#Kafasına poşet geçen köpeğin muhteşem atlayışı

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Tecavüzcüyü köpek ısırdı! 01:47

Tecavüzcüyü köpek ısırdı!

BURSA’DA ORMANLIK ALANDA BİR KADINA CİNSEL SALDIRI GİRİŞİMİNDE BULUNULDU.. SALDIRIYI ŞANS ESERİ O ANDA ORADAN GEÇEN 2 KARDEŞ VE ONLARIN KÖPEKLERİ ENGELLEDİ...VE TALİHSİZ KADIN O SAPIĞIN ELİNDEN KURTARILDI.....

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklamalar! 44:08

Tam Kapanma Olacak mı- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Önemli Açıklam

Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Her geçen gün artan vakalardan sonra Bilim Kurulu toplandı. Fahrettin Koca toplantı sonrası basının karşısına geçti. Herkesin aklında aynı soru ramazanda tam kapanma mı geliyor? Haber ..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun) 06:40

DUMAN - Ah (Canlı Konser @ Samsun)

'Belki Alışman Lazım' albümünden 'Ah' isimli parçanın Samsun konserinden canlı kaydı. Yarışmadı Yenilmedi Açık seçik Sizle oynamadı Gerilmedi Sanılmasın yine basmış onu bulantılar Yanılmasın öyle dalga geçen yabancıla..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam 00:33

Ölümden Döndüğünü Sonradan Anlayan Adam

Yol kenarında yürüyen adam sağından hızla geçen kamyonetten kıl payı kurtulmuş. Adam olayı sonradan fark etmiş ve tepkisi ilginç olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
60 kiloluk altın vurgunu! 01:36

60 kiloluk altın vurgunu!

18 AY BOYUNCA KUSURSUZ ÇALIŞIP ESNAFA GÜVEN VEREN ALTIN ATÖLYESİ SAHİBİ İKİ ORTAK, GEÇEN HAFTA DOLANDIRICILIK PLANINI DEVREYE SOKTU... 60 KİLO ALTINLA 30 MİLYONLUK VURGUN YAPTILAR...

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Corona Virüs Testinde Ortaya Çıkan Koca Dil 00:12

Corona Virüs Testinde Ortaya Çıkan Koca Dil

Aracının içinde otururken corona virüs testi olan adam zorlu geçen teste tepki olarak dilini dışarıya çıkarmış. Adamın dilinin büyüklüğü ortaya çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 3 yıl önce
''Otobüs beklemekten yorulduk!'' 01:24

''Otobüs beklemekten yorulduk!''

BU KAÇINCI DOLU GEÇEN OTOBÜS? DEDİLER, GELEN OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİLER... UZUN SÜRE DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN SABRI TAŞINCA, OTOBÜSÜ REHİN ALDILAR.....

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı 02:01

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı

Türkiye'de aşılananların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle üniversiteye başlayacak ve askere gidecek olanların aşılanması önem taşıyor. Uzmanlara göre, Delta varyantının artmaması da aşılamaya bağlı...

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

İstanbul'da yine balkon çöktü! 01:55

İstanbul'da yine balkon çöktü!

İSTANBUL'DA GÜNGÖREN'DE BİR BİNANIN BALKONU ÇÖKTÜ. O SIRADA YOLDAN GEÇEN ANNE VE 3 ÇOCUĞU ÖLÜMDEN SANİYELERLE KURTULDU.....

Kaçırılan genç kadını muhabirler kurtardı! 01:55

Kaçırılan genç kadını muhabirler kurtardı!

Bursa'da bir süre birlikte yaşadığı Tolgahan Toktaş tarafından bıçak zoruyla taksiye bindirilip, kaçırılmaya çalışan kadını o esnada oradan geçen Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirleri Derya Evren ile İsmail Hakkı Seym..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Düğün mü, cenaze mi? 01:12

Düğün mü, cenaze mi?

DAMATLARA DÜĞÜN ÖNCESİ YAPILAN ŞAKALARIN DOZU HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. BU KEZ BİR DAMADIN ARKADAŞLARI GIYABINDA ADETA CENAZE MERASİMİ DÜZENLEDİ. HEM BURSA'DA, HEM MUĞLA'DA DAMATLARIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI.....

Çıplak elle balık tutan adamın yeteneği şaşırttı 01:51

Çıplak elle balık tutan adamın yeteneği şaşırttı

Erzincan’dan geçen Karasu Nehrinde çıplak elle balık tutan vatandaş görenleri şaşırtıyor...

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı 01:53

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı

Hakkındaki dava geçen hafta sonuçlanan, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker cezaevinde koronavirüs karantinasına alındı. Şeker'in tedbir amaçlı bekletildiği ifade edildi.nnnnn==============================..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..