#Kakaolu balayı kurabiyesi tarifi

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

İncirli Atom Kurabiye Tarifi 04:42

İncirli Atom Kurabiye Tarifi

Atom (Limonluk) Kurabiyesi için malzemeler: İncirli dolgu için: 1 kase tepeleme dolusu doğranmış incir veya incir hurma karışımı (yaklaşık 1 buçuk bardak) yarım portakal suyu 3-4 yemek kaşığı su yarım su bardağı iri kıyı..

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

Brownie Pasta Tarifi 01:04

Brownie Pasta Tarifi

Malzemeler Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 çay bardağı şeker 25 gr kakao 3 yemek kaşığı mısır nişastası 1 adet vanilya 80 gr sütlü çikolata 3 paket kakaolu bisküvi Üzeri için; 1 paket çikolata sosu..

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi 01:35

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Malzemeler 1 paket kakaolu bisküvi 12 yemek kaşığı şeker 8 yemek kaşığı irmik 1 kg süt 1 paket vanilya..

Rulo Kekli Kümbet Pasta Tarifi 04:32

Rulo Kekli Kümbet Pasta Tarifi

Malzemeler: Yarım nişastalı pandispanya keki (kakaolu) 1 paket rulo kek veya 1 ölçü ev yapımı rulo pasta kreması için: 2 su bardağı süt + ayarlama yapmak için soğuk süt 1 yumurta yarım su bardağı şeker 2 yemek kaşığı do..

Pratik Tiramisu Tarifi 05:19

Pratik Tiramisu Tarifi

Malzemeler : 1 adet kakaolu 2 katlı pandispanya (pasta tabanı) 5 su bardağı süt (1 su bardağı pandispanyayı ıslatmak için), 2 yumurta, 6 tepeleme yemek kaşığı un, 6 yemek kaşığı şeker, 3-4 damla vanilya aroması, 1/2 kut..

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek 10:05

Kek Tarifi Krem Karamelli Kek

Hazirlanisi ilk önce kekimizin Karameli icin yarim su bardagindan bir parmak fazla sekeri tavaya alalim. orta ateste sekerimizin karamel olmasini sagliyalim.Pisirecegimiz kek kalibini suyla islatin kesinlikle yaglamiyor..

Zebra Kek Tarifi 05:29

Zebra Kek Tarifi

Malzemeler 5 adet oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 buçuk su bardağı sıvı yağ 1 tane vanilya yarım su bardağı soda 1 paket kabartma tozu 2 buçuk su bardağı un ayrıyeten 3 yemek kaşığı kakao ve 3 yeme..

Pudingli Kurabiye Tarifi 00:49

Pudingli Kurabiye Tarifi

Pudingli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 100 gr margarin(oda sıcaklığında) 1 paket kakaolu puding(arzuya göre) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu yeteri kadar un Hazırlanışı; 1. Margarin, sıvı yağ, yumur..

Kesme Muhallebi Tarifi 01:54

Kesme Muhallebi Tarifi

Malzemeler; 1 litre süt 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 1 portakal kabuğu rendesi 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı tereyağ (margarin) Hazırlanışı; 1.Tencereye 1 lt süt,9 yemek kaşığı şeker ve 9 yemek kaşığ..

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi 05:43

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi

Frambuazlı çikolatalı mozaik katlı pasta için: Mozaik taban için: 1/3 su bardağı tozşeker 50 gr tereyağ Yarım su bardağına yakın ceviz içi 2 yemek kaşığı kakao 1/2 su bardağı süt (125 ml) Yaklaşık 1 buçuk paket petitbö..

İkramlık Mini Popkek Tarifi 06:29

İkramlık Mini Popkek Tarifi

İkramlık Mini popkekler için malzemeler: 1 ölçü kakaolu kek (hazır baton kek de kullanabilirsiniz) İstediğiniz herhangi bir kek kullanabilirsiniz. Keki ben süt yerine demli çay ile yaptım. Keki ıslatmak için alternatifl..

Kremsantili Kurabiye Tarifi 05:40

Kremsantili Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket toz kremsanti 1 cay bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 cay bardagi bademtozu yada findik.(yoksa hicbiri) yaklasik 3 su bardagi un 1 cay kasigi kabartmatozu Isterseniz 1 corba kasigi dolusu kak..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..