#Kakaolu balayı kurabiyesi tarifi

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:58

Çiçek Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri bekleyenler için nefis görüntüsü ile çiçek şeklinde kakaolu ve sade parçacıklarıyla çiçek kurabiye tarifi videosu hazırladık. Çiçek kurabiye nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tam ölçüleri ile adım..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi 01:57

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 1 saat Pişirme: 20dk Elmalı Gül Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 çay bardağı pud..

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:02

Damla Sakızlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir damla sakızlı kurabiye tarifi videosu çektik. Un kurabiyesi kıvamına benzer olan damla sakızlı kurabiye tarifimiz ağızda dağılan kıvamdadır ve nefis damla sakızı aroması belirgi..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri 02:31

Nutellalı Baton Kek Tarifi Nutella ile Kek Tarifleri

Kek tarifleri kategorimize nutella ile yapılan nefis bir baton kek tarifi videosu ekledik. Tadı gerçekten nefis oldu mutlaka deneyin. Nutellalın lezzeti kakaolu kek ile birleşince anlatacak çokta birşey kalmıyor, tavsiye..

İrmik Tatlısı Tarifi  Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı 01:46

İrmik Tatlısı Tarifi Sütlü İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır İrmikli Tatlı

Canınız tatlı istediğinde hızlıca yapabileceğiniz İrmik Tatlısı tarifi. Hem sağlıklı hem pratik kakaolu veya kakao olmadan yapabilirsiniz...

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi 02:53

Yumuşacık Kabarmış Kek Tarifi

malzemeler 5 büyük yumurta (oda ısısında) 350 gr şeker (2 su bardağı) 200 ml sıvı yağ (1 su bardağı) 200 ml süt kreması veya süt (1 su bardağı) 315 gr un (2 su bardağı + 3/4 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi  Mozaik Pasta Nasıl Yapılır 02:55

Çilek Soslu Mozaik Pasta Tarifi Mozaik Pasta Nasıl Yapılır

1.1 su bardağı süt küçük bir tencereye alınır ve ısıtılır, 5 yemek kaşığı şeker ve 3 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı kakao eklenerek çırpılır ve ocaktan alınır. 2.400g kırılmış bisküvinin üzerine hazırlanan kakaolu ..

Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..