#Kadını mutlu eden 4 hayvan :

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı bir halde yaşıyor 05:43

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı

İstanbul’da geçtiğimiz Ocak ayında park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisinde bulunan 85 yaşındaki kadını fark etmeyince akıl almaz bir kazaya neden olmuştu. Çekicinin kaldırdığı araçta..

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü 02:35

Tacizde Tutuklanmadı Tuğba'yı Öldürdü

Adana’da yaşanan Tuğba Keleş cinayetine dair kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısı Erdoğan Küpeli’nin daha önce bir kadını daha tehdit ve taciz ettiği ortaya çıktı. İşte cinayetin ardındaki o ayrıntılar…..

Yaşlı kadına domuz saldırısı! 01:32

Yaşlı kadına domuz saldırısı!

TARLAYA DALAN DOMUZ İŞÇİLERE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI. 77 YAŞINDAKİ BİR KADINI, DOMUZUN ELİNDEN AVCILAR KURTARDI. BACAĞINDAN YARALANAN MÜZEYYEN TEYZE KİRLETİRİM ENDİŞESİYLE AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ...

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı 03:35

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı

Bursa'da evine yemek yemeye giden adam, yemekler tuzlu olduğu için sofradan kalkıp koltuğa uzandı. Kadın yemeği yemeyen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadın mutfaktan aldığı bıçakla kocasını bıçak..

İntihara Teşebbüsü Sinema Keyfinde İzleyen Adam 00:41

İntihara Teşebbüsü Sinema Keyfinde İzleyen Adam

Çin'de bir binanın penceresine çıkan kadın intihar etmek istemiş. Olay yerine gelen itfaiyeciler kadını engellemeye çalışırken kadının komşusu keyfine bakıp o anların tadını çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı kadın yakalandı 00:52

Kırmızı bültenle aranan DEAŞ’lı kadın yakalandı

Adana polisi Fransa'da Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu ileri sürülen kadını saklandığı evde yakaladı...

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi 05:20

101 yaşındaki kadın 5 günlük tedavi ile korona virüsü yendi

Kocaeli’de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı! 01:56

Fatma Nine Koronavirüsle Mücadelesini Kazandı!

Kocaeli'de korona virüse yakalanan 101 yaşındaki Fatma Kara, 5 günlük tedavi ile korona virüsü yenerek taburcu edildi. Hastane çalışanları sağlığına kavuşan kadını alkışlayarak uğurladı...

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TikTok Uğruna Milleti Sakatlayacaklar 00:03

TikTok Uğruna Milleti Sakatlayacaklar

TikTok geçmek için kaldırımdaki merdivenlerden paten ile atlayan genç son anda bir kadını devirecekken zor zar durabilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ters Köşeye Yatan Damat 00:07

Ters Köşeye Yatan Damat

Düğününde takı töreninde gelini öpen kadını sıra damada gelince yanaşmamış ancak damat öpmek isteyince ortaya bu komik görüntü çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüzüne Tezekleyen Kadın 00:09

Yüzüne Tezekleyen Kadın

İnek çiftliğinde yerdeki tezeği alıp yüzüne süren kadını izliyoruz. Amaçsız kadın boşu boşuna bizimde midemizi bulandırdı...

  • PengoTV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil 10:02

İkimizin Yerine - Adın Bile Senin Değil

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne 10:03

İkimizin Yerine - Canım Yanıyor Anne

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

İkimizin Yerine - Çok Geç 10:02

İkimizin Yerine - Çok Geç

Küçük bir kasabada ailesinin ona layık bulduğu tekdüze bir hayata sıkışarak büyümüş, ancak sürekli yaşamı sorgulayan Çiçek İnce'nin (Serenay Sarıkaya) hayatı, okulda geçici olarak derslerine girmeye başlayan, İstanbul'da..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

İştahla Mısır Nişastası Yiyen Kadın 00:25

İştahla Mısır Nişastası Yiyen Kadın

Sosyal medya çılgınlıkları dur durak bilmiyor. Şimdide mısır nişastası yiyen kadın karşımızda, manyaklıkta sınırları zorlayan kadını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara'da korkunç cinayet! 02:16

Ankara'da korkunç cinayet!

ODAYA GEÇ SENİ ORADA VURACAĞIM İŞTE BU SÖZLER, 32 YAŞINDAKİ SEVGİ'NİN DUYDUĞU SON SÖZLERDİ. ANKARA MAMAK'TA ESKİ SEVGİLİSİNİN EVİNE PENCEREDEN GİREN CANİ, DEHŞET SAÇTI. BİR KADINI DAHA HAYATTAN KOPARDI...

Bakırköy'de bıçaklı dehşet! 03:43

Bakırköy'de bıçaklı dehşet!

İSTANBUL BAKIRKÖY'DEKİ ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA AKILALMAZ BİR SALDIRI YAŞANDI BUGÜN... BİR GRUP GENCİN KÜFRETTİĞİ YAŞLI BİR KADINI KORUMAYA ÇALIŞAN ADAM, O GENÇLER TARAFINDAN BIÇAKLANDI. SALDIRI ANINDA SHOW HABER EKİBİNDEN M..

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Bora Yoltay - Kahpe Bizans 03:33

Bora Yoltay - Kahpe Bizans

Kahpe Bizans şarkı sözleri ile Hayal peşinden mi koştum onca zaman Nasıl da harcandı verdiğim yıllar Hesapta bulmuşken özlenen kadını Bir anda kaybettim öylece kaldım Ooof ve hiç anlamadım Ooof kafa darmadağın O beni..

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 21.Bölüm 2:25:43

Söz | 21.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 21'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 356 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar 02:33

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE,,, BEŞİKTAŞ'TA 2'Sİ KADIN 3 RUS TURİST BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. ARKADAN SİNSİCE YAKLAŞAN CANİ ÜÇÜNÜ DE PEŞPEŞE BIÇAKLADI. SHOW HABER EKİBİ EN ÇOK DARBEYİ ALAN, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNEN RUS KADINI HA..

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu 02:20

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu

İSTANBUL'DA BİR KASİYER... MARKETE GİRİP HIRSIZLIK YAPAN KADINI YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN AZ KALSIN CANINDAN OLACAKTI... KADIN HIRSIZIN SUÇ ORTAKLARI, BAKIN O KASİYERE NELER YAPTI.....