#Kadını mutlu eden 4 hayvan :

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN 03:58

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği Samet Ağ, eşi Özlem Ağ'yı 23 yerinden bıçaklamaktan yargılandığı davada 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özlem Ağ, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüş..

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1 06:51

Cansu Yegin İşaret Dili İle Yeni Başlayanlar İçin Makyaj 1

Sevgili Ayşegül'cüğüm, siz beni anlayabilmek için dudaklarımı okumuşsunuz,bende sizin için işaret dili anlatımlı bir video hazırlamak istedim.İşaret dili bilmiyorum.İki çok tatlı işaret dili eğitmeni arkadaşım ricamı kır..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Baba Olmak Ne Demektir 06:45

Baba Olmak Ne Demektir

Nasıl mükemmel bir baba olunur. Ebeveyn olmak büyük bir sorumluluktur ve hepimiz çocuklarımıza en iyisini vermek, koruyup kollamak ve onların hep sağlıklı ve mutlu olmasını isteriz. Baba olmak hayatınızı sonsuza dek deği..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA! 02:15

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA!

Antalya'da kızının düğününün ertelenmemesi şartıyla ameliyat olan ve kalpte tıkalı 3 ana damarı değişen babayı kızı hastanede gelinlikle ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ziyaretle mutlu olan baba, kızının gelinlik kuşağını ..

Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü 11:44

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü

Kötü Çocuk - Okulun İlk Günü Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorl..

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler 11:12

Kötü Çocuk - Romantik Sahneler

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alişan Eşi Buse Varol'dan Karnı Burnunda İlk Poz Bebeğin Cinsiyeti 02:31

Alişan Eşi Buse Varol'dan Karnı Burnunda İlk Poz Bebeğin Cinsiyeti

Alişan ile oyuncu Buse Varol 6 Mayıs'ta görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Her fırsatta baba olmak istediğini dile getiren Alişan ile eşi Buse Varol mutlu haberi sosyal medyadan paylaşmışlardı. Alişan eşi ..

  • BETA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Görevimiz Tatil Hd İzle 1:37:53

Görevimiz Tatil Hd İzle

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman 02:02

Gürbüz Hadi Allah'a Emanet Fragman

Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet, motorlu kuryelik yapan Gürbüz’ün maceralarını konu ediyor. Genç bir adam olan Gürbüz geçimini bir pizza restoranında motorlu kuryelik yaparak sağlamaktadır. Çalıştığı pizzacıda müdür olmanın ..

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi 03:23

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi Dinle Özgürlük Hapishanesi şarkı sözleri ile Kendi yolunu kaybediyorken Mutlu zannedip üzülüyordun Cevapların seni kızdırıyorken Ruhunu kaybetmiş hissediyordun Fırtına kopuyor içind..

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır 03:17

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır

Pınar İkidişli - Gözler Anlatır Dinle Belki son defa, belki yıllardan sonra Sırlar içimde, korkarım anlatmaya Aşk alır beni, kandırır beni Küçük bi çocuk gibi Sen güzel kadın, hiç mi mutlu olmadın Hiç mi sevmedin, hep m..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Kerem Alışık'tan Çolpan İlhan'a -  Öyle Bir Sarılırdı Ki İçimiz Yuva Kokardı 01:34

Kerem Alışık'tan Çolpan İlhan'a - Öyle Bir Sarılırdı Ki İçimiz Yuva K

Aramızdan ayrılalı 5 yıl olan Türk sineması ve tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Çolpan İlhan mezarı başında sevenleri tarafından anıldı. Oğlu Kerem Alışık ve ailesi mezarı başında dualar okudu. Kerem Alışık, Diğer b..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Özdemir - Anlat Bana 03:58

Sinan Özdemir - Anlat Bana

sözler Karanlık çökünce üzerime Dinlerim sesiz kalbimi Hikayem soğuk gelir artık Bu sokaklar bile küstü geçmişe Biz kaybettik belli bu rüzgarlardan Deniz de susmuş ama şimdi seninle Her gece çıkıp çıkıp sokağına Aslınd..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..