#Kalburabastı nasıl yapılır

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı 02:39

Pastane Usulü Islak Kek Yapımı

5 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1su bardağı un 1su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı kakao Sosu için: 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1/2 (yarım) su bardağı s..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Gıcık Eden 44 Tuhaf Hata 04:52

Gıcık Eden 44 Tuhaf Hata

Bu fotoğraf videosunda beyin yakan, Böyle bir hata nasıl yapılır arkadaş? dedirten birbirinden tuhaf hataları derledik...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Manisa (Bohca) Kebabı Tarifi 11:07

Manisa (Bohca) Kebabı Tarifi

Manisa (Bohca) Kebabı Nasıl Yapılır..

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi 04:45

Patlıcan Salatası (Abugannuc) Tarifi

Patlıcan Salatası (Abugannuc) nasıl yapılır..

Pırasa Dolması Tarifi 05:24

Pırasa Dolması Tarifi

Pırasa Dolması Nasıl Yapılır..

Humus Tarifi 04:05

Humus Tarifi

Humus Nasıl Yapılır..

Sis Börek Tarifi 09:11

Sis Börek Tarifi

Sis Börek Nasıl Yapılır..

Browni Tarifi 04:45

Browni Tarifi

Browni Nasıl Yapılır..

Haslamalık İçli Köfte Tarifi 13:33

Haslamalık İçli Köfte Tarifi

Haslamalık İçli Köfte Nasıl Yapılır..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Tırtıl Kurabiye Tarifi 05:50

Tırtıl Kurabiye Tarifi

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır..

Aşure Tarifi 11:58

Aşure Tarifi

Aşure Nasıl Yapılır..

PVC'den Basit Yay Yapımı 01:14

PVC'den Basit Yay Yapımı

Pvc den basit yay nasıl yapılır? Hep birlikte izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi 06:11

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi

Fırında ıspanaklı yumurta için malzemeler: (4Kişilik) 3-4 adet orta boy patates 2 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. ayıklanıp iyice yıkanmış ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz, karabiber, kırmızı ..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..