#Kalbim kırıldı

Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Mustafa Ceceli Es 04:35

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemim var Hislerim var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiği..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç - Sulu Göz 04:02

Serdar Ortaç - Sulu Göz

Serdar Ortaç - Sulu Göz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dünya değişti ama ben değişmedim. Hala sırılsıklam aşığınım. Suskun kalbim ne zaman sevinecek. Ne yalan ve ne gerçek baş başayım. Pembe yanaklarını, pamuk dudakları..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Azer Bülbül - Başaramadım 03:42

Azer Bülbül - Başaramadım

Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani ..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..

Serkan Kaya - Kopamayız Biz 04:41

Serkan Kaya - Kopamayız Biz

Serkan Kaya - Kopamayız Biz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerimdeki gömleğin içi de hasret dışı da Yüreğimdeki sevginin yazı da aynı kışı da Ne zaman bahsin geçse yanan kalbim dile gelir İçin için ağlamayı senin de kalb..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Ferdi Tayfur - Derbeder 04:54

Ferdi Tayfur - Derbeder

Seni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum Derbeder oldum Perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Di..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

İntizar Özlemedin Mi 04:18

İntizar Özlemedin Mi

Unutmadım yaptıklarını hala Bir adım atsan kanıyor yani Unutma sevenler bir daha sevmez Tenin günahından bi geçse bari Gittikçe sana benziyor denizler Bir durgun bir dalgalı bu ara Gittikçe sokaklarda adımların Gittikçe..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

1 ŞARKI 7 SES (bomba video) Ziynet Sali 01:09

1 ŞARKI 7 SES (bomba video) Ziynet Sali

SEFA DOĞANAY ın Ziynet Salinin Kalbim Tatilde şarkısına 7 Sanatçı birden düet yapması sosyal medyaya bomba gibi düştü..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum 02:30

Sen Beni Bir Seviyorsan Ben Seni Bin Seviyorum

Benim de kalbim var! Murat; Ufacık bir teknem olsun isterim hep. Gürültüsüz, şirin bir köyde oturayım. Şoförlüğü falan da bırakırım. Balığa çıkarım. Ne fazla para kazanmak hırsı nede büyük bir hayat. Selma; O hayata b..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla 06:24

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla Albüm Adı : Hayatımı Yaşıyorum BUGÜN SEVDİĞİMDEN AYRILIYORUM UMUTSUZ SEVGİSİZ BİR BAŞIMAYIM KALBİM KAN AĞLIYOR ACIM DİNMİYOR DUALARIM ONUNLA BEN ONUNLAYIM DOSTLAR EFKARINDAN İÇMEYE..

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm 03:20

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm

İnan öyle yüz vermem Ve de bakmam ardından Yılışıklık hiç sevmem Soyum aşk ecdadından Kalpse oyuna gelmem Bana öyle haller boş Çalsa hisler her telden Şarkılar endamından Yüreğimde yangınlar Yine mutsuz dargınlar Bana ..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca 03:34

İrem Derici & Genco Ecer - Konu O Olunca

Konu O Olunca şarkı sözleri ile Geçmiyor ne yapsam da vazgeçmiyor Kalbim hasarlı sarsam da iyileşmiyor Ondan ibaret sanki Koskoca dünya Gözlerim görmüyor Ondan başkısını,ondan başkasını Kalbime söz dinletemiyorum Kon..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..