#Kalamar tadında tavuk tarifi yemek tarifleri

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Kuru Köfte Tarifi 02:50

Kuru Köfte Tarifi

MALZEMELER 500 gr orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 adet yumurta, 1 avuç ince kıyılmış maydanoz, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 tepeleme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için 1 çay bardağı..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Fırında Mücver Tarifi  Fırında Kabak Mücveri 02:11

Fırında Mücver Tarifi Fırında Kabak Mücveri

Malzemeler 3 adet orta boy kabak 5-6 adet taze soğan Yarım demet dereotu 10-15 say maydanoz 100gr beyaz peynir 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ..

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi 09:53

Öğrenci İftarının Yıldızı Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı, hamuru patatesten hazırlanan yapımı çok basit, pratik ve ekonomik bir tarif. Öğrenci evi mutfaklarında bile kolayca hazırlanabilecek patates mantısı meşhur Kayseri mantısını bile kıskandıracak lezzette o..

Makarna Salatası Tarifi  Ton Balıklı Makarna 01:44

Makarna Salatası Tarifi Ton Balıklı Makarna

Makarna Salatası Malzemeleri 350gr makarna 220gr konserve mısır 1 adet piyaz doğranmış orta boy soğan 160gr ton balığı 5-6 sap ince kıyılmış maydanoz 5-6 adet küp doğranmış kornişon turşu Yarım limonun suyu 3-4 adet çeri..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi  Sultan Lokumu 06:55

Kırılmadan Çatlamadan Yapılan Saray Lokumu- Saray Sarması Tarifi Sult

1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr tereyağ üzeri için 1 poşet kremşansi 1 su bardağı soğuk süt Tabanına serpmek için hindistan cevi..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı 02:30

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı

MALZEMELER 1 kg. domates 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Toyga Çorbası Tarifi 01:22

Toyga Çorbası Tarifi

Sıcacık, mis gibi bir çorba tarifi olsa diyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız toyga çorba tarifini denemenizi öneririm. Süzme yoğurt dan yapılan ağza gelen dövme yarmayla lezzetlendirdiğimiz üzerine yağda yakılmış..

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi 02:52

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi

Yoğurtlu Marul Salatası Eisbergsalat Tarifi..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

Tavuklu Makarna Salatası Tarifi 01:00

Tavuklu Makarna Salatası Tarifi

Sadece 3 Malzeme ile Kek Tarifi..

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır 02:03

Gevrek Sokak Simidi Tarifi - Evde Simit Nasıl Yapılır

Herkesin bildiği sokaklarda gevrek simit satıcılarından alınan acele gidilen okul ve iş yollarında ellere alınıp ısıra ısıra gidilen o simidin tadını kimse unutamaz. Çıtır çıtır, bol susamı ağızda dağılan lezzetli bu sim..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Odun Pasta - Pasta Tarifi 02:11

Odun Pasta - Pasta Tarifi

Odun Pasta Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket hazır pandispanya 1 küçük kutu vişne suyu Kreması için: 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 6 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 pa..

  • Kadınca tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..