#Kalbinizin düzgün Çalışmadığını gösteren 10 uyarı İşaretleri

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş 00:42

Selin Ciğerci'den Düşman Çatlatan Yürüyüş

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, düzgün fiziğiyle görenleri hayran bıraktı. Ciğerci'nin mayolu fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Sosyal medya fenomeni Selin..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu 11:17

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu

Şu sıralar ünlüler arasında adeta bir akıma dönüşen havuzda, denizde, plajda poz modasına ünlü manken Çağla Şıkel de dahil oldu. Yazın keyfini çıkaran ünlü isimler plajlarda magazin muhabirlerini atlatmanın bir yolunu bu..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç 10:35

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nurgül Yeşilçay Yeni Bir Aşka mı Yelken Açtı! 02:26

Nurgül Yeşilçay Yeni Bir Aşka mı Yelken Açtı!

Uzun süre aradan sonra dışarda görülen Nurgül Yeşilçay'ın gazetecilere verdiği cevaplar kafalarda soru işaretleri uyandırdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor Gerçek Mi Kurgu Mu? 03:22

Survivor Gerçek Mi Kurgu Mu?

Bazrn Survivor yarışmasını izlerken ordaki insanlar tüm bunlara nasıl dayanıyor diye sormuşuzdur kendimize.Acaba tüm bu gördüklerimiz gerçek mi? Bazen o imkansız gibi gözüken oyunları nasıl kolayca kazanabiliyorlar?Daha..

  • ANKA tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Canım Kardeşim 44.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 44.Bölüm

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı Ve Jüriyi Şaşkına Çeviren Cevaplar 04:11

Acun Ilıcalı Ve Jüriyi Şaşkına Çeviren Cevaplar

O Ses Türkiye yarışmasında Murat Boz'un sorduğu soruya yarışmacının verdiği cevaplar herkesin kafasında soru işaretleri oluşmasına neden oldu...

  • ANKA tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Aker'in Yiğeni Dora Altınbaşak'tan İnanılmaz İtiraflar! 10:05

Filiz Aker'in Yiğeni Dora Altınbaşak'tan İnanılmaz İtiraflar!

İstanbulda ünlü bir otelde Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucunun cinayetiyle ilgili soru işaretleri suyüzüne çıkmaya başladı.Vatan Şaşmaz'ın Hayatına Son Veren Filiz Aker in Yiğeni Dora Altınbaşak'tan İnanılmaz ..

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi- 01:54

Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi-

31 YAŞINDA GENCECİK, PIRIL PIRIL BİR BEYİN CERRAHI... DÜN GECE EŞİNE BİRAZ YORGUNUM DEYİP YATTI, ANCAK SABAH UYANAMADI... KORONAVİRÜSÜ YENEN VE GEÇEN HAFTA İŞİNİN BAŞINA DÖNEN DOKTORUN ÖLÜMÜNDEKİ SORU İŞARETLERİ, OTOPSİ..

İsimsizler  - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı! 05:38

İsimsizler - Handan ve Kuşçunun Şok Eden Yakınlığı!

Kuşçu ve Handan arasında geçen konuşmalar kafaları karıştırdı! Peki Handan kimin tarafında? Handan, dayısının yanına çok önemli bir konuda görüşmek için ziyarete gidiyor. Dayısının aslında Kuşçu olduğunu bilmeyen Handan ..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..