandalf, bu yüzüğün Kara Lord Saurona ait özel yüzük olduğunu anlar. Frodonun yapması gereken, ..

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşılaştırıyorum 05:49

Güzeliz Biz Kendi Yaptığım Dövme Ruj ile Aliexpress Dövme Rujunu Karşı

Çok kolay bir şekilde, sizin de evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz dövme ruju yani dudaktan soyularak çıkan ruju yaptım bu videodamda. Sonrasında ise Aliexpress'ten aldığım ürün ile karşılaştırdım. Sonucu merak edenler..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle 1:37:04

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmen:Wes Anderson ve Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura 29 Haziran 2018 'de Türkiye'de vizyona giren animasyon filminde Almanya, ABD ortak yapımıdır. Henüz 12 yaşında olan Atari adında bir çocuk sevd..

Gazze'de Şehit Cenazesi 01:02

Gazze'de Şehit Cenazesi

Gazze'de şehit cenazesi İsrail savaş uçaklarının Gazze'de Hamas'a ait bir gözetleme kulesine düzenlediği saldırı sonucu şehit olan İzzettin Kassam Tugayları mensubu Abdulkerim Rıdvan (22) için Refah kentinde cenaze tören..

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu 02:03

Başkan Uysal Kazayı Görünce Konvoyu Durdurup Yardıma Koştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın güzergahında meydana gelen kazayı görünce konvoyu durdurarak yetkililerden bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın bir programdan başka bir pr..

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti 00:36

İsrail Askerleri Filistinli Çocuğu Şehit Etti

İsrail askerleri Filistinli çocuğu şehit etti İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Ed-Dehişe Mülteci Kampı'nda açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki Filistinli çocuğun şehit olduğu bildirildi...

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl 04:23

Ünlü Oyuncudan Kötü Haber Son Durumu Nasıl

Usta tiyatro ve dizi oyuncusu Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bırakan Gürzap'a,..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülme Krizine Sokan Bebek 00:58

Gülme Krizine Sokan Bebek

Görüntüde bu sevimli bebek annesinin,, üzerinde yaptığı değişiklik sonucu lan ne oluyor, dedirten bakışıyla annesini gülme krizine soktu..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:32

Şehit Polis Memuru Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit polis memuru Şahin son yolculuğuna uğurlandı Çankırı'da denetim sırasında hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Harun Şahin için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi...

Hindistan'da Koridorlarında Balıkların Gezdiği Hastane 01:23

Hindistan'da Koridorlarında Balıkların Gezdiği Hastane

Hindistan'ın Patna kentindeki bu hastaneyi yoğun yağış sonucu su basti. Suyla birlikte hastanenin içine balıklar da doldu. Balıklar yoğun bakım ünitesinde gezmeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oto Yıkamayı Bırakıp Adam Yıkamaya Başlayan Esnaf 01:18

Oto Yıkamayı Bırakıp Adam Yıkamaya Başlayan Esnaf

Tokat'ın Zile ilçesinde hava sıcaklıklarının artması sonucu serinlemek isteyen vatandaşlar çareyi oto yıkamacıda bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Anne Ve Bebeğine Veda 01:05

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda

Şehit anne ve bebeğine veda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya..

Ünlü Modacıdan Kötü Haber 02:15

Ünlü Modacıdan Kötü Haber

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi kondu! Geçen yıl meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri teşhisi konan ve acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’ın hastalığı..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şahangiller CanKan Olursa 00:59

Şahangiller CanKan Olursa

Bir zamanların matrix hareketleriyle şarkı söyleyerek gündemden düşmeyen ikilisi ve gözlüksüz hallerini görünce insanların ağır hayal kırıklığına uğraması sonucu dışlanan CanKan'ı Şahangillerden izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobilin Ön Panjuruna Çarpıp Sıkışan Şahin 03:09

Otomobilin Ön Panjuruna Çarpıp Sıkışan Şahin

Nerede çekildiğini tam olarak bilmediğimiz görüntülerde seyir halindeki kadın sürücünün aracına çarpıp, ön panjura sıkışan şahin uzun uğraşlar sonucu kurtarılmış. Şans eseri büyük bir yara almayan yırtıcı hayvan kendine ..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuşadası'nda Göçmenleri Taşıyan Bot Alabora Oldu 01:24

Kuşadası'nda Göçmenleri Taşıyan Bot Alabora Oldu

Kuşadası'nda göçmenleri taşıyan bot alabora oldu Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti...

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu 01:20

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Ankara'da arabasını yıkamadığı için tartıştığı lastikçiyi önce ayaklarından silahla vurup daha sonra kurşun yağmuruna tutarak öldüren şahıs yakalandı. Şahsın olayda kullandığı silahı bir uzman çavuştan zorla aldığı ortay..

Yolun Açılmasını Halay Çekerek Bekleyen Tren Yolcuları 01:40

Yolun Açılmasını Halay Çekerek Bekleyen Tren Yolcuları

Erzincan'da aşırı yağış sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Erzincan- Sivas Demir Yolu'ndaki istasyonda kalan tren yolcularının, halay çekerek yolun açılmasını beklemiş...

  • JET TV tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 6 yıl önce