#Kakamı yedim

Anne ile Kızının Müthiş İletişimi 02:50

Anne ile Kızının Müthiş İletişimi

Koca yanaklı tatlı küçük kıza, annesi Senin bütün şekerlerini ben yedim diyor. Daha sonra küçük kız nasıl karşılık veriyor? Eminim hayranlıkla izleyeceksiniz...

  • mızmız tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Ceyhan Başlangıç Kirpiklerimin Son Durumu 10:07

Ceyhan Başlangıç Kirpiklerimin Son Durumu

Bayramda öyle bir şey yedim ki offf diyorum ve kesinlikle yemeniz lazım!... Bu arada kirpik liftingi sonrası kirpiklerimin son durumunu da paylaşıyorum...

İzleyeni Kekleyen Abi 00:21

İzleyeni Kekleyen Abi

Şu yurdum insanı sosyal medya eğlence videoları konusunda doğuştan yetenekli. Bu abide öyle bir video çekmiş ki ben yedim vallaha.....

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..