#Kalamar tadında tavuk tarifi yemek tarifleri

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Makarna Tarifi 03:05

Makarna Tarifi

Makarna Tarifi ve Malzemeler : 1 paket makarna istediğiniz gibi makarna şekillerini kullanabilirsiniz (haşlayıp suyunu süzün) Yarım kilo doğranmış tavuk göğsü 1 tane kuru soğan Yeşil kırmızı sarı biber (paprika) tombul o..

Çorba Tarifi  Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba 03:39

Çorba Tarifi Arpa Şehriyeli Tavuklu Ve Bol Maydonozlu Enfes Bir Çorba

Şehriyeli tavuklu corba tarifi Malzemeler 1 parca tavuk gögsünü haslayip didikliyelim suyunuda corbaya koyalim. 3 4 yk siviyag 3 yk arpa sehriye 1 yk dolusu un 1 yk domates salcasi tuz karabiber pulbiber yarim limon suy..

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi 04:05

Kremalı Tavuklu Kabaklı Enfes Makarna Tarifi

Kremalı tavuklu Kabaklı makarna tarifi malzemeler 1 paket istediğiniz sekilde makarna kullanin. 300 gram kadar tavuk göğsü 1 tane kabak eger kücükse 2 kullanin 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 p..

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi 05:59

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi

Malzemeler Yarim kilo hindi eti kusbasi dogranmis olsun.Bu tarifi tavuk etiylede yapabilirsiniz. Yarim kilo mantar 1tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 1 paket krema(schlagsahne) tuz,karabiber, kekik..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Patlıcan Kavurma Tarifi 03:38

Patlıcan Kavurma Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri bekleyenler için nefis bir patlıcan kavurma tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır...

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi 03:59

Patlıcanlı Bulgur Pilavı Tarifi

Sebzeli yemek tarifleri sevenlere nefis bir patlıcanlı bulgur pilavı tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve pratik olan bu güzel tarifimizi denemenizi tavsiye ederiz...

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi 02:25

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi

Yemek tarifleri kanalımıza değişik ve bir o kadar da lezzetli tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Kuru yufkadan tavuklu börek tarifi videosu...

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Etli Patates Yemeği Tarifi 06:53

Etli Patates Yemeği Tarifi

Etli patates yemegi ve domatesli bulgur pilavi TARIFI Etli patates yemeginin tarifi Malzemeler 300 gr dana kusbasi et 3 4 yk siviyag 5 6 tane küp seklinde dogranmis patates 1 tane yemeklik dogranmis kuru sogan 1 tane do..

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi 02:58

Beşamel Soslu Fırında Top Köfte Tarifi

Patates yatağında beşamel soslu top köfte tarifi sizler için hazırladık. Yumuşacık patates püresinin üzerine kızarttığımız köfteleri diziyoruz ve beşamel sosunu döküyoruz. Fırında üzerinde kızaran kaşarlar tadını damağım..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Bademli Pilav Tarifi 03:50

Bademli Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Basmati Pirinci 1/2 bardak Badem 2 yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Tavuk Suyu..

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi 04:57

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3 dilim Balkabağı 1 adet Armut 2 litre Tavuk Suyu 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak Çok az Tarçın Kırmızıbiber Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı Zencefil..

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi 04:34

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 adet Avokado 150 gram Tavuk 1 adet Limon Maydanoz Frenk Soğanı Sarımsak 1/4 Kırmızı Soğan 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt..

Tavuklu Noodle Tarifi 06:29

Tavuklu Noodle Tarifi

300 gram Tavuk Göğsü 300 gram Mantar 1 adet Kırmızı Kaliforniya Biberi 1 adet Sarı Kaliforniya Biberi 2 dal Taze Soğan 2 dilim Noodle 1 yemek kaşığı Köri Soya Sosu Susam Yağı Sıvıyağ..

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada  Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:44

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler kisi sayisina göre malzemeyi azaltabilirsiniz.bu ölcüden gördügünüz kadar cikiyor.. 2 su bardagi kirmizi mercimek 1 tane kuru sogan 1 tane patates 1 tane havuc 1 yemek kasigi tereyagi Tuz kimyon pulbiber kurun..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..