#Kahve bakımı

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Pratik Tiramisu Tarifi 05:19

Pratik Tiramisu Tarifi

Malzemeler : 1 adet kakaolu 2 katlı pandispanya (pasta tabanı) 5 su bardağı süt (1 su bardağı pandispanyayı ıslatmak için), 2 yumurta, 6 tepeleme yemek kaşığı un, 6 yemek kaşığı şeker, 3-4 damla vanilya aroması, 1/2 kut..

Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Stolk - Herkes Kendi Pisliğini Temizlesin 01:53

Stolk - Herkes Kendi Pisliğini Temizlesin

Başbakan Rutte yere döktüğü kahveyi kendi temizlemiş. Bizde olsa, kahve özür dilerdi. Stolkie Herkes Kendi Pisliğini Temizlesin bölümüyle sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim 12:12

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim

Selaam ! Makyaj temizleme rutinime hoşgeldiniz. Neler yaptığımı neler kullandığımı ve nelere dikkat ettiğimi paylaştım, umarım faydalanabilirsiniz ve keyifle izlersiniz. Ürünlerin listesini bırakmayacağım buraya ama şu..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Doğal Kahvenin Şekil Almışı 00:55

Doğal Kahvenin Şekil Almışı "CAFWE"

Doğal Kahvenin Şekil Almışı CAFWE . Gaziantep' ten damak çatlatan lezzetleriyle Bayilikler için bizi arayın www.simitkatmer.com https://www.facebook.com/Simit-KAtmer-352098692241949/..

  • PengoTV tarafından
  • 3.238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Moda - Ay Gidiyor Batmaya 03:00

Eski Moda - Ay Gidiyor Batmaya

Ay Gidiyor Batmaya şarkı sözleri ile Ay gidiyor batmaya selam söyle fatma’ya Kayrolayı onarsın geleceğim yatmaya Evimiz direk ister Gemimiz kürek ister Uzaklardan yar sevmek Demirden yürek ister Ay gidiyor batmaya se..

Berkay Ve Özlem Ada Şahin Deprem Anını Anlattı. 02:31

Berkay Ve Özlem Ada Şahin Deprem Anını Anlattı.

Berkay Şahin Ve Özlem Ada Şahin Çifti, dün Akşam Bir Mekandan Çıkarken Görüntülendi. Arkadaşlarıyla Kahve İçmeye Çıktıklarını Söyleyen Ünlü Çift, İstanbul’daki Büyük Depremi Evlerinde Yaşadıklarını Belirtti. Berkay, “All..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Üç Çeşit Krep Tarifi 02:01

Üç Çeşit Krep Tarifi

Malzemeler Krep Harcı İçin: 2 adet yumurta 1 kahve fincanı toz şeker 2 su bardağı süt 1 su bardağı un 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 1 tutam tuz Pastacı Kreması İçin: 3 yemek kaşığı margarin 1 çay bardağ..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Sırasını Çalanı Yamultan Kız 01:35

Sırasını Çalanı Yamultan Kız

Kahve siparişi vermek için sıra bekleyen kız , önüne geçip önce davranan kıza ayar olmuş ve kıza payına düşeni vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kafe ve restoranlar ıssız kaldı 02:13

Kafe ve restoranlar ıssız kaldı

KAFE VE RESTORANLARDA KISITLAMA DÖNEMİ BAŞLAYINCA MÜŞTERİ TRAFİĞİ YERİNİ BUGÜN MOTOSİKLETLİ KURYE TELAŞINA BIRAKTI... KAHVE BİLE PAKET PAKET MÜŞTERİLERE YOLLANDI. İŞTE KURYELERİN İLK GÜN YAŞADIKLARI.....

Ufuk Beydemir - HİÇ 00:10

Ufuk Beydemir - HİÇ

kahve..

Kuzuyu sahiplendi 01:23

Kuzuyu sahiplendi

ADANA'DA YAŞAYAN BURÇİN UMAY, 4 AY ÖNCE BİR KUZU SAHİPLENDİ. İSMİNİ DE KAHVE KOYDU. GENÇ KADIN O GÜNDEN BERİ KUZUSUYLA UYUYOR, ONDAN HİÇ AYRILMIYOR, İŞE BİLE BİRLİKTE GİDİYOR.....