#Kafasına poşet geçen köpeğin muhteşem atlayışı

İstanbul'u bekleyen kâbus! 02:02

İstanbul'u bekleyen kâbus!

“SAAT İŞLİYOR, SÜRE HER GEÇEN GÜN AZALIYOR…” UZMANLAR, 17 AĞUSTOS 1999 DEPREMİNİN 22. YIL DÖNÜMÜNDE , İSTANBUL’U BEKLEYEN DEPREM İÇİN BİR KEZ DAHA UYARDI. ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ...

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

1,1 milyar tonluk TNT gücünde 02:32

1,1 milyar tonluk TNT gücünde

Dünya bir asteroit tehlikesi ile burun buruna. Dünyaya isabet ederse 1,1 milyar tonluk TNT etkisi yaratacak. Bu etkiyi geçen yıl Beyrut’ta yaşanan korkunç patlamanın tam 2 milyon katı gücünde olduğunu düşünebiliriz...

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti! 01:26

İstanbul Boğazı'nı Motosikletle Geçti!

Avustalyalı Robbie Maddison kendi tasarladığı özel motosikletiyle deniz üzerinde Avrupa’dan Asya’ya geçti. Ortaköy Meydanı’nın kıyısından harekete geçen Maddison, Anadolu yakasında Beylerbeyi Parkı’na uğrayarak 1,5 dakik..

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler 02:42

İş adamının el ve ayaklarını bağlayarak paralarını böyle gasp ettiler

Bursa'da bir iş adamının el ve ayaklarını bantlayarak 12 bin dolar ve cep telefonunu gasp eden şüpheliler kayıplara karıştı. O ânlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olaydan sonra harekete geçen Cinay..

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi 01:41

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi

Mersin'in Gülnar ilçesinde geçen yıl yangında zarar gören 10 hektarlık ormanlık alanda, kozalaklardan çevreye saçılan tohumlar sayesinde yeni fidanlar yeşerdi. İlçeye bağlı Kuşkan Mahallesi Çavuşlu mevkiinde 2019 yılınd..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Gelişi var gidişi yok! 01:04

Gelişi var gidişi yok!

BİR YAYA GEÇİDİ DÜŞÜNÜN... GİRİŞİ VAR, ÇIKIŞI YOK. YOLDAN KARŞIYA GEÇEN, DAHA DOĞRUSU GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNEN YAYALAR, BAKIN HANGİ GARİP SÜRPRİZLE KARŞILAŞIYOR...

Rize'de heyelan- Araçlar son anda kurtuldu 00:43

Rize'de heyelan- Araçlar son anda kurtuldu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde heyelan meydana geldi. Olay anında bölgeden geçen araçlar kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar kameraya yansıdı...

Domates fiyatı kavanozu vurdu! 02:21

Domates fiyatı kavanozu vurdu!

DOMATESİN FİYATI 5 LİRADAN AŞAĞI DÜŞMEYİNCE, KIŞLIK HAZIRLIKLAR YARIM KALDI... BU DURUM KAVANOZ SATIŞLARINI DA ETKİLEDİ... GEÇEN YIL MARKETLERDE KAPAK KITLIĞI YAŞANIRKEN, BU YIL KAVANOZLAR DA, KAPAKLAR DA RAFTA KALDI..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Kahvenin fiyatı yüzde 50 arttı 02:24

Kahvenin fiyatı yüzde 50 arttı

İklim krizi ve pandemi kahveyi de vurdu. Üretimde ve tedarikte yaşanan zorluklar kahvenin fiyatını her geçen gün artırıyor...

ÇİĞ KÖFTE KURYESİNİ TETİKÇİ SANDI VURDU 01:35

ÇİĞ KÖFTE KURYESİNİ TETİKÇİ SANDI VURDU

Kafasından ne geçiyordu bilinmez ama yanından 2 kez geçen çiğ köfte kuryesini tetikçi sandı onu tabancayla vurdu yaralı kurye saldırganı tanımadığını adres aradığını söylese de o ısrarla çiğ köfteci çalışanını tetikçi o..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Yoldaki Yılanı Elle Yakalayan Kadın 00:18

Yoldaki Yılanı Elle Yakalayan Kadın

Ormanlık alandan geçen yolda duran yılan yüzünden zor anlar yaşayan sürücüler, cesaretli kadının hamlesiyle rahatlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Bisikletli Kadını Düşüren Land Rover 00:17

Bisikletli Kadını Düşüren Land Rover

Köy yolunda bisiklet sürerek ilerleyen bisikletli kadınlardan biri yanlarından hızla geçen Land Rover yüzünden yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yarışı Bırakan Bisiklet Tekeri 00:14

Yarışı Bırakan Bisiklet Tekeri

Bisiklet yarışında arazideki parkurdan geçen bisikletlilerden birinin arka tekeri çukurlardan dolayı çarpışmış. Bisikletli yarıştan çekilmek zorunda kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
iPhone'un Yasaklanan Reklamı 00:16

iPhone'un Yasaklanan Reklamı

Kamera karşısına geçen genç Apple'ın ısırılmış elma logosu ile ilgili bir espri yapmak istemiş. Eleman espriyi yaparken neredeyse orucu da bozuyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tokat’ta Fırtına Çatıları Uçurdu Minibüste Bulunanlar Mahsur Kaldı 02:10

Tokat’ta Fırtına Çatıları Uçurdu Minibüste Bulunanlar Mahsur Kaldı

Tokat'ta fırtına nedeniyle bir işyerinin çatısı yoldan geçen minibüsün üzerine uçtu. Maddi hasarla atlatılan kazada minibüste bulunanlar kısa bir süre araç içinde mahsur kaldı...