#Kafasına poşet geçen köpeğin muhteşem atlayışı

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi 01:35

79 Yaşında Hukuk Öğrencisi

Kocaeli'de yaşayan 79 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Açıl, 53 yıl önce bırakmak zorunda kaldığı ve geçen sene yeniden başladığı hukuk eğitiminde gösterdiği azimle, genç sınıf arkadaşlarından takdir topluyor...

Dünyanın İlk 1800 Derece Dönüşü Hem de Kayakla 00:36

Dünyanın İlk 1800 Derece Dönüşü Hem de Kayakla

Her geçen gün yeni denemelerle nefes kesen görüntüler sporseverleri heyecanlandırıyor. Andri Ragettli yanıyor...

Rus Şarkıcı Murat Dalkılıça Komplo Mu Hazırladı! 04:11

Rus Şarkıcı Murat Dalkılıça Komplo Mu Hazırladı!

Murat Dalkılıç ve baş danşçısı arasında geçen cinsel içerikli mesajlardan sonra ünlü popçudan kafa karıştıran açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Emre Mora Kendince Laf Sokan Taraftar 00:22

Emre Mora Kendince Laf Sokan Taraftar

Saha kenarında ısınan Emre Mor'a seslenen bir taraftarın başka bir taraftarla arasında geçen konuşma dinleyenleri kahkahaya boğuyor. Milli Takım'ın Eskişehir'de Moldava'yla oynadığı hazırlık maçında çekilen görüntüler pa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Canım Kardeşim 4.Bölüm 08:38

Canım Kardeşim 4.Bölüm

Aralarında 3 yaş fark olan iki kız kardeşin başından geçen eğlenceli, samimi ve komik maceraları anlatan “Canım Kardeşim”, ailevi değerleri yüceltirken, izleyiciyi sıkmıyor...

 AKHİSAR BELEDİYESPOR BAŞAKŞEHİR’İ 90+4’TE YIKTI 2 1 00:49

AKHİSAR BELEDİYESPOR BAŞAKŞEHİR’İ 90+4’TE YIKTI 2 1

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar Belediyespor evinde konuk ettiği ligin flaş ekibi Medipol Başakşehir 2-1 mağlup etmeyi başardı. Akhisar Belediyespor çekişmeli geçen maçta Başakşehir'i 90+4'te Chikalleshi..

Murat Dalkılıç'ın Sevgilisi Merve Boluğur'dan Kadınlara Tavsiyeler.. 01:53

Murat Dalkılıç'ın Sevgilisi Merve Boluğur'dan Kadınlara Tavsiyeler..

Bir derginin kapak çekimleri için kamera karşısına geçen Merve Boluğur'dan kadınlara tavsiyeleri sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf 00:54

Filipinler Devlet Başkanı Duterte'den Şaşırtan İtiraf

Uyuşturucuyla mücadelede sert ve sıra dışı yöntemleriyle tanınan Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte yine şaşırttı. Duterte, iş dünyasından liderlere hitaben yaptığı konuşmada, belediye başkanlığı yaptığı yıllarda ..

Serenay Sarıkaya Giydiği Kıyafet Ve Yaptığı Dansla Yürekleri Hoplattı.. 01:12

Serenay Sarıkaya Giydiği Kıyafet Ve Yaptığı Dansla Yürekleri Hoplattı.

Bir derginin kapak çekimleri için kamera karşısına geçen Fi Çi Pi oyuncularının çok eğlenceli ve iddialı görüntüleri sizlerle, iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaynanalar 3.Bölüm 1974 27:37

Kaynanalar 3.Bölüm 1974

1997 yılında ilk defa TRT ekranlarının dışında, Kanal D'de yayınlanmaya başlanan Kaynanalar ve kahramanları geçen yıllarla birlikte değişen zamana, teknolojiye de ayak uydurmayı ihmal etmedi...

Leicester City 2-0 Sunderland - Maç Özeti İzle 02:12

Leicester City 2-0 Sunderland - Maç Özeti İzle

ingiltere Premier Ligi'nde Leicester City evinde konuk ettiği Sunderland'i 2-0 yendi.İngiltere Premier Lig’de geçen sezonun şampiyonu Leicester City, Sunderland’ı ağırladı. Hafta içi Şampiyonlar ligi Maçına çıkacak olan ..

11 Ekim 1922 Mudanya Mütarekesi izle 25:13

11 Ekim 1922 Mudanya Mütarekesi izle

Belgeselde; Milli Mücadele Dönemi'nde, Mudanya Mütarekesi'nin imzalanmasına kadar geçen süreçte yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen ve Adile Naşit'ten Komedi 01:38

Şener Şen ve Adile Naşit'ten Komedi

Gırgıriyede Şenlik Var, Kartal Tibet'in yönettiği Erler Film yapımı Türkiye filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin başından g..

 Müjdat Gezen Ve Adile Naşit'ten Ice Bucket Challenge 00:29

Müjdat Gezen Ve Adile Naşit'ten Ice Bucket Challenge

Ice Bucket Challenge yani kafadan aşağı buzlu su dökme akımını Yeşilçam'da Baryam (Müjdat Gezen) başlatmış olabilir. Tabii Adile Naşit'in katkılarıyla. Gırgıriyede Şenlik Var filminde Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Dünyanın En Uzun Dişli Fili! 02:12

Dünyanın En Uzun Dişli Fili!

Kenya'da yaşayan bu filin dişi neredeyse hortumu kadar uzun. Yanından geçen başka bir filin dişiyle onunkini karşılaştırdığınızda bize hak vereceksiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.512 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..