#Kalbim kırıldı

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Berkay - İsyanlardayım 03:24

Berkay - İsyanlardayım

Berkay - İsyanlardayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gittiğin yerlerden dönmedin geri Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım Beklenen yarınlar kaybolmuş dünde..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maz..

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne neden oldu, protesto gösterileri düzenlendi 01:12

Brüksel'de polis koronavirüs kontrolünden kaçan gence çarparak ölümüne

Belçika’da kısıtlama sırasında olaylar çıktı.Belçika’nın başkenti Brüksel’in Anderlecht semtinde koronavirüs bağlamında uygulanan kısıtlamaların kontrolü sırasında polisin “Dur” ihtarına uymayan bir genç, yaşanan kovalam..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede 03:30

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede

[ Şarkı sözleri ] Kuşlara inandık Kanadımız kırıldı Koynuna düştük Yalancı bir baharın Bir sele kapıldık Nasıl da harcandık Şimdi iki ayrı Dar ağaca bağlandık - Bak anılar el olmuş her biri bir yerde Ölüyor..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.123 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Karmate-Kara Duman 05:45

Karmate-Kara Duman

geldi bir kara duman dağların arasina kaderim da benziyor dumanın karasina göresledim yarimi hasret yüreği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbim oturmuş ağlar İnsanı alıp başka yerlere götürüyor şu tulum sesiii..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video) 04:07

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video)

SOKTUĞU DURUMA BAK Günahlarıyla sevabıyla Herşeyim oldun bir zamanlar Hangi çağda kaldı böyle Dağlarda yazılan aşklar Ele avuca sığmaz Sonuna bakmaz Kalbim sensiz atmazdı Oysa onca yalanlar Geride kalanlar Söyle hiç a..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Mabel Matiz - Gök Nerede 05:11

Mabel Matiz - Gök Nerede

Kalbim Yolların Sürgünü Aldırma Kararıyorum Gölgesiz Gururlarda Sana Değil Bana Değil Kaderimize Bu Feryat Çareyi Bul Bana Getir Çare ise Sabır Dua Kar Bürüyor Yollarımı Kim Doluyor Kollarıma Yağ Da Yetiş Be Yağmurun Ağa..

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

Zara - Seni Yazdım Kalbime 05:03

Zara - Seni Yazdım Kalbime

Zara - Seni Yazdım Kalbime Şarkı Sözleri Solmadan gel artık aşkımın gülü Olsada konuşsa kalbimin dili Küçücük dünyamda bir bilsen seni Görünmez yazıyla yazdım kalbime Nasıl sevgiliymiş göründe bakın Sevgilim seninl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Gülsen-  Nazar Degmesin 04:25

Gülsen- Nazar Degmesin

Albüm Adı : Of... Of... Şarkı Sözleri: Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dok..

  • Candy tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Ömer Küçük - Nefes 05:08

Ömer Küçük - Nefes

Canım yanıyor Kalbim ağrıyor Hayat ne verdiyse geri alıyor Yaşamak şansa kaldı Hayaller kapıda alacaklı Nerelere gitsem, nasıl yapsam Aklım ermiyor İnsan, hayata yaşamaya gelir Madem nefesler sayılı, bu çektiği nedir B..