#Kahve bakımı

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri 23:36

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri

Aklınıza gelebilecek her durum için bu şaşırtıcı el becerilerine bir göz atın! Kedinizin tüyünden nasıl iplik yapıp bunu süper sevimli bir yastığa dönüştürüceğinizi, çiftler için nasıl harika eldivenler ve tişörtlere bas..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pırasa Yemeği Tarifi  Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır 02:55

Pırasa Yemeği Tarifi Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg pırasa 1 adet büyük boy havuç 1 adet soğan 1 yemek kaşığı kırık pirinç 1 yemek kaşığı bulgur 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Pırasalar ve havuç yıkanarak doğr..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır  Yoğurtlu Çorba 02:51

Un Çorbası Tarifi Un Çorbası Nasıl Yapılır Yoğurtlu Çorba

MALZEMELER 1 su bardağı un 1 su bardağı yoğurt 1 kahve fincanı mısırözü yağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı toz biber TARİFİ Sıvıyağ tencereye alınarak un kavrulur. Ocak k..

Yayla Çorbası Tarifi 01:54

Yayla Çorbası Tarifi

YAYLA ÇORBASI MALZEMELER 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yemek kaşığı nane 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Yıkanmış pirinç 1,5 litre suda yumuşayana ..

 Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog  Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför 11:49

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför

Kullandığım Ürünler: - Quick fix - Anti Blemish Mud Maske ( gratis ) - Scinic Sparkling Pore Tonik ( watsons ) - Vichy Aqualia Thermal krem - Smashbox Photo Finish Makyaj Bazı - Estee Lauder Double Wear Fondöten ( Desert..

Kahvenin fiyatı yüzde 50 arttı 02:24

Kahvenin fiyatı yüzde 50 arttı

İklim krizi ve pandemi kahveyi de vurdu. Üretimde ve tedarikte yaşanan zorluklar kahvenin fiyatını her geçen gün artırıyor...

Yemeyin, Beyni Yavaşlatıyor! HER GÜN SOFRAMIZDA. İÇİNDE ARSENİK, CİVA VAR. KANSERİ TETİKLER! 42:31

Yemeyin, Beyni Yavaşlatıyor! HER GÜN SOFRAMIZDA. İÇİNDE ARSENİK, CİVA

03:30 Neden Erken Ölüyoruz? 06:50 Hazır Kahve Alzheimer Mı Yapıyor? 11:43 Hangi Yağları Tüketmemeliyiz? 14:03 Önümüzdeki On Yıl Hangi Hastalıklar Ortaya Çıkacak? 18:46 Çamaşır Makinesi Neden Mutfakta Olmamalı? 29:26 Kabı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Verdiği Zarara İNANAMAYACAKSINIZ 49:55

Bu Gıda Terörlerine KANMAYIN! Margarin Yoğurt Airfryer! BÜYÜK OYUN! Ve

irfryer Yararlı Mı? Zararlı Mı? Market Yoğurtlarını Neden Tüketmemeliyiz? Kışın Hangi Besinleri Tüketmemeliyiz? Margarinin Bedenimize Etkileri Neler? 03:12 Enerji İçeceğinin Vücudumuza Etkisi! 07:34 Airfryer Yararlı Mı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
Muzlu Piramit Pasta Tarifi  Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tarifleri 05:21

Muzlu Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır - Tatlı Tari

MALZEMELER 2 paket pötibör büsküvi 1 paket kremşanti 150 ml süt 2 adet muz Yarım kahve fincanı tereyağı 50 gr. Fındık 2 yemek kaşığı pudra şekeri 100 gr. Çikolata YAPILIŞI Derin bir kaba büsküviler küçük kırılır. Baş..

Kozalak Mantısı Tarifi 04:09

Kozalak Mantısı Tarifi

MALZEMELER 3 tane yufka 200 kıyma 2 su bardağı yoğurt 1 kaşık salça 5.6 diş sarımsak 1 kahve fincanı sıvı yağ Bolca sıvı yağ (kızartmak için) YAPILIŞI :yufkaları videoda gördüğünüz gibi 72 parçaya bölüyoruz ve pi..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella 04:16

Bulutsuzluk Özlemi - Hayat Geçerken / Mücella

Hayat Geçerken / Mücella şarkı sözleri ile Her yer polis kaynıyor Caddelerde sokaklarda Kızıyla evine giderken Mücella’yı almışlar Dışarıya çıktım karanlık Saatleri geriye almışlar Karanlık ışığa dönüşür Gelişir ..

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da! 03:02

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da!

Paradise Island Resort & Spa #Maldivler, Hint Okyanusu'ndaki cennet gibi bir adada özel villalar ve bungalovlarla hizmet vermektedir. Tesiste açık yüzme havuzu, 4 adet restoran ve bir spa alanı vardır.nnTümü klimalı ve k..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin 03:50

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin

Sen Ciddisin şarkı sözleri ile Sen ciddisin Gidiyorsun gerçekten Şu ana kadar idrak etmedim Hakikaten, hakikaten Bir dakika Ben bi' acı kahve içmeliyim Özür dilerim sürçülisan eylersem Büsbütün mahveden Unutuldum mu şi..

diyet 30:51

diyet

01:21 Sabah sirkeli veya limonlu su içersem yağ yakarım 03:05 Kalori hesabıyla sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verebilirim 04:30 Diyetteyken karbonhidrat asla tüketmem çünkü kilo aldırır 06:30 Saat 19.00’dan sonra su ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 8 ay önce
Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız! 42:59

Sağlığınızla Oynuyorlar, Gıda Terörü Altındayız!

O Besinlerin İçinde Öyle Bir Şey Var Ki...! 02:02 Gıda Terörü Tehlikesi Altındayız! 07:26 Margarin, Kanola, Palm Yağı! Yağlarla Bizi Hasta mı Ediyorlar? 14:17 Beslenme Hangi Hastalıklara Sebebiyet Verecek? 16:12 Bebek..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce