#Kadını mutlu eden 4 hayvan :

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

RTE Hayranı Miray Bebek 02:50

RTE Hayranı Miray Bebek

Amine Miray, tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı... Mama sandalyesinde otururken bir yandan da annesine Recep Tayyip açsana diyor ve ağlıyor :) kanalları gezerken tesadüfen Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili haber çıkınca ..

Yumurcak'ın Evlilik Hayalleri 00:25

Yumurcak'ın Evlilik Hayalleri

Şoför Nihat ve karısı Selma’nın mutlu bir hayatları vardır fakat günlerden bir gün istedikleri ve yaşadıkları hayat tam tersine döner. Biricik yavruları Yumurcak artık Köprüaltı Çocuğu oluvermiştir...

 Bu Yaz Hangi Ünlüler Evleniyor! 03:36

Bu Yaz Hangi Ünlüler Evleniyor!

Yaz geliyor! Düğünler yaklaşıyor. 2016 yılının yaz aylarında ünlülerin evlilikleri magazin haberlerini doldurmuştu. Tarkan ile Pınar Dilek, Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yaza damgas..

  • ANKA tarafından
  • 508 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Zakkum - Ben Böyle Değildim 04:45

Zakkum - Ben Böyle Değildim

Anlatın ne olur tek tek bana Değiştim mi ben, ben böyle miydim? Bu kadar mıydı mutlu günler? Kimim kaldı ah, beni kim dinler? Anlatın ne olur tek tek bana Tükendim mi ben, ben böyle miydim? Ağlamazdım, yakışmazdı...

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

İştahından Ödün Vermeyen Dombili Kadın 00:38

İştahından Ödün Vermeyen Dombili Kadın

Görüntüde kilo bazında master yapman dombili kadının yemeye aynen devam edasında mutlu oluşunu izlicez...

  • JET TV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simay Tokatlı Öyle Bir Hareket Yaptı ki Chucky Benzetildi! 10:16

Simay Tokatlı Öyle Bir Hareket Yaptı ki Chucky Benzetildi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Simay Tokatlı jüri karşısına geçince kuyruğunu arkasına atışı herkesi güldürdü. Jüri, Simay'ı yorumlarken Simay'ın etrafa bakınması ise Kemal D..

  • ANKA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Peri Padişahının Kızını Bekliyor 00:16

Peri Padişahının Kızını Bekliyor

Filmin Adı: Hayat Kavgası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Mine Mutlu..

Cebi Değil Gönlü Zenginler 02:20

Cebi Değil Gönlü Zenginler

Sadri Alışık & Mine Mutlu..

Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın 00:49

Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın

Mutlu olup aniden bulutlara uçacakken kadın veya erkek güzel anın içine eder.Görüntüde bu sefer kadın güzel anın içine ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveçte Süt Çiftligi 02:24

İsveçte Süt Çiftligi

Her türlü bakıma sahip olan hayvanlar gayet mutlular...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle 05:46

Akşam Yatmaz, Sabah Kalkmaz Hd İzle

AKŞAM YATMAZ SABAH KALKMAZ ŞARKI SÖZLERİ Televizyonun karşısında, Bilgisayarın başında, Oyun oynar saatlerce, Gezer durur internette. Akşam yatmaz sabah kalkmaz uykusunu alamaz, Akşam yatmaz sabah kalkmaz seni gidi ya..

Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Sen Nerdeysen Benim Mutluluğum da Orada 00:40

Sen Nerdeysen Benim Mutluluğum da Orada

- Cüneyt Arkın & Mine Mutlu -..

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Canan Karatay'ın İkizi İle Tanışması 03:46

Canan Karatay'ın İkizi İle Tanışması

Prof. Dr. Canan Karatay, kendisine ikizi kadar benzeyen Leyla Saraç’la karşılaşınca önce şok oldu sonra çok mutlu olduğunu dile getirdi. Uzun süre konuşan ikilinin sağlık sohbeti ise renkli görüntüler oluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülme Krizine Giren Gelin 00:34

Gülme Krizine Giren Gelin

Evlendigini için cok mutlu olan gelin gülme krizine giriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ercan Taner 10’da On’da 05:27

Ercan Taner 10’da On’da

Duayen spor spikeri Ercan Taner’e 10 soru sorduk 10 yanıt aldık. En zorlandığı yayın hangisiydi? Neler onu mutlu ediyor? En çok hangi futbolcuları beğeniyor? Hangi isim onun için hayal kırıklığı oldu? Unutmadığı maç hang..