#Kakaolu ve Çikolatalı kolay Çatlak kurabiye tarif

Ispanaklı Kakaolu Kek 02:16

Ispanaklı Kakaolu Kek

Malzemeler Ispanak püresi için; 10 kök ıspanak yaprağı Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık su Kek için; 4 adet yumurta 1,5 su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı ıspanak püresi 2,5 su bardağı un..

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi 06:33

Kakaolu Muzlu Muffin Tarifi

100 gram Şeker (8 yk) 200 ml Süt 60 gram Tereyağı - eritilmiş (3 yk) 165 gram Un (1 sb) 2 yumurta 1 paket Kakao (25 gram) 1 Muz 1 paket Kabartma Tozu 1 çay kaşığı ucuyla Tarçın 1 yk Damla Çikolata..

Kakaolu Balayı Kurabiyesi Tarifi 03:18

Kakaolu Balayı Kurabiyesi Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı kabuksuz fındık, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yemek kaşığı Kakao, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı+1 yemek kaşığı un...

Muhallebi Dolgulu Kakaolu Kek Tarifi 08:27

Muhallebi Dolgulu Kakaolu Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 2 tepeleme yemek kaşığı Kakao, 1 paket kabartma tozu. Muhallebi için; 3 su bardağı süt, 1 tepeleme yemek ..

Kakaolu Sünger Pandispanya Tarifi 12:43

Kakaolu Sünger Pandispanya Tarifi

Malzemeler: (20 cm'lik kalıp için) 3 yumurta (sarısı ve akları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı un, 1 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı Kakao, 1 çay bardağı ılık su, 1 tutam tuz...

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı 02:01

Kakaolu Fındıklı Top Kek Yapımı

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı kırılmış fındık 2 yemek kaşığı kakao 1,5 su bardağı un 1 paket vanil..

15 Dakikalık Kakaolu Kek 10:58

15 Dakikalık Kakaolu Kek

1 su bardağından 2 parmak az un (100 gr.) 1,5 çay bardağı süt 1 adet yumurta 4 çorba kaşığı şeker 2 çorba kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yumurta..

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi 08:27

Mandalina Pelteli Kakaolu Nefis Bir Yaş Pasta Tarifi

Mandalina Pelteli Kakakolu Pratik Yaşpasta için malzemeler: Keki için: 3 yumurta 2/3 su bardağı tozşeker 2 mandalina kabuğu rendesi çeyrek bardak sıvıyağ yarım su bardağı süt 1 buçuk su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao ya..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Antarktika’daki çatlak hızla ilerliyor 01:09

Antarktika’daki çatlak hızla ilerliyor

Antarktika’daki durumu inceleyen araştırmacılar çatlağın hızla ilerlemesinden kaygı duyuyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alacalı Aşır - Çatlak Ümit Geldi Gavfe Pişiriyom 12:59

Alacalı Aşır - Çatlak Ümit Geldi Gavfe Pişiriyom

Aksaray'ın orataköy ilçesine bağlı alaca köyünde yaşayan ve herkesin saflığı ile bildiği Aşır Abi internette izlenme rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönüllüler'de Derin Çatlak İşte Oyun Kaybının Nedeni 61. Bölüm Survivor 2018 02:51

Gönüllüler'de Derin Çatlak İşte Oyun Kaybının Nedeni 61. Bölüm Survivo

Gönüllüler'de kaybedilen oyun öncesi yaşanan Hakan-Nagihan gerilimi takımın gündeminde....

  • BETA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AB'de Büyük Çatlak Bilerek Yasaklanmadı Sözü Gündeme Oturdu 02:29

AB'de Büyük Çatlak Bilerek Yasaklanmadı Sözü Gündeme Oturdu

ALAMANYA ENERJİ YAPTIRIMINA KARŞI..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi 01:57

Çikolatalı Yumuşacık Kek Tarifi

Çikolatalı Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25 gram kakao (ufak paketlerden 1 paket) 3 yemek kaşığı ekmeğe sürülen çikolata (nutella – sar..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi 02:03

Çikolatalı Kek Tarifi Muzlu Kek Tarifi

Kek malzemeleri satan küçük bir yerden aldığımız kek kalıbımız ile sizler için Çikolatalı Muzlu Kek Tarifi yaptık. Gayet nefis ve kolay bir tarif...

Çikolatalı Tart Kek 02:35

Çikolatalı Tart Kek

Kaç Kişilik: 10-12 Hazırlama: 30dk Pişirme: 20dk Çikolatalı Tart Kek Malzemeler Keki için; 2 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1.5 -2 su bardağı kadar un 1 paket vanilya 1 paket kabar..

Damla Çikolatalı Poğaça 01:02

Damla Çikolatalı Poğaça

1 paket yaş maya 5 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 50 gr tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak) 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket vanilya 5 su bardağı un 1 su bardağı damla çikolata Hazırlan..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Çikolatalı Sufle Tarifi 02:27

Çikolatalı Sufle Tarifi

Bugün sizler için çikolatalı sufle tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve çikolatalı sufle nasıl yapılır.Kolaylıkla öğrenin. Malzemeler 2 yemek kaşığı şeker 80gr bitter çikolata 2 adet yumurta 50gr tereyağı Tepeleme 1 y..

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi 04:07

Kahvaltılık Çikolatalı Fındık Kreması (Nutella) Tarifi

Malzemeler: 140 g sütlü Çikolata, 100 ml krema, 1,5 su bardağı Fındık, 1 silme yemek kaşığı kakao. Hani bir reklam var aramızda çikolatalı gofret sevmeyen var mıııı? diyor bir öğrenci. Ben de öyle başlamak istiyorum y..