#Kafadan cin koparan abdullah baba

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı 00:50

Oğluyla Kavga Eden Genci Silahla Yaraladı

Diyarbakır'da bilinmeyen bir sebeple M.S. ile M.B tartıştı. M.S.'nin durumu babasına anlatmasının ardından, ismi öğrenilemeyen baba, eşi ve çocuklarıyla M.B.'nin geç saate ders çalıştığı parka geldi. Tarafların bir araya..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Ölüme birlikte gittiler 01:07

Ölüme birlikte gittiler

BABA MERDİVENDEN DÜŞÜP YOĞUN BAKIMA ALINDI, KIZI ÖĞRENİNCE BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ.. BİRBİRİNİ ÇOK SEVEN BABA KIZ 8 SAAT ARAYLA SON NEFESİNİ VERDİ...

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Engelli oğlunu sırtında taşıyor 01:03

Engelli oğlunu sırtında taşıyor

FEDAKAR BİR BABANIN İNSANIN YÜREĞİNİN TELLERİNİ TİTRETEN HİKAYESİ GELECEK ŞİMDİ EKRANLARINIZA..MALATYA'DA BİR BABA BEDENSEL ENGELLİ OĞLUNU OKUSUN DİYE 3 YILDIR SIRTINDA TAŞIYOR. KAR KIŞ DEMEDEN ÇAMURLU YOLLARDAN GEÇEN BA..

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu 02:47

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu

Sarıyer'de boş gecekonduda çıkan yangın yan tarafta bulunan ve baba-oğul iki kişinin yaşadığı gecekonduya sıçradı. Çıkan yangında iki gecekonduda yanarak kullanılamaz hale geldi. Gecekonduda yaşayan baba ve oğlunun sağlı..

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler 11:44

Hoşçakal Sevgili Dostum. Şirinler

Hayalci Şirin macera aramak için Şirin dostlarını terk eder ve kendini Gargamel'in dev gibi kazanında bulur. Onu kurtarmaya çalışan Şirin Baba da yakalanır. Ancak Şirin Baba, kendisini ve Hayalci Şirin'i, Şirin Köyü'ne g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 10 ay önce
Maher Zain - Neredesin 05:45

Maher Zain - Neredesin

Maher Zain - Neredesin Maher Zain, Lübnan kökenli İsveçli Müslüman bir R&B şarkıcısı, söz yazarı ve müzik yapımcısıdır. İlk albümü Thank You Allah 2009'da piyasaya sürülmüş ve uluslararası çapta bir başarı elde etmişti..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Dosyalar Hurda Diye Satıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Abdullah Gül Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin önüne kesme çabası olduğunu yineledi tarihi yapan millet olarak, tarihimizi gel..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart 01:32

İsviçre'de 'referanduma hayır' gösterisinde skandal pankart

İsviçre'nin Bern kentinde düzenlenen 'referanduma hayır' gösterisinde açılan skandal pankart Türkiye'nin tepkisini çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı sloganların atıldığı gösteride terör örgütü PKK ve lideri Abdullah..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 5.358 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkalın Kardeşi Açıklama Yaptı 03:49

İbrahim Erkalın Kardeşi Açıklama Yaptı

Beyin kanamasıyla yoğun bakımda bulunan ve birinci ameliyatından sonra ikinci bir ameliyat olması düşünülen ünlü sanatçı İbrahim Erkal'la ilgili en son açıklamalar kardeşi Abdullah Erkal tarafından yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..