#Kalben haydi söyle müzik dinle

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Gökben Aşk Dediğin Laftır 02:16

Gökben Aşk Dediğin Laftır

Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etra..

Gülşen   Bangır Bangır 2018 04:03

Gülşen Bangır Bangır 2018

Yanım çok kalabalık sesin gelmiyor bağır Müzik son ses bangır bangır Ağzı bozuk şarkılar tuttum sana biraz ağır Haydi, haydi saldır saldır Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın Garanti bildin beni, havalandın Yürek yemiş sa..

  • Osama ayad tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reci(Rg) Çek Arabam Şekil ( El Arabası + Pancar Motoru ) 01:55

Reci(Rg) Çek Arabam Şekil ( El Arabası + Pancar Motoru )

Türk İnsanın Yaratıcı Zekası Haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 den 20 e Kadar Türkçe Sayılar Mini Baykuş İzle 01:24

1 den 20 e Kadar Türkçe Sayılar Mini Baykuş İzle

Haydi Çocuklar gelin hep beraber sayıları saymayı öğrenelim. Bir'den Yirmi'ye kadar sayı saymayı öğrenmek için mutlaka bu videoyu izleyin. Haydi hep beraber sayıları sizde sayın...

Zaz - Je Veux 03:35

Zaz - Je Veux

( HEM YABANCI SÖZLERİ HEM TÜRKÇE SÖZLERİ ) Donnez-moi une suite au Ritz, je n'en veux pas Des bijoux de chez Chanel, je n'en veux pas Donnez-moi une limousine, j'en ferais quoi ? Offrez-moi du personnel, j'en ferais ..

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları  Edis ile Feris 02:24

Canım Arkadaşım Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Edis ile Feris

Canım Arkadaşım çocuk şarkısı sözleri: Canım arkadaşımcanım arkadaşım nasılsın Haydi oynayalım herşeyi paylaşalım arkadaşım Ver elini al sevgimi herşey paylaştıkça güzel Haydi koşalım el ele arkadaşlık çok güzel Arkadaş..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Renkler Şarkısı Hd İzle 03:15

Renkler Şarkısı Hd İzle

Rengarenk Boyayalım Çocuk şarkısının sözleri: Haydi gel beraber bir resim yapalım Beyaz bir kağıdı rengarenk boyayalım Haydi gel beraber bir resim yapalım Beyaz bir kağıdı rengarenk boyayalım Kırmızı bir kulübe yapalım..

Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Boş Kaleye Gol Atamayan 10 Sporcu 05:00

Boş Kaleye Gol Atamayan 10 Sporcu

Bugün biz sizinle TOP 10 BOŞ KALEYE GOL ATAMAYAN EN FENA OLAYLAR ve FUTBOLCULAR hakkında video izliyicez... Bazen En İyileri de Hata yapıyorlar. Haydi Onları izliyelim..BAZILARI KALİTELİ DEĞİL DA, ONUN İÇİN ÖZÜR DİLERİZ ..

  • OFSAYT tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Söz | 60.Bölüm 2:19:58

Söz | 60.Bölüm

Dragan’ın (Sarp Akkaya) Derya’ya (Deniz Baysal) kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz (Tolga Sarıtaş), Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Fakat her şey için çok geçtir. Dragan istediğini elde etse de et..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 212 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Grup Laçin - Bekar Gezelim 03:27

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Grup Laçin - Bekar Gezelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaylı geliyor yaylı Bizi de alsa bari Ayşe saraya çıkmış Doğru söylese bari Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Girdim mahpushaneye Ahbaplar..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Ayça Miraç - Avlaskani Cuneli 04:44

Ayça Miraç - Avlaskani Cuneli

Avlaskani Cuneli şarkı sözleri ile Avlasǩani cuneli Ç̌epri megipinare Si golvali ioxi Ma eǩegipinare Emine nak ulur Naşǩvi do çoyisǩani Anderi na dosǩidu Him ç̌ipe boyisǩani Ela komemayoni Ǯulut̆ina ort̆aşa Uǩaçxe p..