#Kalamar tadında tavuk tarifi yemek tarifleri

İncirli Atom Kurabiye Tarifi 04:42

İncirli Atom Kurabiye Tarifi

Atom (Limonluk) Kurabiyesi için malzemeler: İncirli dolgu için: 1 kase tepeleme dolusu doğranmış incir veya incir hurma karışımı (yaklaşık 1 buçuk bardak) yarım portakal suyu 3-4 yemek kaşığı su yarım su bardağı iri kıyı..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

 Sarıyer Böreği Tarifi 01:48

Sarıyer Böreği Tarifi

Sarıyer Böreği İçin Gerekli Malzemeler; Baklavalık yufka 5 yemek kaşığı sıvı yağ 3 soğan 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 3 yemek kaşığı kuş üzümü 500 gr kıyma Tuz Karabiber Kimyon Sosu için; 80 gr tereyağı 1 çay bardağı s..

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi 06:47

Evde Muzlu Vanilyalı Mini Yaş Pasta Tarifi

Uzun zaman oldu değil mi? Bugün sizlerle hayır diyemeceğiniz bir tarif paylasmaya karar verdik. Lezzetindan parmaklarinizi yiyeceginiz leziz yas pastalar. Bu pastayi kesmekle ugrasmaniza gerek yok, cunku zaten her pasta ..

Cheesecake'li Browni Tarifi 03:54

Cheesecake'li Browni Tarifi

Cheesecake katı için: 200gr. krem peynir (sarı eritme krem değil, beyaz olan) yarım bardaktan bir parmak eksik tozşeker yarım paket vanilya 1 yumurta Browni için: 60gr. kadar bitter çikolata (80 gramlık paketin son sıra..

Meyveli Tart Kek Tarifi 05:29

Meyveli Tart Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 2/3 bardak tozşeker (1 bardaktan 1 parmak eksik) 1 limon kabuğu rendesi yarım bardaktan bir parmak eksik sıvıyağ yarım bardaktan bir parmak eksik yoğurt 1 bardak + 1 yemek kaşığı un yarım paket kaba..

Limonlu Cheesecake Tarifi 06:34

Limonlu Cheesecake Tarifi

Cheesecake tabanı için: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi 2-3 yemek kaşığı tereyağı yarım su bardağı veya daha az kavrulmuş fındık peynirli krema için: 1 limon kabuğu rendesi ve suyu 2 paket 200gr.lık krem peynir 1 su bardağ..

Vişneli Saray Lokumu Tarifi 07:03

Vişneli Saray Lokumu Tarifi

Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1 su bardağı toz şeker ( Şeker miktarını Yarım bardak fazla kullanabilirsiniz ) 1 su bardağı tepeleme un ( Dolu dolu olsun ) 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket va..

Çilekli Cheesecake Tarifi  Cheese Kek 02:55

Çilekli Cheesecake Tarifi Cheese Kek

Taban Malzemeleri 200gr yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 3 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süzme yoğurt 300gr labne peyniri 1 paket vanilya Sosun Malzemeleri Yarım kg çilek 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek ..

 Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:34

Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Hiç şüphesiz yaptığım enn nefis kurabiye tariflerinden birisi. Tarif defterinizde mutlaka olmalı arkadaşlar,çok ama çok güzel, eminim sizler de çok seveceksiniz. Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Malzemeler; 125 gr. t..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Nurselle Evin Tadı - Sakızlı Kazandibi Tarifi 04:20

Nurselle Evin Tadı - Sakızlı Kazandibi Tarifi

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Nursel, konuğu internet fenomeni Saniye Anne ile birlikte sakızlı kazandibi yapıyor! Sakızlı Kazandibi Malzemeleri 2 litre süt 1.5 su bard..

  • ANKA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Şanlıurfa Şıllık Tatlısı Tarifi 15:10

Şanlıurfa Şıllık Tatlısı Tarifi

Şanlıurfa Şıllık Tatlısı Tarifi..

Etsiz Cig Köfte Tarifi 08:10

Etsiz Cig Köfte Tarifi

İçinde et olmayan ama çiğ köfte tadında bir lezzet arıyorsanız aradığınız lezzet;etsiz çiğ köfte...

  • Kadınca tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Palamut Fırında Tarifi 01:11

Palamut Fırında Tarifi

Palamut Fırında Tarifi izle..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi 01:34

Arpa Şehriyeli Salata Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı arpa şehriye 2 su bardağı sıcak su Sıvı yağ 2 -3 tane közlenmiş kırmızı biber 3 -4 tane kornişon turşu 1 parça tavuk göğsü eti (haşlanmış ) Bir tutam dereotu 1 kase süzme yoğurt veya katı ev yoğu..

Kaburga Dolmasi Tarifi 04:45

Kaburga Dolmasi Tarifi

Anadolu'nun Ramazan Sofraları..

Baharatlı Somon Şiş Tarifi 04:23

Baharatlı Somon Şiş Tarifi

Baharatlı Somon Şiş Tarifi..

Su Böreği Tarifi 11:43

Su Böreği Tarifi

Yeni Lezzetlerden Su Böreği Tarifi Sizlerle...

  • Kadınca tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalancı Mantı Tarifi 02:24

Yalancı Mantı Tarifi

Mantının zahmetli açılan yufkasından, haşlamasına kadar süreç bizim gözlerimiz de büyüdüyse bir de canınız mantı çektiyse ne yapmalıyız? Tabi ki de yalancı mantı yapmalıyız. Hazır yufkadan çıtır çıtır fırında çabucak haz..

Aşure Tarifi  Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır 02:29

Aşure Tarifi Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır

Malzemeler 3/4 bardak buğday 4 bardak su 1 bardak badem sütü 3 adet iri boy kuru hurma 10-15 adet kuru üzüm 1 çubuk tarçın 1 küçük havlıcan 1 tutam toz tarçın Üzeri için Bolca Nar Tarçın Ceviz içi..

Lavaşta Kolay Pizza Tarifi 06:20

Lavaşta Kolay Pizza Tarifi

Malzemeler 1 tatlı kaşığı klarifiye tereyağı 2 adet lavaş ekmek ½ adet yeşil biber ½ adet köz kapya biber ½ koçan haşlanmış mısır 4 adet mantar 7-8 dilim sucuk 7-8 dilim sosis 3 avuç rende kaşar peyniri 1 avuç siya..

 İçli Köfte Tarifi 02:47

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 çay bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçli köfte iç harcı için: yar..

Patlıcanlı Börek Tarifi 04:40

Patlıcanlı Börek Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 2 adet Domates 250 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 adet Yufka 1 adet Yumurta Sarısı Su Zeytinyağı..