#Kafasıyla karpuz kırmak İsteyen adama dost desteği

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Motosiklet'le Show Yapayım Derken Malum Yerden Olan Adam 02:55

Motosiklet'le Show Yapayım Derken Malum Yerden Olan Adam

Motosikletine ters binip show yapmaya çalışan eleman, dengesini kaybediyor ve olanlar oluyor. Uzun bi süre diz çökerek kalan adam, arkadaşlarının da desteği ile moral buluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi 01:22

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gereken desteği vermeyen Avrupa Birliği ülkelerine İngiltere'den sert eleştiri geldi. 15 Temmuz'un vahşi bir darbe girişimi olduğunu belirten İngiltere Dışişleri Bakanı Boris J..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Burak Özçivit'in Paylaştığı Özel Resim Beğeni Rekoru Kırdı 01:27

Burak Özçivit'in Paylaştığı Özel Resim Beğeni Rekoru Kırdı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit içimizden geldi öyle bir resim paylaştık.1.000.000 beğeni rekoru kıran resim bize hayranlarımızdan büyük destek oldu..diye konuştu...

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'te Tek Başına 02:31

Halep'te Tek Başına

Halep'te enkaz halindeki evlerin altında, kimsenin yardımı ve desteği olmadan yaşam mücadelesi veren çok sayıda çocuk var. Bunlar arasından altısı dün harabeye dönmüş bir evden kurtarıldı. Altısı da kardeş olan bu çocukl..

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate 00:35

Intel'den Dev Satın Alma - Corporate

Intel, İsrailli sürücüsüz otomobil teknolojisi firması Mobileye'ı 15,3 milyar Dolara satın alıyor. Bu rakamlar, Amerikalı mikroçip üreticisi hisseler için cuma günkü kapanışın yüzde 35 üzerinde bir fiyat vermiş oldu. Ge..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Delije u Milanu  Emporio Armani - Crvena Zvezda 71 -78  EuroLeague 16.03.2017 Hd 00:36

Delije u Milanu Emporio Armani - Crvena Zvezda 71 -78 EuroLeague 16.

Armani Milan Son Derece Rekabetçi Olduğunu, Ancak Red Star, 3.000 + Arkadaş Desteği ile, (71-78 İtalya'da Parladı .....

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor 01:15

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor

Kore Adası'nda tansiyonun yükselmesiyle askeri hareketlilik de artarken, Japonya'nın en büyük uçak gemisi Izumo, olası görev gücünde yer almak için Yokosuka Üssü'nden ayrıldı. Halen Kore açıklarında bulunan USS Carl Vi..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

İçtenlik Abidesi Çoban Serkan ile Röportaj 03:33

İçtenlik Abidesi Çoban Serkan ile Röportaj

Iğdır'da babasının hastalığı yüzünden okumayı bırakıp çobanlığa başlayan Serkan ile yapılan röportajdan bir kesit. Facebook'ta İnterrail Turkiye adlı grup sakinlerinin desteği ile Serkan'a yardımcı olmak istiyoruz. Ona T..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Ankara Oyun Havasıyla Kopan Ankara'lılar 08:12

Ankara Oyun Havasıyla Kopan Ankara'lılar

Ankara nın kalecik,çubuk,gudül,nallihan,sincan ve etimesgut kazalarindan yogun şekilde sanatcı desteği alan bu muzik türü, iç anadolu bölgesinde diğer tüm müziklerin toplamından daha fazla dinlenmektedir...

  • JET TV tarafından
  • 1.688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Devlerinden Örnek Davranış! 02:13

Dünya Devlerinden Örnek Davranış!

UEFA Süper Kupa'sında mücadele edecek Real Madrid ve Manchester United'ın oyuncuları, maç öncesinde işitme engelli çocuklara moral desteği verdi...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siemens SL45 02:40

Siemens SL45

Siemens SL45 - Dünyanın İlk MP3 Destekleyen Telefonu Bu videomuzda 2000 yılında satışa sunulan dünyanın ilk MP3 formatını destekleyen telefonunu göreceğiz. Java desteği olan bu telefonda dosya yöneticiside vardı ve bilgi..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saatte 35 KM Hızla Giden Oyuncak Arabayı FPV Gözlük İle Sürdük! 03:32

Saatte 35 KM Hızla Giden Oyuncak Arabayı FPV Gözlük İle Sürdük!

Saatte 35 km hıza ulaşabilen Eachine RatingKing RC Araba dört çekişli motoru ve güçlü süspansiyonları ile her türlü arazi koşullarında kusursuz bir sürüş sunar. Dahili olarak FPV desteği sunan Eachine RatingKing ile sürü..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme 02:17

Kapatılacak Denilen İncirlik Üssü İçin Sürpriz Gelişme

ABD nin PYD ye silah desteği nedeniyle kapatılacak söylentisi çıkan İncirlik Üssünde yeni bir gelişme yaşandı.ABD Hava Kuvvetleri üssün modernizasyonu için 30 milyon Dolarlık fon talep etti...

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir 02:04

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimine en büyük desteği Türkiye'nin verdiğini ifade ederek, Madem şartlar değişmiştir Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır bunun da bede..

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..