#Kadını hafife almak ve sonucu

Söz | 29.Bölüm 2:20:20

Söz | 29.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 29’uncu bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’, ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 43.Bölüm 2:17:19

Söz | 43.Bölüm

Söz’ün 43. Bölümünde;nDerman, Medusa planını harekete geçiriyor!nYaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Bahar’ın (Aybüke Pusat) da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin t..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavru Kaplumbağanın Maske ile İmtihanı 01:11

Yavru Kaplumbağanın Maske ile İmtihanı

İzmir'de sokağa atılan maskenin ayağına takılması sonucu hareket etmekte zorlanan kaplumbağa yavrusunu çocuklar kurtardı...

Söz | 48.Bölüm 2:15:20

Söz | 48.Bölüm

TIMS&B mobil uygulaması yayında!!!nTüm Film ve Dizi içeriklerimize bu uygulamadan ulaşabilirsiniz????nTIMS&B mobil uygulaması App Store ve Play Store'da!!nApp Store: http://bit.ly/TimsandBappstorenGoogle Play: http://bit..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 56.Bölüm 2:18:17

Söz | 56.Bölüm

Yavuz, Dragan’ın Hain Tuzağına Düşüyor! nTim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın (Sarp Akkaya) hain tuzağına düşen Yavuz (Tolga Sarıtaş) işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul’da motosikletlilerin ölümden döndüğü kazalar kamerada 02:00

İstanbul’da motosikletlilerin ölümden döndüğü kazalar kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde trafikte seyir halinde olan motosikletlilerin, araçların sıkıştırması, sinyal vermeden dönüş yapması ve yayaların dikkatsizliği sonucu yaşadıkları feci kazalar kask kameralarına yansıdı. M..

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı 05:38

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı

Başakşehir İkitelli Metro istasyonunda yürüyen merdivene binen bir kadın dehşeti yaşadı. Yürüyen merdivenin çökmesiyle içine düşen talihsiz kadın yaralandı. Merdivenlerin arasında ezilen kadın itfaiyenin uzun uğraşları s..

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada 01:47

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada

Kağıthane'de bir şahıs ile husumetli olduğu şahıs arasında çıkan kavga sonucu 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralıların yerde sürünerek kaçmaya çalıştıkları görüldü...

Çin’de petrol tankeri ile yük gemisi çarpıştı- 14 kişi kayıp 00:51

Çin’de petrol tankeri ile yük gemisi çarpıştı- 14 kişi kayıp

Çin’in Şanghay kenti Yangzı Nehri açıklarında petrol tankeri ile yük gemisinin çarpışması sonucu yangın çıkarken, 14 kişiye ulaşılamadığı açıklandı...

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı 01:06

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı

Antalya’da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otomobilde bulunan 19 yaşındaki genç kız yaşamını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Genç kızın sosyal medya hesabından 4 yıl önce resmiyle paylaştığı “Hikayenin sonu malum. Ölü..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü 04:40

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda 28 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeni ile yol savaş alanına döndü. Yaklaşık 2 saattir trafiğe kapalı olan yolun açılması için çalışmalar sürerken, yolu savaş alanı..

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Hastanede dehşet anları, tartıştığı doktor kapıyı kapattı parmağı koptu 01:15

Hastanede dehşet anları, tartıştığı doktor kapıyı kapattı parmağı kopt

Esenyurt’ta ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaşın doktorun üzerine kapıyı kapatması sonucu parmağı koptu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Çöp eşyaların olduğu alanda çıkan yangın korkuttu 01:36

Çöp eşyaların olduğu alanda çıkan yangın korkuttu

Antalya’da çöp eşyalarla dolu çalılık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu söndürüldü...

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı 01:51

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı

Gaziantep'te, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, önce intihara kalkıştı sonra da ailesini rehin aldı. Yaklaşık 2 saat süren uğraşlar sonucu ikna edilen şahıs, polis ekiplerine teslim olurken o anları izl..

Havuzdan Taşan Kadın 00:15

Havuzdan Taşan Kadın

Sıcak havalarda serinlemek için bahçesindeki şişme havuza giren kadın dikkatsizliği sonucu havuzdan düşmüş. O anlar kameraya yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hindistan'da bina çöktü- 8 ölü 00:44

Hindistan'da bina çöktü- 8 ölü

Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde yer alan bir binanın çökmesi sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti...

Akaryakıt istasyonunda tırnakçılık anları güvenlik kameralarınca görüntülendi 01:45

Akaryakıt istasyonunda tırnakçılık anları güvenlik kameralarınca görün

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir akaryakıt istasyonlarına dadanan, alışveriş bahanesiyle tırnakçılık yaparak kasiyerleri dolandıran 15 kişilik çete, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Tırnakçıların son dolandırıc..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı 02:17

Karton toplama kavgasında kan döküldü, ortalık karıştı

Bursa'da belediyenin geri dönüşüm çalışanları ile karton toplayıcılar arasında çıkan kavgada geri dönüşüm çalışanı 1 kişi başında şişe kırılması sonucu yaralandı...

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü 00:11

Libya'da paralı Rus askerlerini taşıyan helikopter düştü- 4 ölü

Libya'nın Sukne kentinde Rus güvenlik şirketi Wagner'e bağlı paralı askerleri taşıyan bir helikopterin düşmesi sonucu 4 paralı asker öldü...

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü 00:54

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü

Nijerya'nın Kogi eyaletinde bir akaryakıt tankerinin devrilmesinin ardından meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Alevler bölgedeki araçlara da sıçrarken, en az 23 kişi hayatını kaybetti...

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor 05:56

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor

Adana'da, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ‘Covid-19 Çağrı Merkezi’, test sonucu pozitif çıkan vatandaşların ve kendilerinde hastalık şüphesi olduğunu belirten vatandaşların, mobil müdahale ekibiyle ihtiyaçla..

Akbaşlar tehlikede 03:34

Akbaşlar tehlikede

Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..