#Kafasıyla karpuz kırmak İsteyen adama dost desteği

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Kamyoncular Yavuz Sultan Selim Köprüsü Yolunda Eylem Yaptı 05:58

Kamyoncular Yavuz Sultan Selim Köprüsü Yolunda Eylem Yaptı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçişlerini ve otoban ücretlerini protesto eden kamyoncular, köprü yolunda eylem yaptı. Zaman zaman yolu trafiğe kapatan kamyoncular, kendilerine ceza kesmek isteyen polisle de tartıştı. Ümrani..

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Derbi Öncesi Seferberlik İzle 01:04

Derbi Öncesi Seferberlik İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak derbi öncesi Jeremain Lens seferberliği yaşanıyor. Derbide sağ kanatta Lens'e forma vermek isteyen teknik direktör Dirk Advocaat, yıldız oyunc..

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika 03:51

Türk Telekom'u İşgal Eden Darbeci Askerlerin Yeni Görüntüleri Ortaya Ç

Türk Telekom'u işgal eden darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktıANKARA - 15 Temmuz gecesi Ankara Ulus'taki Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen darbeci askerlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Türk Telek..

Karanlıktaki Melekler Fragman 01:53

Karanlıktaki Melekler Fragman

Üç çocukluk arkadaşı Berk, Mete ve Güray bir araya gelince kendilerini maceraların içinde buluyorlar. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu üç dost, yaşadıkları hayatın zorluklarından uzaklaşabilmek, yaşamlarına bira..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Guinness World Records 00:17

Guinness World Records

Vietnam ' dan bu acrobat kardeşler inanılmaz bir rekor kırmaya başladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

42 Yaşında Bisikletiyle Saatte 167 Kilometre Hız Yaparak Rekor Kıran Adam 00:28

42 Yaşında Bisikletiyle Saatte 167 Kilometre Hız Yaparak Rekor Kıran A

42 yaşındaki Markus 'Max' Stockl daha önce 164 km olan hız rekorunu kırmak için yaptığı denemede 167 km hız yaptı. Avustralyalı bisikletçi daha önceden de kar üzerinde 210 km hız yaparak rekor kırmıştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.204 görüntüleme
  • 8 yıl önce
76 Bin Domino Taşı İle Rekor Kırdılar 03:24

76 Bin Domino Taşı İle Rekor Kırdılar

ABD'nin Michigan eyaletinde Incredible Science Machine isimli bir ekip, 76 bin domino kullanarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Bu rekoru kırmak için Birleşik Devletler, Kanada, Almanya ve Avusturya'dan toplam 18 inşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Buz Tutmuş Gölün İçinde Torpil Patlamak 03:08

Buz Tutmuş Gölün İçinde Torpil Patlamak

İki kafadar, envai çeşit patlatıcıyı buzları kırmak için ve eğlence olması için böyle patlattı. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı

Tarık ve Bahar kendilerini şanslı hissetmeye başlayabilirler. Tarık yaptığı büyük jestin altında kalmak istemeyen Bahar güzel bir sürpriz hazırlamanın peşindedir.Hakan cephesinde iler biraz karmaşık hale geliyor. Hakan ..

Aracını İterken Ayağını Kıran Adam 00:12

Aracını İterken Ayağını Kıran Adam

Arıza yapan aracını tamir etmek için, yerinden oynatan amerikalı adam ani hamlesi sonucu sağ bacağının kırılmasına neden oluyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Dükkanda Kırıp Parçalamak Serbest 00:54

Bu Dükkanda Kırıp Parçalamak Serbest

Stresle baş edebilmek için yeni yöntemler aranıyor. Yeni bir işyeri, müşterilerin dükkandaki eşyaları kırıp parçalamaları sayesinde strest atmalarını sağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guinness Rekoru için Saraybosna Dansçılar Buluştu 01:08

Guinness Rekoru için Saraybosna Dansçılar Buluştu

Bosnalı yüzlerce öğrenci Dominik Cumhuriyeti , popüler Bachata dansı yapan bir dans Guinness dünya rekoru kırmak için Saraybosna'da Cumartesi toplandı...

Takla Atarken Gaz Kaçıran Kız 00:19

Takla Atarken Gaz Kaçıran Kız

Spor salonunda takla atmak çalışmalarına devam eden kız.Takla konusunda kendi rekorunu kırmak isterken biraz zorlanmış ve gaz kaçırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..