#Kalbim kırıldı

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Demir Bey - Eyvah 04:07

Demir Bey - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Benim bu sevdada ne işim vardı? Kalbimi eline vermeyecektim! Yansam da, ölsem de aşkımla seni, 'Seni seviyorum' demeyecektim, demeyec..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

 Mustafa Ceceli  Hüsran 04:30

Mustafa Ceceli Hüsran

Yine soluyor içimde bütün çiçekler Başka bir baharda gülümserler Yorgun kalbim yorgun hayallerim Direniyorlar bana hala yenilmedim Hep bir ümit yüreğimde Hep aynı cesaret İçimden bir ses der sabret sabret Onca dü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak 04:27

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak

Kızların hepsini çatlatıcam, Yeni bir bomba patlatıcam, Birileri beni sallasın, Yoksa, kafayı tırlatıcam. Beyaz ata binmiş, Kalbime girmiş, Bizim eve gelmiş, Şuna bak bak. Aşkım buyur burdan yak, Kalbim vuruyor tik tak..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Kutsi - Aşk Kitabı 04:01

Kutsi - Aşk Kitabı

Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert beni benden etti Sevdim, sevdim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler 00:42

Şampiyonluk Kutlamalarındaki Tekne Kazasından Yeni Görüntüler

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında 2 kişinin ayaklarından yaralanması ile sonuçlanan tekne kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Beşiktaş'ın galibiyet kutlamaları için kiraladıkları yat ile Kabataş'ta..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
NBA'de Herkesi Şoke Eden Görüntü 00:50

NBA'de Herkesi Şoke Eden Görüntü

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de Boston Celtics'le ilk maçına çıkan basketbolcu Hayward, ayağının üzerine düştü ve bileği kırıldı. İşte sezonu kapatan talihsiz oyuncunun acı dolu anları.....

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı 01:41

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı Adana'da Valilik otoparkında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı Edinilen bilgiye göre, Adana Valiliği protokol girişine yak..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde 04:47

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde

Kaç Kadeh Kırıldı Şarkı Sözleri Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belk..

  • PengoTV tarafından
  • 11.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack) 04:17

Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack)

Mucize 2: Aşk Sinemalarda ! Mahsun Kırmızıgül 14 sene sonra Mucize 2 için mikrofon karşısına geçti. Prag Senfoni orkestrasının eşlik ettiği Yoksun Sen adlı şarkıyla müziğe dönüşünün ilk sinyalini verdi. Yoksun Sen B..

  • PengoTV tarafından
  • 267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..